مشهد؛ پرچم‌دار بهسازی پیاده‌رو‌ها برای روشندلان آیین تکریم و معارفه مدیرکل حقوقی شهرداری مشهد برگزار شد | قلندرشریف: مدیرکل حقوقی باید در صیانت از حقوق شهرداری و کارمندان آن تلاش جدی داشته باشد + فیلم برای شهروندان مشهدی، از سوی محیط زیست هشدار خودمراقبتی صادر شد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | برگزاری جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای مشهد احتمال خروج دستورکار هوش مصنوعی از لوایح مجلس شورای اسلامی تداوم آلودگی هوا در مشهد | گردوغبار تا آخرشب مهمان هوای شهر است (۲۲ مهر ۱۴۰۴) رئیس مجلس شورای اسلامی: کالابرگ الکترونیک از آبان‌ماه اجرا می‌شود ۵۴۹ هکتار فضای سبز جدید در دوره ششم مدیریت شهری مشهد | بهره‌برداری از ۴ بوستان جدید در ۲ ماه آینده هوای خاکستری مشهد، ناسالم برای همه گروه‌ها (۲۲ مهر ۱۴۰۴) کلاس‌های درس در مشهد همچنان زیر سقف پُر دود آسمان! + فیلم خاطره‌بازی در طولانی‌ترین کوچه شهر مشهد | درباره کوچه «حسین‌باشی» مدارس مشهد تعطیل نمی‌شود مگر با شاخص آلودگی ۱۸۵ به بالا | ضرورت بازنگری در سیاست تعطیلی مدارس در شرایط آلودگی هوا افزایش چشمگیر فضای سبز مشهد با افتتاح ۲۰ هکتار پارک در دو ماه آینده ادامه روند عملیات اجرایی احداث پایگاه چند منظوره مدیریت بحران شرق مشهد تولید سوخت جایگزین از زباله در مشهد، گام نوین شهرداری برای صرفه‌جویی در منابع انرژی آغاز طرح آموزش تفکیک پسماند در مدارس مشهد | جشنواره «آوای بازیافت» با مشارکت دانش‌آموزان کلید خورد + فیلم کیامرز: ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود با حکم شهردار مشهد مقدس، حسن نوری به عنوان مشاور حقوقی شهردار منصوب شد + تصویر حکم حل چالش‌های اتوبوسی مردم مشهد در گفت‌و‌گوی تلفنی با مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهردار منطقه ۱۱ مشهد: کلان‌پروژه تقاطع میدان امام‌حسن(ع) به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد آغاز امتداد فاز۲ خط۳ مترو مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان
سرخط خبرها

عزم شورای شهر مشهد برای تعیین تکلیف طرح حمایت از معلولان

  • کد خبر: ۹۰۷۵۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶
عزم شورای شهر مشهد برای تعیین تکلیف طرح حمایت از معلولان
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امیدواریم با توجه به اینکه طرح حمایت از معلولان حدود یک ماه است که در شورا مراحل بررسی را پشت سر می‌گذارد، هر‌چه زودتر به نتیجه برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امیدواریم با توجه به اینکه طرح حمایت از معلولان حدود یک ماه است که در شورا مراحل بررسی را پشت سر می‌گذارد، هر‌چه زودتر به نتیجه برسد تا بتوانیم اقدامات عملی را در حوزه ارائه خدمات به معلولان داشته باشیم، زیرا شورا برای تعیین تکلیف این طرح، عزم جدی دارد.

مجید طهوریان عسکری در گفتگو با شهرآرا با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد، به موضوع نام‌گذاری معابر شهر به نام شهدای گران‌قدر به عنوان دیگر‌دستورکار جلسه کمیسیون فرهنگی شورای شهر اشاره و تصریح کرد: براساس این دستور کار نام‌گذاری سه معبر در شهر مشهد به نام ۳ شهید گران‌قدر مصوب شد که دو معبر آن به نام دو برادر شهید است و این مصوبه برای تصویب نهایی در جلسه علنی شورای شهر مشهد بررسی خواهد شد.

طهوریان ادامه داد: همچنین بررسی طرح برگزاری فستیوال و رویداد مشهد نیز دیگردستور‌کار جلسه علنی کمیسیون بود. این طرح با امضای چند‌نفر از اعضای شورا برای بررسی به کمیسیون فرهنگی ارسال شد و در این کمیسیون نیز مورد استقبال اعضا قرار گرفت.

وی افزود: رویکرد اصلی این طرح این است که موضوع زیارت و گردشگری می‌تواند به عنوان یکی از بخش‌های اقتصادی شهر مشهد فعال‌تر شود و می‌توان از این ظرفیت نیز در شهر به‌نحو بهتری بهره‌مند شد.

عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورا افزود: در نهایت پس از اینکه اعضای کمیسیون نظرات خود را درباره این طرح ارائه دادند، بنا شد مجموعه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد با کمک مرکز پژوهش‌های شورای شهر طرح را تکمیل و در قالب لایحه‌ای برای تأیید نهایی به شورای شهر ارسال کند.

وی افزود: هم‌زمان با روز جهانی معلولان و هفته معلولان اعضای کمیسیون فرهنگی شورای شهر از دو هنرمند معلول مشهدی (مرتضی صانعی، نابینای مطلق و رضا معزی دارای بیماری سی‌پی) قدردانی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->