توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم
سرخط خبرها

تحریم‌ها نباید نیازمندان به دارو را تحت تاثیر قرار می‌داد

  • کد خبر: ۸۷۹۴
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
تحریم‌ها نباید نیازمندان به دارو را تحت تاثیر قرار می‌داد
رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران باید مستندات تاثیرات منفی و عوقب تحریم‌های دارویی را تهیه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رتو اشتوکر روز دوشنبه در حاشیه مراسم آغاز کارگاه آموزشی "جستجو و بازپیوند خانواده در سوانح" در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: تحریم ‌نباید افراد بیمار و نیازمند به دارو را تحت تاثیر قرار می‌داد اما مشخص است که تحریم‌ها برای افراد مبتلا به بیماری‌های خاص در ایران تاثیر منفی در برداشته است.

وی با بیان اینکه کمیته صلیب سرخ نمی‌تواند بخشی از کمک‌ها را بابت تهیه منابع چنین داروهایی اختصاص دهد اظهار داشت: این امر به دلیل پیچیدگی فراوان و فنی بودن آن است لذا به رغم اینکه کمبود دارو برای بیماران خاص مشکل مهمی است اما نقش صلیب سرخ در این حوزه نیاز به هماهنگی‌های فوق العاده پیچیده‌ای دارد.

اشتوکر گفت: طی دهه‌های گذشته کشور ایران در جریان تحریم، پیشرفت‌های داخلی فراوانی تجربه کرده و در حوزه‌های بشردوستانه نیز رشد قابل توجهی داشته است.

وی افزود: بهتر است کشور ایران مستندات فوت‌های احتمالی و تاثیراث منفی ناشی از تحریم دارو را تهیه کند زیرا مسایل مربوط به دارو و سلامتی به صورت مستقیم به زندگی افراد مرتبط است و اعمال تحریم‌های دارویی با توجه به تحت تاثیر قرار دادن افراد بیمار قابل قبول نیست.

وی اظهار داشت: تصویر کودک فوت شده سوری در دریای مدیترانه، تصویری بود که جامعه جهانی را به شدت تحت تاثیر قرار داد لذا ایران نیز لازم است عواقب تحریم‌های دارویی را مستندسازی کند.

اشتوکر عملکرد جمعیت هلال احمر ایران را با توجه به چارچوب و سابقه طولانی در امر امدادرسانی بسیار مطلوب دانست و گفت: علاوه بر این، جمعیت هلال احمر ایران منابع ، چارچوب کاری و راهبردهای مشخص شده وموثری را دارد که از نقاط قوت این جمعیت محسوب می‌شود که در کنار برخورداری از منابع انسانی توانمند موجب عملکرد مثبت در روند امدادرسانی هنگام حوادث و بلایای طبیعی شده است.

رییس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران افزود: همچنین هلال احمر و کشور ایران در زمینه خدمت به مهاجران افغانستانی دارای همبستگی و هم افزایی مطلوبی است که این امر از فرهنگ میهمان نوازی ملت ایران نشات می‌گیرد.

کارگاه آموزشی جستجو و بازپیوند خانواده در سوانح ویژه استان‌های خراسان رضوی،  خراسان شمالی، خراسان جنوبی و گلستان که از ۲۰ آبان ماه در مشهد آغاز شده است مدت سه روز ادامه دارد.

این کارگاه آموزشی با حضور مدرسان کمیته صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی برگزار می‌گردد.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->