حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: ملت یمن در یاری فلسطین، شرافتمندانه عمل کرد ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
سرخط خبرها

تحریم‌ها نباید نیازمندان به دارو را تحت تاثیر قرار می‌داد

  • کد خبر: ۸۷۹۴
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
تحریم‌ها نباید نیازمندان به دارو را تحت تاثیر قرار می‌داد
رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران باید مستندات تاثیرات منفی و عوقب تحریم‌های دارویی را تهیه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رتو اشتوکر روز دوشنبه در حاشیه مراسم آغاز کارگاه آموزشی "جستجو و بازپیوند خانواده در سوانح" در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: تحریم ‌نباید افراد بیمار و نیازمند به دارو را تحت تاثیر قرار می‌داد اما مشخص است که تحریم‌ها برای افراد مبتلا به بیماری‌های خاص در ایران تاثیر منفی در برداشته است.

وی با بیان اینکه کمیته صلیب سرخ نمی‌تواند بخشی از کمک‌ها را بابت تهیه منابع چنین داروهایی اختصاص دهد اظهار داشت: این امر به دلیل پیچیدگی فراوان و فنی بودن آن است لذا به رغم اینکه کمبود دارو برای بیماران خاص مشکل مهمی است اما نقش صلیب سرخ در این حوزه نیاز به هماهنگی‌های فوق العاده پیچیده‌ای دارد.

اشتوکر گفت: طی دهه‌های گذشته کشور ایران در جریان تحریم، پیشرفت‌های داخلی فراوانی تجربه کرده و در حوزه‌های بشردوستانه نیز رشد قابل توجهی داشته است.

وی افزود: بهتر است کشور ایران مستندات فوت‌های احتمالی و تاثیراث منفی ناشی از تحریم دارو را تهیه کند زیرا مسایل مربوط به دارو و سلامتی به صورت مستقیم به زندگی افراد مرتبط است و اعمال تحریم‌های دارویی با توجه به تحت تاثیر قرار دادن افراد بیمار قابل قبول نیست.

وی اظهار داشت: تصویر کودک فوت شده سوری در دریای مدیترانه، تصویری بود که جامعه جهانی را به شدت تحت تاثیر قرار داد لذا ایران نیز لازم است عواقب تحریم‌های دارویی را مستندسازی کند.

اشتوکر عملکرد جمعیت هلال احمر ایران را با توجه به چارچوب و سابقه طولانی در امر امدادرسانی بسیار مطلوب دانست و گفت: علاوه بر این، جمعیت هلال احمر ایران منابع ، چارچوب کاری و راهبردهای مشخص شده وموثری را دارد که از نقاط قوت این جمعیت محسوب می‌شود که در کنار برخورداری از منابع انسانی توانمند موجب عملکرد مثبت در روند امدادرسانی هنگام حوادث و بلایای طبیعی شده است.

رییس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران افزود: همچنین هلال احمر و کشور ایران در زمینه خدمت به مهاجران افغانستانی دارای همبستگی و هم افزایی مطلوبی است که این امر از فرهنگ میهمان نوازی ملت ایران نشات می‌گیرد.

کارگاه آموزشی جستجو و بازپیوند خانواده در سوانح ویژه استان‌های خراسان رضوی،  خراسان شمالی، خراسان جنوبی و گلستان که از ۲۰ آبان ماه در مشهد آغاز شده است مدت سه روز ادامه دارد.

این کارگاه آموزشی با حضور مدرسان کمیته صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی برگزار می‌گردد.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->