عضو شورای اسلامی شهر مشهد: موفقیت در حکمرانی در شهرها، موجب ارتقای حکمرانی می‌شود شهردار مشهدمقدس: با تحقق حکمروایی شهری و محلی، مشکلات دولت در شهر‌ها حل می‌شود ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد مردم از درهم تنیدگی مشاغل پرسروصدا در بافت های مسکونی گلایه دارند | همسایگی پردردسر! مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری مشهد: «میان‌گذر جنوبی» مشهد از نیمه‌‌راه گذشت یکی از مدارس مشهد ثبت ملی شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توجه به موازین حکمرانی محلی با توجه به آمار بیش از ۷۰ درصدی شهرنشینان قلندرشریف: قانون درآمد‌های پایدار نیاز به بازنگری اساسی دارد | بسیاری از وظایف دستگاه‌های مختلف را شهرداری‌ها انجام می‌دهد مشهدی‌ها راحت نفس بکشند | هوای شهر «سالم» شد و فعلاً پاک می‌ماند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) مشهد، برند کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری شناخته می‌شود موحدیان: برخی مقررات، اختیارات شورا‌ها را محدود کرده است | حکمروایی محلی، راه‌حل بحران‌های شهری آغاز یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در دانشگاه فردوسی مشهد پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گذری بر زندگی و زمانه «حاجی‌محمد باباقدرتی» | پایان مردی که می‌خواست غوره‌نشده مویز شود
سرخط خبرها

پیمانکاران شهرداری، اعضای شورای شهر را نماینده خود بدانند

  • کد خبر: ۹۰۷۲۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۷
پیمانکاران شهرداری، اعضای شورای شهر را نماینده خود بدانند
جمعی از پیمانکاران شهرداری مشهد در نشست با سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اعلام گلایه از برخی رویه‌های اداری و رسیدگی به صورت وضعیت‌ها در مدیریت شهری، ادعا کردند بروکراسی اداری در برخی مواقع موجب شده شهر را گران‌تر اداره کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از پیمانکاران شهرداری مشهد جهت ارائه گزارش عملکرد خود و نکات و دغدغه‌ها نشستی با موسی الرضا حاجی بگلو، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد برگزار کردند.

پیمانکاران در این نشست با اعلام گلایه از برخی رویه‌های اداری و رسیدگی به صورت وضعیت‌ها در مدیریت شهری، ادعا کردند بروکراسی اداری در برخی مواقع موجب شده شهر را گران‌تر اداره کنیم.

در ادامه این نشست حاجی بگلو، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: امروز پیرو درخواست تعدادی از پیمانکاران راجع به مطالب و مواردی که با شهرداری مرتبط است، گفت‌وگو کردیم.

وی افزود: در گذشته نیز با پیرامون مشکلات مکاتباتی با بنده صورت پذیرفته بود که در نتیجه آن امروز نشستی با تعدادی از پیمانکاران فعال شهرداری مشهد برگزار شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد نشست را خوب و تعاملی ارزیابی کرد و گفت: این نشست بر مبنای تعامل و پیگیری مطالب پیمانکاران از حوزه مدیریت شهری برپا شد؛ پیمانکاران اعضای شورای شهر را نمایندگان خود می‌دانند، آن‌ها مطالبی دارند که کمتر گوش شنوا داشته است.

حاجی بگلو با اعلام اینکه یکی از نکات اصلی و مهم ما در حوزه مدیریت شهری دوره ششم این است که مردمی باشیم، عنوان کرد: شورای ششم گفتمان را تغییر داده و نگاه استراتژی ما با ادوار گذشته متفاوت شده است؛ تا دیروز مردم به دنبال مسئولین بودند ولی امروز ما همچون آیت الله رئیسی، رئیس جمهور ایران به دنبال مردم می‌رویم تا مسائل آن‌ها را پیگیری و رفع نماییم.

وی اذعان کرد: این رویه در شورای ششم تسریع پیدا کرده و بر اساس همین گفتمان با تعدادی از پیمانکاران گفت‌و‌گو کردیم؛ در این نشست مطالب و موضعاتی توسط پیمانکاران نسبت به بعضی حوزه‌های مدیریت شهری که با آن مواجه‌اند، مطرح شد؛ موارد اعلام شده با تعامل و هم فکری بیشتر قابلیت انجام دارد.

حاجی بگلو با اعلام این نکته که نشست امروز پیرامون پیگیری مطالبات پیمانکاران نبود، اظهار کرد: پیمانکاران از مجموعه‌ای که با آن برخورد و تعامل دارند، گلایه‌مند‌ هستند؛ آن‌ها از نحوه بررسی مطالب آن‌ها و در برخی موارد برخورد ناشایست با پیمانکاران گلایه داشتند، از همین رو ما به این مسئله ورود پیدا کرده و به مجموعه مرتبط تذکر دادیم تا عملکرد و نگاه خود را تغییر دهد.

وی در پایان تصریح کرد: مردمی بودن شورای ششم برای ما ملاک است، اجازه نمی‌دهیم مدیری در سطح شهر و حوزه مدیریت شهری با پیمانکاران برخورد ناشایستی داشته باشد، در این صورت با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->