۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

سوریه بحران زده به دنبال علی دایی

  • کد خبر: ۸۸۲۴۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳
سوریه بحران زده به دنبال علی دایی
تیم ملی فوتبال سوریه قصد دارد علی دایی را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کند. علی دایی هنوز پاسخی به پیشنهاد سوری‌ها نداده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فدراسیون فوتبال سوریه تماسی با علی دایی داشته تا هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را به وی بسپارد.

این مذاکرات پس از شکست سوریه مقابل لبنان آغاز شده، اما باتوجه به اینکه دایی این شرط را گذاشته بوده که اگر اتفاقی قرار است رخ بدهد بعد از بازی مقابل ایران باشد، ادامه مذاکرات به آینده موکول شده است.

رسانه‌های سوری معتقدند نزار محروس که خود بعد از مسابقات مقدماتی جانشین نبیل معلول سرمربی تونسی شده، به احتمال زیاد این شغل را از دست خواهد داد.

سوریه در آخرین مسابقه برابر عراق به نتیجه تساوی رسید تا از دور رفت مسابقات تنها دو امتیاز روی دو تساوی مقابل عراق و امارات اندوخته باشد. آن‌ها سه شکست نیز برابر ایران، لبنان و کره‌جنوبی تجربه کرد‌ه‌اند که البته همگی با یک اختلاف گل و در بازی نزدیک بودند.

اگر علی دایی هدایت تیم ملی فوتبال سوریه را بپذیرد، دومین ایرانی خواهد بود که هدایت تیم ملی سوریه را به دست گرفته است. پیش از این جالا طالبی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه فعالیت کرد که عمر کوتاهی در این کشور داشت و باید دید درنهایت علی دایی به این پیشنهاد پاسخ مثبت خواهد داد یا خیر؟!

آخرین تجربه علی دایی به کار در تیم سایپا برمی‌گردد که تیم او موفق شد سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را هم کسب کند، اما پس از آن به دلایلی دایی از فوتبال ایران کنار رفت.  

حتی دایی مذاکراتی هم برای پذیرش هدایت تیم ملی داشت که درنهایت این اتفاق رخ نداد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->