بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

خودکفایی شهرداری مشهد در تولید بتن و آسفالت

  • کد خبر: ۸۸۱۴۹
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
خودکفایی شهرداری مشهد در تولید بتن و آسفالت
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از تولید بتن و آسفالت موردنیاز پروژه‌های شهری، با کیفیت مناسب و بهترین فناوری‌های موجود و به روزترین آیین نامه‌ها و استاندارد‌های دنیا در کارگاه بتن المهدی (عج) و کارخانه تولید آسفالت شهید مجیدی خبر داد و اعلام کرد که برای تأمین این مصالح در پروژه‌ها به خودکفایی رسیده ایم.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از تولید بتن و آسفالت موردنیاز پروژه‌های شهری، با کیفیت مناسب و بهترین فناوری‌های موجود و به روزترین آیین نامه‌ها و استاندارد‌های دنیا در کارگاه بتن المهدی (عج) و کارخانه تولید آسفالت شهید مجیدی خبر داد و اعلام کرد که برای تأمین این مصالح در پروژه‌ها به خودکفایی رسیده ایم.

امیر سیاوش حجازی در گفتگو با شهرآرا گفت: باتوجه به سیاست‌های مدیریت شهری مشهد در راستای کیفیت اجرای پروژه‌های عمرانی در شهر، سازمان عمران شهرداری مشهد تولید مصالح موردنیاز پروژه‌ها را همراه با افزایش کیفیت و رعایت استاندارد‌های مختلف در دستورکار خود قرار داده است.
وی افزود: مدیریت شهری مشهد در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۵ هزار مترمکعب بتن، ۱۲۰ هزار تن آسفالت و ۳۰۰ هزار تن مصالح سنگی باکیفیت تولید کرده و این تولیدات برای اجرای پروژه‌های عمرانی در اختیار واحد‌های مختلف شهرداری قرار گرفته است.

حجازی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ توانستیم با تولید بیش از ۶۹هزار مترمکعب بتن و ۳۷۶ هزار تن آسفالت رکوردشکنی کنیم؛ همچنین در آبان ۱۳۹۹ در جریان بتن‌ریزی پروژه پردیس تئاتر شهر مشهد، رکورد جدیدی ثبت و در ۵۵ساعت ۱۵۴۳ مترمکعب بتن تولید شد.

وی درباره آزمایشگاه کارخانه آسفالت شهید مجیدی گفت: مدیریت شهری مشهد با تجهیزات مدرن، پیشرفته‌ترین آزمایشگاه آسفالت شرق کشور را دارد که این آزمایشگاه به تجهیزات پیشرفته آزمایش قیر مجهز شده است و علاوه بر رعایت استاندارد‌های جهانی و ملی، کادر متخصص آزمایشگاهی نیز دارد.
حجازی ادامه داد: بخش اول آزمایشگاه کارخانه تولید آسفالت شهید مجیدی مربوط به مصالح ورودی به کارگاه شامل قلوه، قیر و مصالحی است که خریده می‌شود؛ بخش دوم شامل کنترل کیفیت مصالح تولیدی داخل مجموعه با سنگ شکن هاست؛ بخش سوم نیز به عنوان مهم‌ترین بخش، آزمایشگاه تولید آسفالت است که کنترل کیفیت آن را کارکنان آزمایشگاه انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه کارگاه بتن المهدی (عج) نیز با انجام آزمایش‌های مختلف و تخصصی، کیفیت بتن ورودی به پروژه‌های شهر را تضمین می‌کند.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد گفت: آزمایش‌های مختلفی روی مصالح ورودی در این آزمایشگاه انجام می‌شود که در این راستا می‌توان به بررسی درصد رطوبت، دانه بندی‌ها و بررسی درصد شکستگی مصالح درشت دانه اشاره کرد.

وی تصریح کرد: برای انطباق محصول تولیدی، طرح اختلاط حین تولید انجام می‌شود و درنهایت برای انطباق محصول نهایی، نمونه برداری مطابق استاندارد‌های مربوط اجرا می‌شود.
حجازی افزود: کارگاه تولید بتن المهدی (عج) قطعات پیش ساخته شامل تولید انواع دال‌های ساده و ترافیکی، نیوجرسی، فونداسیون‌های پایه چراغ تولید می‌کند؛ همچنین با ساخت واحد آرماتوربندی، توان تولیدی در چند سال گذشته افزایش یافته است و اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که مدیریت شهری به خودکفایی کامل در تأمین و تولید بتن، قطعات بتنی و آسفالت رسیده است.

وی گفت: سازمان عمران شهرداری مشهد در مقاطع مختلف و در سایر پروژه‌های شهر که پیمانکاران دیگر یا با نظارت شهرداری‌های مناطق اجرا می‌کنند، بتن و آسفالت موردنیاز مصرفی این پروژه‌ها را تأمین می‌کند و ظرفیت تأمین این مصالح را برای پروژه‌های آینده نیز دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->