هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

بهترین سن باروری در زنان، چه سنی است؟

  • کد خبر: ۸۸۶۲۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۹
بهترین سن باروری در زنان، چه سنی است؟
عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا، بهترین سن باروری در زنان را بین ۲۵ تا ۳۵ سالگی اعلام کرد و گفت: افرایش سن از مهمترین عواملی است که با ناباروری زوجین ارتباط دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سهیلا انصاری پور افزود: با بالا رفتن سن زنان به خصوص بالای ۳۷ سال احتمال بارداری کاهش می یابد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش سن هم به طور مستقیم و هم وابسته به سایر عوامل بر باروری تاثیر می گذارد، بیان کرد: در مردان نیز با افزایش سن، کاهش کیفیت اسپرم اتفاق می افتد.

زوج های جوان فرزندآوری را به تاخیر نیندازند

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا به زوج های جوان توصیه کرد فرزندآوری را به تاخیر نیندازند.

وی ادامه داد: در صورتی که زوج های جوان تمایلی به فرزندآوری دارند، اما شرایط فعلی مناسب برای باردار شدن ندارند، اقدام به فریز جنین کنند تا برای صاحب فرزند شدن، دچار مشکل نشوند.

این متخصص ناباروری زنان به دختران جوان که تمایل به ازدواج و فرزندآوری ندارند، توصیه کرد که در سنین مناسب برای فریز تخمک خود اقدام کنند تا دچار مشکل نشوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا متغیر سن در ناباروری مردان و زنان به یک اندازه نقش دارد، گفت: نتایج تحقیقات نشان می داد تاثیر افزایش سن در فرآیند باروری در زنان بیش از  مردان است. اگر چه مطالعات اخیر تاثیر سن باروری آقایان هم در کاهش کیفیت اسپرم نشان داده شده است.

انصاری پور ادامه داد: تاثیر بالا رفتن سن بر افزایش ناباروری زنان کاملا مشخص و اثبات شده و در مطالعات متعدد تاثیر آن در کیفیت تخمک مشخص شده است.

وی در پاسخ به این سوال که دیر ازدواج کردن چه میزان در ناباروی موثر است، گفت: کاهش میزان باروری در زنان بیش از ۳۷ سال، در تحقیقات به خوبی به اثبات رسیده است. با افزایش سن هم کاهش احتمال باروری انتظار می رود و هم افزایش سقط پس از حاملگی روی می دهد.

متخصص ناباروری زنان در باره عوامل دیگر موثر در ناباروری، اظهار داشت: عوامل محیطی مانند آلاینده های محیطی، یائسگی زودرس، اندمتریوز، سندرم تخمدان پلی کیستیک و چاقی نقش بسزایی در ناباوری دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->