سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

خودکفایی شهرداری مشهد در تولید بتن و آسفالت

  • کد خبر: ۸۸۱۴۹
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
خودکفایی شهرداری مشهد در تولید بتن و آسفالت
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از تولید بتن و آسفالت موردنیاز پروژه‌های شهری، با کیفیت مناسب و بهترین فناوری‌های موجود و به روزترین آیین نامه‌ها و استاندارد‌های دنیا در کارگاه بتن المهدی (عج) و کارخانه تولید آسفالت شهید مجیدی خبر داد و اعلام کرد که برای تأمین این مصالح در پروژه‌ها به خودکفایی رسیده ایم.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از تولید بتن و آسفالت موردنیاز پروژه‌های شهری، با کیفیت مناسب و بهترین فناوری‌های موجود و به روزترین آیین نامه‌ها و استاندارد‌های دنیا در کارگاه بتن المهدی (عج) و کارخانه تولید آسفالت شهید مجیدی خبر داد و اعلام کرد که برای تأمین این مصالح در پروژه‌ها به خودکفایی رسیده ایم.

امیر سیاوش حجازی در گفتگو با شهرآرا گفت: باتوجه به سیاست‌های مدیریت شهری مشهد در راستای کیفیت اجرای پروژه‌های عمرانی در شهر، سازمان عمران شهرداری مشهد تولید مصالح موردنیاز پروژه‌ها را همراه با افزایش کیفیت و رعایت استاندارد‌های مختلف در دستورکار خود قرار داده است.
وی افزود: مدیریت شهری مشهد در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۵ هزار مترمکعب بتن، ۱۲۰ هزار تن آسفالت و ۳۰۰ هزار تن مصالح سنگی باکیفیت تولید کرده و این تولیدات برای اجرای پروژه‌های عمرانی در اختیار واحد‌های مختلف شهرداری قرار گرفته است.

حجازی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ توانستیم با تولید بیش از ۶۹هزار مترمکعب بتن و ۳۷۶ هزار تن آسفالت رکوردشکنی کنیم؛ همچنین در آبان ۱۳۹۹ در جریان بتن‌ریزی پروژه پردیس تئاتر شهر مشهد، رکورد جدیدی ثبت و در ۵۵ساعت ۱۵۴۳ مترمکعب بتن تولید شد.

وی درباره آزمایشگاه کارخانه آسفالت شهید مجیدی گفت: مدیریت شهری مشهد با تجهیزات مدرن، پیشرفته‌ترین آزمایشگاه آسفالت شرق کشور را دارد که این آزمایشگاه به تجهیزات پیشرفته آزمایش قیر مجهز شده است و علاوه بر رعایت استاندارد‌های جهانی و ملی، کادر متخصص آزمایشگاهی نیز دارد.
حجازی ادامه داد: بخش اول آزمایشگاه کارخانه تولید آسفالت شهید مجیدی مربوط به مصالح ورودی به کارگاه شامل قلوه، قیر و مصالحی است که خریده می‌شود؛ بخش دوم شامل کنترل کیفیت مصالح تولیدی داخل مجموعه با سنگ شکن هاست؛ بخش سوم نیز به عنوان مهم‌ترین بخش، آزمایشگاه تولید آسفالت است که کنترل کیفیت آن را کارکنان آزمایشگاه انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه کارگاه بتن المهدی (عج) نیز با انجام آزمایش‌های مختلف و تخصصی، کیفیت بتن ورودی به پروژه‌های شهر را تضمین می‌کند.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد گفت: آزمایش‌های مختلفی روی مصالح ورودی در این آزمایشگاه انجام می‌شود که در این راستا می‌توان به بررسی درصد رطوبت، دانه بندی‌ها و بررسی درصد شکستگی مصالح درشت دانه اشاره کرد.

وی تصریح کرد: برای انطباق محصول تولیدی، طرح اختلاط حین تولید انجام می‌شود و درنهایت برای انطباق محصول نهایی، نمونه برداری مطابق استاندارد‌های مربوط اجرا می‌شود.
حجازی افزود: کارگاه تولید بتن المهدی (عج) قطعات پیش ساخته شامل تولید انواع دال‌های ساده و ترافیکی، نیوجرسی، فونداسیون‌های پایه چراغ تولید می‌کند؛ همچنین با ساخت واحد آرماتوربندی، توان تولیدی در چند سال گذشته افزایش یافته است و اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که مدیریت شهری به خودکفایی کامل در تأمین و تولید بتن، قطعات بتنی و آسفالت رسیده است.

وی گفت: سازمان عمران شهرداری مشهد در مقاطع مختلف و در سایر پروژه‌های شهر که پیمانکاران دیگر یا با نظارت شهرداری‌های مناطق اجرا می‌کنند، بتن و آسفالت موردنیاز مصرفی این پروژه‌ها را تأمین می‌کند و ظرفیت تأمین این مصالح را برای پروژه‌های آینده نیز دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->