قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد قیمت آریزو ۸ به نیمه کانال ۲.۹ میلیارد تومان قیمت‌ امروز خودرو‌های داخلی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی شاهین G آیا ادارات و بانک‌های تهران روز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟ تورم خدمات به ۴۰ درصد رسید | خدمات فنی صدرنشین تورم خردادماه رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس هفته اول آذر | تحلیل تکنیکال شاخص کل

  • کد خبر: ۸۸۵۶۵
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۴
پیش‌بینی بورس هفته اول آذر | تحلیل تکنیکال شاخص کل
اخبار ضد و نقیض مربوط به قیمت خودرو که هفته گذشته مخابره شد اثرات روانی بدی بر بازار سهام می‌گذارد و اعتماد سهامداران را که به واسطه اتفاق‌های سال گذشته آسیب دیده است را بیشتر از بین می‌برد. آیا هفته آینده شاهد پایان بی‌ثباتی در بازار خواهیم بود؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه، شنبه گذشته را با خبر منفی در مورد لغو افزایش قیمت خودرو آغاز کرد که طبیعتا واکنش به گروه خودرویی‌ها منفی بود چرا که اعضای این خانواده به عنوان لیدر همواره به ایفای نقش پرداخته‌اند. در این هفته نیز کلیت بازار تحت تاثیر اتفاقات و حواشی پیرامون قیمت گذاری خودرو قرار گرفته را منفی کرد، اما در اواسط هفته بود که خبر افزایش نرخ دوباره به بازار مخابره شد.

این اخبار ضد و نقیض به بازار سهام اثرات روانی بدی می‌گذارد و اعتماد سهامداران را که به واسطه اتفاق‌های سال گذشته آسیب دیده است را بیشتر از بین می‌برد. ثبات بهترین هدیه برای بازار است که سرمایه گذار بداند با چه چشم اندازی قصد ورود به سهم‌ها را دارد و بی ثباتی نتیجه‌ای غیر از سلب اعتماد سهامداران خرد را ندارد.

در هفته‌ای که گذشت افزایش قیمت ارز را نیز شاهد بودیم؛ قیمت دلار در اوایل هفته تا محدوده ۲۸۸۰۰ تومان نیز افزایش داشت، اما کم‌کم با افت اندکی در محدوده ۲۸ هزار تومان آرام گرفت که این افزایش نسبی قیمت دلار می‌تواند برای بازار سهام که حدود ۷۰درصد آن را سهم‌های کامودیتی‌محور تشکیل می‌دهد اثر مثبت بگذارد.

در اینجا باید یادآوری کرد که بازار سرمایه با دلار نیمایی حساب می‌کند؛ یعنی برای سهامداران دلار نیمایی اهمیت دارد چرا که شرکت‌های صادرات محور ارز‌های خود را با نرخ دلار نیمایی تسعیر می‌کنند. در طی سالیان گذشته همیشه دلار ازاد و دلار نیمایی اختلاف معقول و منطقی بین ۷ الی ۱۰ درصد داشتند، اما امروز این اختلاف به بیش از ۲۲ درصد رسیده است که در این صورت یا قیمت دلار آزاد باید کاهش یابد یا قیمت دلار نیمایی افزایش پیدا کند که به نظر سناریو دوم محتمل‌تر خواهد بود و همین امر یکی از جذابیت‌ها و پتانسیل‌های بازار امروز ماست.

مهمترین فاکتور خبری برای هفته آینده، اخبار مربوط به بودجه است که می‌تواند بر بازار اثرگذار باشد. این طور که شنیده می‌شود تصمیم بر آن شده که دلار در بودجه با نرخ ۲۲ الی ۲۳ هزار تومان در نظر گرفته شود و این یعنی نرخ دلار نیمایی به عنوان مرجع رسمی قیمت دلار در نظر گرفته خواهد شد که این هم باز به نفع بازار سرمایه و سیگنال مثبتی برای کلیت بازار است.

