زلزله ۵.۶ ریشتری هرات افغانستان ۲۲ کشته برجای گذاشت میزان افزایش حقوق بازنشستگان برای سال ۱۴۰۱ چه زمانی مشخص می‌شود؟ تراز آب دریای خزر در یکسال ۱۹ سانتیمتر کم شد کشف مزرعه استخراج ارز دیجیتال میلیاردی در کوره آجرپزی قم فردا زمان برگزاری دادگاه عامل حمله به رژه هفته دفاع مقدس در اهواز موارد مهمی که باید قبل از عمل زانو بدانید امشب (۲۷ دی ۱۴۰۰) آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت ارشد جاهای دیدنی نزدیک حرم آخرین آمار کرونا تا ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کرونا در کشور اوج گرفت؛ شناسایی ۳۱۶۳ بیمار جدید و فوت ۲۰ تن دیگر خبر‌های خوش از تأیید رتبه بندی معلمان در شورای نگهبان (۲۷ دی ۱۴۰۰) تخصیص ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع صندوق‌های بازنشستگی طرح جدید ساماندهی و استخدام معلمان راهی مجلس شد ثبت‌نام سفر زیارتی سوریه سراسری شد + جزئیات این افراد تا یک سال ۹۰ درصد در برابر کرونا مصونیت دارند جمهوری آذربایجان: مشاهده ویروس در فلفل های وارداتی از ایران جدول پخش برنامه‌های مدرسه تلویزیونی دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰ هشدار درباره موج ششم کرونا | گردش ۴۰ درصدی اُمیکرون در کشور ایربگ‌های بازنشده کار دست وزیر داد نگاهی به پدیده گودال خوابی در تهران
خبر فوری
برای تقویت سیستم ایمنی بدن، این خوراکی‌ها را بخورید
مصرف غذا‌های تقویت کننده سیستم ایمنی یک عادت بسیار مفید است. اگر به دنبال کشف راه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان و بزرگسالان هستید قدم اول تصحیح رژیم غذایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی درباره تغذیه مناسب در مواقع آلودگی هوا گفت: از خوردن غذا‌های غلیظ کننده خون و مواد بدنی و سودا زا و دیرهضم و سنگین و مضر برای گوارش و کبد باید پرهیز کرد. به عنوان مثال می‌توان به غذا‌هایی همچون آش رشته و شله قلمکار، حلیم، کله پاچه، فست فود‌ها و غذا‌های چرب و فرآوری شده، سوسیس و کالباس، لازانیا، ماکارونی، پنیر پیتزا و قارچ و کنسرو و نوشابه‌ها اشاره کرد.

وی توصیه کرد: به جای غذا‌های سنگین می‌توان غذا‌های سبک ایرانی مثل سوپ و آشی که در آن از جو و برنج در کنار سبزی فراوان، شلغم و هویج رنده شده و کمی چاشنی ترش مثل زرشک و آلوبخارا و تمبر هندی استفاده شده را مصرف کرد. همچنین زرده تخم مرغ عسلی، فرنی، شله زرد، حریره بادام و شیربرنج هم غذا‌های سبکی هستند که استفاده از آن‌ها موجب تولید مواد خوب در بدن می‌شود.

این متخصص طب ایرانی توصیه کرد: در مصرف سالاد‌ها باید احتیاط شود و تا جاییکه ممکن است پیش از غذا خورده شوند و همراه غذا خورده نشوند. از سالاد کاهو نباید همراه غذا‌هایی که قالب آن‌ها گوشت است استفاده شود. سالاد‌هایی که مزاج معتدل مایل به گرم دارند مثل جوانه، هویج رنده شده، کرفس و روغن زیتون و سبزی جعفری و ریحان و آب نارنج، رب انار، حتی سیب درختی و کشمش و مویز سالاد‌های خوبی هستند. باید به این نکته توجه داشت که تا حد امکان باید اجزای سالاد زیاد نباشد.

رضایی پور افزود: کلم مزاج گرم دارد، ولی وقتی به صورت خام مصرف می‌شود پس از مدتی موجب افزایش غلظت مواد معدنی در بدن می‌گردد. تا جایی که ممکن است باید از کلم‌های پخته شده و بخارپز استفاده کرد.
وی تاکید کرد: اگر فردی کم خونی یا مشکل قلبی و عروقی دارد می‌تواند از مغز بادام و شیره  انگور استفاده کند و برای افراد افسرده دمنوش گل گاوزبان به همراه سنبل طیب و بهارنارنج توصیه می‌شود. دمنوش آویشن و عناب هم می‌تواند سطح ایمنی بدن را بالا ببرد و از غلظت خون بکاهد. اما نکته مهم این است که برای استفاده از دمنوش‌ها حتما باید با متخصص مشورت کرد.

وی در خصوص افرادی که خشکی چشم دارند گفت: این افراد می‌توانند برای رفع خشکی چشم در فصل پاییز، دمنوش گل ختمی را در چشم بچکانند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}