رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس
سرخط خبرها

بوستان بین الملل در مشهد ایجاد شود

  • کد خبر: ۸۸۴۵۱
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
بوستان بین الملل در مشهد ایجاد شود
در راستای گسترش ارتباطات بین المللی مشهد و مدیریت شهری با دیگر شهر‌های جهان، نایب رئیس شورا و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر از جامعةالمصطفی العالمیه خراسان رضوی بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در راستای گسترش ارتباطات بین المللی مشهد و مدیریت شهری با دیگر شهر‌های جهان، نایب رئیس شورا و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر از جامعةالمصطفی العالمیه خراسان رضوی بازدید و با رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، در این بازدید که با حضور مشاور شهردار در امور دینی و روحانیون برگزار شد، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد باید در حوزه گفتگو در جهان شاخص شود و آمادگی داریم در این حوزه از ظرفیت‌های جامعة المصطفی استفاده کنیم.

مهدی ناصحی با اشاره به عضویت ایران در سازمان شانگهای، خاطرنشان کرد: این یک رویداد بزرگ است که قصد داریم از این ظرفیت برای برگزاری نشست شهرداران شهر‌های عضو سازمان شانگ‌های در شهر مشهد و گسترش ارتباطات بین المللی مشهد با این شهر‌ها استفاده کنیم و در این مسیر نیز جامعةالمصطفی می‌تواند به شهرداری کمک کند.

وی اضافه کرد: یکی از چالش‌هایی که شهر مشهد با آن روبه روست، تمایل کم سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این شهر است و آماده ایم برای تقویت سرمایه گذاری از ظرفیت ارتباطات بین المللی جامعةالمصطفی در این حوزه نیز استفاده کنیم.

ضرورت گسترش روابط بین الملل

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا نیز اظهار کرد: گسترش روابط بین الملل هم در بخش فرهنگی و هم اقتصادی می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

حجت الاسلام حسن منصوریان تصریح کرد: شورای شهر و مدیریت شهری مشهد آمادگی کامل دارد تا در چهارچوب سیاست جهان شهری مشهد که با ظرفیت‌های جامعةالمصطفی هم خوان است، با این مجموعه همکاری کند.

حضور ۲۵۰۰ طلبه از ۵۰ کشور در جامعه المصطفی

رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه استان نیز با اشاره به حضور ۲۵۰۰ دانشجو و طلبه خارجی از ۵۰ کشور جهان در استان، گفت: می‌توانیم در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و در امور بین الملل به شهرداری مشاوره بدهیم تا مشهد به مرکز فرهنگی جهان اسلام تبدیل شود.

حجت الاسلام محمدرضا صالح اضافه کرد: این مجموعه جامعةالمصطفی العالمیه دارای تعداد زیادی دانش آموخته در سراسر جهان است و این موضوع می‌تواند ظرفیت مناسبی برای گسترش ارتباطات بین المللی شهرداری مشهد با دیگر شهر‌های جهان باشد.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنیم تعدادی از معابر به نام مشاهیر جهان نام گذاری و بوستانی با عنوان بوستان بین الملل برای معرفی فرهنگ‌های گوناگون جهان به ویژه جهان اسلام، با استفاده از ظرفیت طلبه‌ها و دانشجویان خارجی جامعةالمصطفی اختصاص داده شود.

گسترش ارتباطات بین المللی در دستورکار مدیریت شهری

مشاور شهردار در امور دینی و روحانیون نیز در این بازدید اظهار کرد: هویت اصلی شهر مشهد، امام رضا (ع) است و ایشان شخصیتی بین المللی هستند. براین اساس باید هر ظرفیتی در مشهد وجود دارد، در این راستا به کار گرفته شود.

حجت الاسلام مهدی مقامی افزود: از سیاست‌های شهرداری مشهد در این دوره، گسترش ارتباطات بین المللی با دیگر کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های اسلامی است.

همچنین در ادامه این بازدید، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری مشهد گفت: هفته گذشته نشستی با مرکز ارتباطات بین المللی جامعةالمصطفی برگزار شد که در ادامه آن، مقدمات تدوین برنامه‌ای عملیاتی را برای همکاری دوجانبه با توجه به تأکیدات شهردار برای گسترش ارتباطات بین المللی شهر مشهد آماده خواهیم کرد.

سیدناصر نعمتی افزود: اکنون ۳ اقدام فوری مدنظر است؛ نخست استفاده از ظرفیت شبکه رسانه‌ای است که دانش آموختگان جامعةالمصطفی در خارج از کشور با آن در ارتباط هستند، دوم توجه به عملیاتی شدن اقدامات در موضوع خواهرخواندگی شهر‌ها با مشهد و نیز برگزاری نشست شهردار مشهد با طلبه‌ها و دانشجویان جامعةالمصطفی از ۵۰ کشور جهان را در دستورکار داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->