پیش‌بینی بورس هفته اول آذر

در هفته گذشته شاهد شاهد خروج ۱۲۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از بازار بودیم، اما در صندوق‌های بادرآمد ثابت هم هیجان ورود پول حقیقی نداشتیم که این نشان از انتظارات تورمی افراد حقیقی است که با رشد قیمت دلار ترجیج می‌دهند سرمایه‌هایشان را کمتر به‌صورت ریال نگه دارند. این ریزش‌های روز‌های اخیر بازار با سال گذشته تفاوت معناداری دارد. در سال گذشته پی بر ایی کلیت بازار بالا بود، ولی امروز پی بر ایی بازار به اعداد جذابی رسیده است و کم نیستند سهم‌هایی که به لحاظ بنیادی در وضعیت خوبی قرار گرفته است و بدین جهت است که می‌توانیم بگوییم بازار سهام یکی از ارزانترین بازار‌ها در شرایط فعلی است و برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری با دید میان‌مدت و بلندمدت دارند می‌تواند جذاب باشد.

 اما نکته جالب و راهبردی برای معاملات هفته آینده نسبت تغییرات شاخص هم‌وزن به شاخص‌کل است. در طی دو سه ماه اخیر وضعیت شاخص‌کل نسبت به شاخص هم‌وزن بهتر بود یعنی در روز‌های مثبت شاخص‌کل رشد بیشتر و در روز‌های منفی درصد منفی کمتری را تجربه می‌کرد. اما در هفته گذشته شاهد بهبود نسبی شاخص‌کل هم‌وزن به شاخص‌کل هستیم.

در تصویر زیر نسبت نمودار شاخص‌کل هم‌وزن به شاخص را می‌بینیم. از آنجایی که شاخص‌کل هم‌وزن در صورت این نسبت قرار گرفته، هر زمان نمودار صعودی باشد یعنی وضعیت شاخص هم‌وزن بهتر است و بالعکس.

پیش‌بینی بورس هفته اول آذر

در حال حاضر این نسبت به مقاومت بر خورد کرده است، اما به نظر میاد که بتواند از این مقاومت عبور کند و تا نسب ۰.۲۸ رشدی را داشته باشد.

شاخص‌کل هم وزن در بازه بلندمدت در یک محدوده ساید و خنثی در حال حرکت بوده که سقف این محدوده را ۴۷۲ هزار واحد و کف محدوده را ۳۶۳ هزار واحد در نظر می‌گیریم و همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید واکنش‌هایی موثری را به سقف و کف این محدوده داشته است. از ۹ آبان ماه با برخورد به کف این محدوده ساید وارد روند صعودی کوتاه‌مدت شد و رشد حدودا ۹درصدی را داشته است. در حال حاضر به مقاومت ۳۹۲ هزار واحد رسیده است اگر هم زمان با شکست این مقاومت rsi  نیز بتواند به بالای سطح ۵۰ که سطح تعادلی خریدار و فروشنده است، خود را برساند می‌توانیم امیدوار باشیم که شاخص هم‌وزن رشدی را تا محدوده ۴۱۷ هزار واحد داشته باشد.

تحلیل چارت شاخص کل

شاخص کل به تازگی موفق به شکست خط روند نزولی کوتاه مدت خود است، اما با اتفاقاتی که ذکر آن رفت در حال حاضر نزولی است. اولین حمایت مهم استاتیک محدوده یک میلیون ۳۸۰ هزار واحد است که کلاستر قیمتی با حمایت داینامیک خط روند نزولی شکسته شده دارد؛ بنابراین انتظار داریم که تا این محدوده حمایتی افتی را داشته باشد و سپس به آن واکنش مثبتی نشان دهد. همچنین مووینگ اوریج ۳۰ روزه در شاخص کل برای ما مهم است چرا که در گذشته واکنش‌های موثری را به آن داشته است. هر زمان شاخص موفق به کراس این میانگین متحرک روبه بالا شود وضعیت بهتری را برای کلیت بازار میتوانیم متصور باشیم.

پیش‌بینی بورس هفته اول آذر

 

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->