نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

صدای شهرها بلندتر شده‌است | نگرانی‌ها درباره افزایش آلودگی صوتی در شهرها

  • کد خبر: ۸۹۶۶۰
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
صدای شهرها بلندتر شده‌است | نگرانی‌ها درباره افزایش آلودگی صوتی در شهرها
براساس گزارش آژانس محیط زیست اروپا (EEA) آلودگی صوتی در قاره سبز، سالانه موجب دست‌کم ۱۲ هزار مرگ زودتر از موعد و ۴۸ هزار مورد تشدید بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

عادل نجفی - شهرآرانیوز؛ نیازی نیست حتما به بافت مرکزی و مناطق متراکم شهر بروید. کافی است در ساعات مختلف روز در کوچه‌های اطراف محل سکونت خود قدم بزنید تا متوجه تفاوت صداهایی که به گوش می‌رسد بشوید. وضعیت آلودگی صوتی چندان جدی گرفته نشده است. هشدارها درباره چشم‌پوشی از آن در حال افزایش است.

براساس گزارش آژانس محیط زیست اروپا (EEA) در قاره سبز سالانه آلودگی صوتی موجب دست‌کم ۱۲ هزار مرگ زودتر از موعد و ۴۸ هزار مورد تشدید بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود، شرایطی که حتی در اروپای توسعه‌یافته گمان نمی‌رود در یک دهه آینده بهبود یابد، و باید منتظر مرگ‌ومیر‌های بیشتر بود.

توسعه شهر‌ها و گسترش آنچه به عنوان فرهنگ شهرنشینی می‌شناسیم، تنها انسان‌ها را در معرض خطر قرار نمی‌دهد. مطالعات نشان می‌دهند حیات وحش نیز در پی افزایش آلودگی‌های صوتی لطمه می‌بیند. می‌توان نشانه‌های آن را در رفتار پرندگان و ناتوانی آن‌ها در مسیریابی یا جفت‌گیری مشاهده کرد.

استفاده بیشتر از خودرو‌های شخصی با سوخت فسیلی، توسعه راه‌آهن شهری به صورت مونوریل و افزایش پرواز هواپیما‌های غول‌پیکر بر فراز شهر‌ها از دلایل مورد تأکید EEA است که در کنار رشد عمودی زندگی در شهرها، آستانه آسیب‌پذیری شهروندان و حیوانات را دوچندان می‌سازد. در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱۱۳ میلیون شهروند اروپایی تنها به دلیل آثار ترافیک شهری در معرض آلودگی صوتی بالاتر از ۵۵ دسیبل قرار می‌گیرند.

براساس استاندارد سازمان جهانی بهداشت، هم‌چنین ۲۲ میلیون شهروند اروپایی در معرض آلودگی صوتی ناشی از تردد قطار‌های شهری و ۴ میلیون نفر نیز به دلیل سکونت در مسیر تردد هواپیما‌ها در معرض سر و صدای آن‌ها هستند. این مسئله موجب شده است دست‌کم ۱۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز اروپایی تنها به‌دلیل آلودگی صوتی ناشی از پرواز هواپیما‌ها در فرایند‌های آموزشی و تعلیمی با مشکل روبه‌رو شوند.

بررسی‌های موردی در بریتانیا نشان می‌دهد بیش از ۱۸ درصد از جمعیت شهرنشین این کشور در معرض آلودگی صوتی هستند. بخش عمده‌ای از آن‌ها (حدود ۱۵ درصد) تنها به دلیل تردد خودرو‌ها و ۷ درصد به دلیل مسائل مربوط به صنعت هوانوردی با عوارض ناشی از آلودگی صوتی دست و پنجه نرم می‌کنند.

استفاده از خودرو‌های برقی که آلودگی صوتی به مراتب کمتری از دیگر انواع وسایل نقلیه دارند، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آلودگی داشته باشد. هم‌چنین مدیران شهری باید برای جایگزینی دوچرخه و پیاده‌روی در چرخه مدیریت ترافیک و افزایش محدودیت‌های کنترل سرعت، بیشتر تلاش کنند. توسعه فضا‌های سبز دیگر تنها به کمک رفع آلودگی‌های کربنی طراحی نمی‌شود بلکه محیط‌هایی آرام و کم‌سروصدا شناخته می‌شوند که به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان نیز کمک می‌کنند.

منبع: https://www.theguardian.com/society/2020/mar/05/one-in-five-europeans-exposed-to-harmful-noise-pollution-study

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->