واتساپ به زودی امکانات ویرایش تصاویر را به‌روزرسانی می‌کند قابلیت جدید اینستاگرام برای کسب درآمد مجمع اسلامی اندونزی: کریپتو حرام است! همه چیز درباره «ان‌اف‌تی» سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید از عمر کره زمین چقدر باقی مانده است؟ بزرگ‌ترین معامله تاریخ در صنعت بازی‌های کامپیوتری | مایکروسافت صاحب سازنده «کال آو دیوتی» می شود؟ خسارت ۵ میلیون دلاری دزد‌های آمریکایی به سایت‌های فروش آنلاین کالا آیا ایران می‌خواهد با کمک چین اینترنت ملی راه‌اندازی کند؟ آیا برای اقتصاد مجازی مبتنی بر دنیای مجازی آماده‌ایم؟ برنامه‌هایی برای پایش سلامت و افزایش طول عمر باتری موبایل زندگی و تجارت در متاورس نبرد نور و تاریکی در نسخه بازسازی‌شده بازی «آلن ویک» ماتریس شیوه‌های پرداخت نوین ما را به کجا می‌برد؟ نگاهی به پروژه «کیان»، کیف پول یکپارچه ایرانیان، و فرایند اجرای آن در مشهد نگاهی به GT Master، محصولی باکیفیت از شرکتی گمنام نگاهی به استراتژی سئویی والمارت که فروش آنلاینی ۵۳ میلیارد دلاری در سال گذشته داشت (بخش اول) سفر به فضا گلبول‌های قرمز شما را می‌کشد گوشی اوپو رینو ۶ لایت رونمایی شد ایران پس از چین بیشترین دستگاه کارتخوان را دارد
خبر فوری
این ویژگی را غیرفعال کنید تا گوگل دست از سرتان بردارد!
برخی کاربران به حفظ حریم خصوصی خود اهمیت زیادی نشان می‌دهند و تمایلی ندارند موقعیت مکانی آن‌ها از طریق گوگل ردیابی شود. با غیرفعال کردن ویژگی توضیح داده شده در ادامه مطلب،  می‌توانید از ردیابی گوگل در امان بمانید.

به گزارش شهرآرانیوز - برخی کاربران به حفظ حریم خصوصی خود اهمیت زیادی نشان می‌دهند و تمایلی ندارند موقعیت مکانی آن‌ها از طریق گوگل ردیابی شود. با غیرفعال کردن ویژگی توضیح داده شده در ادامه مطلب،  می‌توانید از ردیابی گوگل در امان بمانید.

گوگل ادعا می‌کند اطلاعات موقعیت مکانی کاربر کمک می‌کند تا خدمات بهتری ارائه دهد. ویژگی «Location History» به طور پیش فرض غیرفعال است و کاربر می‌تواند آن را فعال کند. با این حال هنگام استفاده از گوگل مپ، امکان فعال شدن این ویژگی به طور تصادفی وجود دارد.

اگر به وب سایت myactivity.google.com مراجعه کرده و تمام سوابق موقعیت مکانی خود را پاک کنید، تنها داده‌های جدید پاک می‌شوند و اطلاعاتی که گوگل قبلا از موقعیت مکانی شما ذخیره کرده، حذف نخواهند شد. براساس گزارش The Hill، این اطلاعات را می‌توان در تاریخچه موقعیت مکانی حذف کرد. برای انجام این کار به سایت myactivity.google.com بروید و در قسمت Location History اطلاعات را حذف کنید. در این بخش گزینه‌ای با عنوان مدیریت فعالیت وجود دارد که با ضربه زدن روی آن و دنبال کردن دستورالعمل ها، فعالیت‌های گذشته را می‌توان پاک کرد.

اطلاعات موقعیت مکانی حتی در عکس‌های کاربر نیز ذخیره می‌شود و هنگام بازدید از سایت ها، گوگل مپ و برنامه‌ها این اطلاعات جمع آوری می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق باید رهیابی فعالیت مرورگر و برنامه‌های خود را متوقف کنید. به سایت myactivity.google.com بروید و در بخش «Web & App Activity» روی فلش مربوطه ضربه بزنید. سپس به بخش Activity controls می‌روید. دکمه «Web & App Activity» را خاموش کنید، یک پنجره اخطار ظاهر می‌شود که توضیح می‌دهد چه اتفاقی رخ خواهد داد.

با این کار تجربه‌های شخصی سازی شده در سرویس‌های گوگل محدود می‌شود. برای مثال نتایج جست و جو با توصیه‌های مکانی نمایش داده نمی‌شود. با این کار تمام برنامه‌هایی که با حساب کاربری گوگل وارد شده اید، این تنظیم برای آن‌ها قرار می‌گیرد. در سمت راست پایین صفحه دو دکمه وجود دارد که یکی لغو و دیگری توقف است. برای توقف رهیابی به پایین صفحه اسکرول کنید تا دکمه توقف آبی شود و سپس آن را فشار دهید.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}