رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی جزو اولویت‌های مورد مطالبه ما از دولت است ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی ایمان فرهمندی: عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و عمران در ۲۰ روز اخیر جهادی بود تردد نیم میلیون خودرو در پارکینگ‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ قلندر شریف: فاز اول بوستان «جهان شهر» در بهار ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است
سرخط خبرها

بوستان بین الملل در مشهد ایجاد شود

  • کد خبر: ۸۸۴۵۱
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
بوستان بین الملل در مشهد ایجاد شود
در راستای گسترش ارتباطات بین المللی مشهد و مدیریت شهری با دیگر شهر‌های جهان، نایب رئیس شورا و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر از جامعةالمصطفی العالمیه خراسان رضوی بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در راستای گسترش ارتباطات بین المللی مشهد و مدیریت شهری با دیگر شهر‌های جهان، نایب رئیس شورا و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر از جامعةالمصطفی العالمیه خراسان رضوی بازدید و با رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، در این بازدید که با حضور مشاور شهردار در امور دینی و روحانیون برگزار شد، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد باید در حوزه گفتگو در جهان شاخص شود و آمادگی داریم در این حوزه از ظرفیت‌های جامعة المصطفی استفاده کنیم.

مهدی ناصحی با اشاره به عضویت ایران در سازمان شانگهای، خاطرنشان کرد: این یک رویداد بزرگ است که قصد داریم از این ظرفیت برای برگزاری نشست شهرداران شهر‌های عضو سازمان شانگ‌های در شهر مشهد و گسترش ارتباطات بین المللی مشهد با این شهر‌ها استفاده کنیم و در این مسیر نیز جامعةالمصطفی می‌تواند به شهرداری کمک کند.

وی اضافه کرد: یکی از چالش‌هایی که شهر مشهد با آن روبه روست، تمایل کم سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این شهر است و آماده ایم برای تقویت سرمایه گذاری از ظرفیت ارتباطات بین المللی جامعةالمصطفی در این حوزه نیز استفاده کنیم.

ضرورت گسترش روابط بین الملل

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا نیز اظهار کرد: گسترش روابط بین الملل هم در بخش فرهنگی و هم اقتصادی می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

حجت الاسلام حسن منصوریان تصریح کرد: شورای شهر و مدیریت شهری مشهد آمادگی کامل دارد تا در چهارچوب سیاست جهان شهری مشهد که با ظرفیت‌های جامعةالمصطفی هم خوان است، با این مجموعه همکاری کند.

حضور ۲۵۰۰ طلبه از ۵۰ کشور در جامعه المصطفی

رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه استان نیز با اشاره به حضور ۲۵۰۰ دانشجو و طلبه خارجی از ۵۰ کشور جهان در استان، گفت: می‌توانیم در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و در امور بین الملل به شهرداری مشاوره بدهیم تا مشهد به مرکز فرهنگی جهان اسلام تبدیل شود.

حجت الاسلام محمدرضا صالح اضافه کرد: این مجموعه جامعةالمصطفی العالمیه دارای تعداد زیادی دانش آموخته در سراسر جهان است و این موضوع می‌تواند ظرفیت مناسبی برای گسترش ارتباطات بین المللی شهرداری مشهد با دیگر شهر‌های جهان باشد.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنیم تعدادی از معابر به نام مشاهیر جهان نام گذاری و بوستانی با عنوان بوستان بین الملل برای معرفی فرهنگ‌های گوناگون جهان به ویژه جهان اسلام، با استفاده از ظرفیت طلبه‌ها و دانشجویان خارجی جامعةالمصطفی اختصاص داده شود.

گسترش ارتباطات بین المللی در دستورکار مدیریت شهری

مشاور شهردار در امور دینی و روحانیون نیز در این بازدید اظهار کرد: هویت اصلی شهر مشهد، امام رضا (ع) است و ایشان شخصیتی بین المللی هستند. براین اساس باید هر ظرفیتی در مشهد وجود دارد، در این راستا به کار گرفته شود.

حجت الاسلام مهدی مقامی افزود: از سیاست‌های شهرداری مشهد در این دوره، گسترش ارتباطات بین المللی با دیگر کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های اسلامی است.

همچنین در ادامه این بازدید، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری مشهد گفت: هفته گذشته نشستی با مرکز ارتباطات بین المللی جامعةالمصطفی برگزار شد که در ادامه آن، مقدمات تدوین برنامه‌ای عملیاتی را برای همکاری دوجانبه با توجه به تأکیدات شهردار برای گسترش ارتباطات بین المللی شهر مشهد آماده خواهیم کرد.

سیدناصر نعمتی افزود: اکنون ۳ اقدام فوری مدنظر است؛ نخست استفاده از ظرفیت شبکه رسانه‌ای است که دانش آموختگان جامعةالمصطفی در خارج از کشور با آن در ارتباط هستند، دوم توجه به عملیاتی شدن اقدامات در موضوع خواهرخواندگی شهر‌ها با مشهد و نیز برگزاری نشست شهردار مشهد با طلبه‌ها و دانشجویان جامعةالمصطفی از ۵۰ کشور جهان را در دستورکار داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->