مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟
سرخط خبرها

تزریق دوز سوم برای جانبازان و ایثارگران چه شرایطی دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۸۲۶
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۰
تزریق دوز سوم برای جانبازان و ایثارگران چه شرایطی دارد؟
معاون درمان و بهداشت بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: همه ایثارگران بالای ۶۰ سال، جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد، جانبازان شیمیایی شدید و متوسط و همه ایثارگران صعب‌العلاج مشمول دریافت دُز سوم واکسن کرونا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا عباسپور روز شنبه به تشریح آخرین وضعیت تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای ایثارگران پرداخت.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: واکسیناسیون مرحله سوم از هفته گذشته برای ایثارگران آغاز شده و ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان‌ها جهت هماهنگی‌های لازم برای تزریق واکسن با ایثارگران تماس می‌گیرند.

وی با اشاره به پروتکل‌های زمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره زمان دریافت واکسن گفت: افرادی که پیش از این توسط واکسن‌های سینوفارم، برکت و بهارات واکسینه شده‌اند می‌توانند بعد از گذشت چهار ماه از تزریق دومین دُز واکسن و افرادی که واکسن‌های اسپوتنیک وی و آسترازنکا را دریافت کرده‌اند پس از گذشت ۶ ماه می‌توانند نسبت به دریافت سومین دُز واکسن کرونا اقدام کنند و هیچ‌کدام از این گروه‌ها محدودیتی برای نوع واکسن دُز سوم نخواهند داشت و به انتخاب خود می‌توانند دُز سوم را از بین واکسن‌های موجود تزریق کنند.

بر اساس اعلام روز شنبه وزارت بهداشت، تا کنون ۵۵ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۵۳۳ نفر دُز اول، ۴۲ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۴۶۸ نفر دُز دوم و ۴۲۱ هزار و ۳۹۹ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۹۸ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۴۰۰ دُز رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->