Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

هنوز ۳۷ درصد جمعیت جهان به اینترنت دسترسی ندارند!

  • کد خبر: ۹۰۴۱۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
هنوز ۳۷ درصد جمعیت جهان به اینترنت دسترسی ندارند!
طبق گزارش سازمان ملل در حال حاضر دوسوم از مردم جهان به اینترنت دسترسی دارند، اما کماکان ۲.۹ میلیارد نفر برابر با ۳۷ درصد جمعیت زمین، هنوز امکان دسترسی به اینترنت را ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق گزارش سازمان ملل در حال حاضر دوسوم از مردم جهان به اینترنت دسترسی دارند، اما کماکان ۲.۹ میلیارد نفر برابر با ۳۷ درصد جمعیت زمین، هنوز امکان دسترسی به اینترنت را ندارند.

طبق اطلاعاتی که اتحادیه بین‌المللی مخابرات سازمان ملل به تازگی منتشر کرده، ۹۶ درصد افراد محروم از اینترنت در کشور‌های درحال توسعه زندگی می‌کنند؛ البته در این گزارش به این موضوع هم اشاره شده که گسترش دسترسی به اینترنت در سراسر جهان سرعت خوبی پیدا کرده و پاندمی کرونا نیز به افزایش سرعت فراگیری اینترنت در تمام نقاط جهان کمک کرده است.

طبق اطلاعات منتشرشده در این گزارش، میزان جمعیتی که به اینترنت دسترسی دارند از ۴.۱ میلیارد نفر در سال ۲۰۱۹ به ۴.۹ یک میلیارد نفر در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است. در سال ۲۰۲۰ گسترش کلی فراگیری دسترسی به اینترنت جهان به بیش از ۱۰ درصد رسیده که بالاترین رشد سالانه در دهه اخیر است.

افزایش شیوع کرونا در سراسر جهان و بیشتر شدن میزان دورکاری، آموزش آنلاین، تجارت آنلاین و بانکداری آنلاین، افزایش سرعت دسترسی به اینترنت را در میان جمعیتی که قبلاً از آن محروم بوده‌اند، به دنبال داشته است. لازم به ذکر است در حال حاضر ۹۵ درصد از جمعیت جهان در مناطق تحت پوشش اینترنت موبایل زندگی می‌کنند.

البته گسترش دسترسی به اینترنت تنها بخشی از داستان است. میزان قابل‌توجه از افرادی که تازه به اینترنت دسترسی پیدا کرده‌اند، اینترنت پایدار و سریعی ندارند. درضمن شکاف دیجیتالی بسیار گسترده میان کشور‌های ثروتمند و فقیر را نیز باید در نظر بگیریم. متأسفانه ۹۶ درصد جمعیت کشور‌های فقیر هنوز نمی‌توانند از اینترنت استفاده کنند. همچنین در میزان دسترسی جمعیت شهری و روستایی جهان به اینترنت هم شاهد اختلاف بسیار زیادی هستند. در حال حاضر ۷۹ درصد از جمعیت جهان می‌توانند از اینترنت استفاده کنند؛ اما تنها ۳۹ درصد از جمعیت روستایی جهان به اینترنت دسترسی دارند.

جالب است بدانید تفاوت جنسیتی در میزان دسترسی به اینترنت هم دیده می‌شود در حال حاضر ۶۷ درصد از مردان جهان از اینترنت استفاده می‌کنند؛ اما این میزان در مورد زنان جهان ۵۷ درصد است. خوشبختانه سه غول فناوری دنیا یعنی گوگل، فیسبوک و آمازون برای امکان‌پذیر کردن دسترسی به اینترنت برای جمعیتی که از آن محروم هستند، سرمایه‌های میلیارد دلاری صرف می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->