این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید
سرخط خبرها

خبر آزادی اکبر خرمدین صحت دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۸۲۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۶
خبر آزادی اکبر خرمدین صحت دارد؟
طبق آخرین پیگیری‌ها، کیفرخواست اکبر خرمدین و همسرش از سوی دادسرایی هنوز صادر نشده و درحالی که هر دو متهم این پرونده در زندان به سرمی برند.

به گزارش شهرآرانیوز، کشف جنازه مثله شده بابک خرمدین در اکباتان جنجال سازی زیادی کرد. پس از قتل بابک خرمدین توسط پدرش با تحقیقات بیشتر مشخص شد خواهر و داماد خانواده بابک خرمدین به طرز هولناکی کشته شده اند. بابک خرمدین کارگردان فیلم " کورسو" نیز بوده و همچنین با تحقیقات خبرنگار رکنا جزئیات عملیات ۵ ساعته کشف هویت قاتل بابک خرمدین مشخص شد.

عصر بیست و پنجم اردیبهشت سال ۱۴۰۰ مأموران پلیس شهرک اکباتان در جریان کشف جسد مثله شده مردی در یک سطل زباله واقع در خیابان نفیسی قرار گرفتند. با شروع تحقیقات ماموران پلیس و تیم جنایی مشخص شد، جسد متعلق به بابک خرمدین کارگردان مطرح ایران است.

بنابر حساسیت موضوع ماموران پلیس بررسی‌های کارشناسی درباره محیط جغرافیایی و چگونگی ارتکاب جرم را در محل کشف جسد مثله شده آغاز کردند. تحقیقات دقیق‌تر توجه ماموران را به دوربین مداربسته بانکی که رو به روی سطل زباله بود جلب کرد.

تیم پلیسی پس از دریافت این اطلاعات مهم با اخذ مجوز قضایی برای بازبینی دوربین مداربسته به بانک مراجعه کردند و بی وقفه ۵ ساعت فیلم دوربین مداربسته را  لحظه به لحظه رصد کردند.

ماموران پلیس در بازبینی ۵ ساعته فیلم دوربین مداربسته مشاهده کردند که مردی از یک خودرو " ال ۹۰ " سفید رنگ با چمدانی که جسد مثله شده بابک خرمدین در آن بود پیاده شده و چمدان را داخل سطل آشغال پرتاب و از صحنه جرم متواری شده است.

بازداشت قاتل بابک خرمدین در اکباتان

تیم پلیسی پس از تحقیقات محرمانه و استعلام از پلاک خودرو هویت صاحب " ال ۹۰" سفید رنگ را که اکبر خرمدین پدر مقتول بود را کشف و در یک عملیات هماهنگ قاتل و همسرش را بازداشت کردند.
در بازجویی‌های اولیه پدر و مادر مقتول به جنایت هولناک اعتراف و ادعا کردند که پسرشان را با مسموم کردن با قرص خواب آور داخل غذای بابک خرمدین را بی هوش کرده و پدر خانواده پس از چند ضربه چاقو جسد را به حمام زیر دوش آب نتقل و مثله می‌کند.

قتل خواهر بابک خرمدین در تهران

پدر بابک خرمدین در اعترافات خود گفته در سال ۹۰ داماد خود و بعد‌ها در سال ۹۷ دختر خود را هم به قتل رسانده و برای رهایی از اجساد آن‌ها را تکه‌تکه کرده و هر کدام را در جایی رها کرده است.

پدر بابک خرمدین در خصوص قتل دخترش در سال ۹۷ اذعان کرد: آرزو در این مدت سرکش شده بود و به مادرش می‌گفت که بعد از مرگ پدرم حقوقش به من می‌رسد و به تو نیز حقوق کمی می‌دهم که بتوانی زندگی کنی، ولی بیشتر پول را خودم بر می‌دارم.

وی افزود: دخترم اعتیاد به مواد مخدر گل و هروئین پیدا کرده بود و من وقتی با خودروی تاکسی به بیرون از خانه می‌رفتم و مسافرکشی می‌کردم آرزو به من زنگ می‌زد که شب دیر بیا خانه یا شب به خانه نیا که این موضوع مرا آزار می‌داد.

بنا بر این گزارش، اکبر خرمدین و ایران موسوی به اتهام قتل پسر، دختر و دامادشان جهت سیرمراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

اکبر خرمدین آزاد نیست

درحالی که رسیدگی به پرونده قتل بابک خرمدین دردادسرای جنایی تهران ادامه دارد خبری مبنی بر آزادی اکبر خرمدین از زندان منتشر شد، خبری که اظهارنظر‌های زیادی را به همراه داشت. اما ماجرا از چه قرار بود؟

درحالی که روند رسیدگی به این پرونده هولناک درحال انجام بود، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه برخی از اولیای دم از قصاص قاتل گذشته کرده اند. چندی بعد از این خبر، خبر مبتلا شدن اکبر خرمدین به کرونا و انتقال او به بیمارستان رجایی کرج منتشر شد. شاید هم زمان شدن این دوخبر باعث شد اینطور به نظر برسد اکبر خرمدین از زندان آزاد شده است.

طبق آخرین پیگیری خبرنگار حوادث رکنا، کیفرخواست اکبر خرمدین و همسرش از سوی دادسرایی  هنوز صادر نشده و درحالی که هر دو متهم این پرونده در زندان به سرمی برند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->