قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم
سرخط خبرها

رفع کمبود‌های حاشیه مشهد، نیازمند همراهی دولت و مجلس است

  • کد خبر: ۹۰۳۴۴
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
رفع کمبود‌های حاشیه مشهد، نیازمند همراهی دولت و مجلس است
سیدابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر گفت: متأسفانه مشکلات، معضلات و کمبود اساسی زیرساخت‌ها در محله‌های حاشیه شهر وجود دارد که حل آن نیازمند پای‌کارآمدن همه دستگاه‌های مرتبط و مجلس و دولت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایرنا، رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر گفت: حاشیه شهر مشهد از دغدغه‌های اساسی این کلان‌شهر است و متأسفانه مشکلات، معضلات و کمبود اساسی زیرساخت‌ها در محله‌های حاشیه شهر وجود دارد که حل آن نیازمند پای‌کارآمدن همه دستگاه‌های مرتبط و مجلس و دولت است.

سیدابراهیم علیزاده افزود: با گشت‌وگذاری در کوچه‌پس‌کوچه‌های حاشیه شهر مشهد، با حجم انبوهی از معضلات و مشکلات روبه‌رو می‌شویم که حل این مشکلات با بودجه اندک شهرداری مشهد، زمان زیادی می‌خواهد.

وی اضافه کرد: شورای اسلامی شهر مشهد با مصوبه خود برای اجرای پروژه‌های زودبازده در محلات هدف، به‌دنبال حل برخی مشکلات در حاشیه شهر است، اما متأسفانه نبود زمین آماده متعلق به شهرداری در این محدوده‌ها، کار را برای سرعت‌دادن به تعریف و اجرای پروژه‌ها، با مشکل روبه‌رو می‌کند.

رئیس کمیسیون سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر گفت: حدود ۴۰۰۰ هکتار زمین‌های بزرگ‌مقیاس در حاشیه شهر وجود دارد که نیازمند تعیین‌تکلیف است و در گام نخست باید سند آن‌ها تعیین‌تکلیف شود و امیدواریم با همراهی وزارت راه‌وشهرسازی این مهم عملیاتی شود.

سید ابراهیم علیزاده افزود: ۳۰درصد از تکالیف سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد به عهده شهرداری این شهر و ۷۰درصد سهم دیگردستگاه‌های اجرایی استان است که امیدواریم با پای‌کارآمدن همه دستگاه‌های مرتبط و مشارکت مجلس و دولت و تخصیص اعتبار مناسب در ۴ سال پیش رو، مناطق حاشیه شهر به مناطق درحال توسعه تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->