گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش بینی تحلیل‌گر تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟
سرخط خبرها

طرح تشدید نظارتی شب یلدا در مشهد آغاز شد | گران‌فروشی در صدر تخلفات واحد‌های صنفی در ۸ ماه امسال

  • کد خبر: ۹۱۹۰۱
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۰
طرح تشدید نظارتی شب یلدا در مشهد آغاز شد | گران‌فروشی در صدر تخلفات واحد‌های صنفی در ۸ ماه امسال
مدیر نظارت بر اصناف مشهد از آغاز طرح تشدید نظارتی ویژه شب یلدا از امروز ۲۲ آذر تا ۲ دی در مشهد خبر داد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، امیر دلداری دراین‌باره اظهار کرد: در آستانه شب یلدا بازار میوه، آجیل و شیرینی، گل و حتی رستوران‌ها از حساسیت بیشتری برخوردار است و نظارت بیشتری را می‌طلبد. در بحث میوه از مبدأ که میادین بار است، نظارت را آغاز کردیم و این طرح تا عرضه و نظارت بر اصناف ادامه دارد.

عرضه آجیل با قیمت مناسب در مناطق کم‌برخوردار

وی گفت: با تعزیرات حکومتی گشت‌های مشترک داریم که از دیروز در شهر شروع شده است. قرار شده است اتحادیه آجیل و خشکبار، چند واحد صنفی منتخب را برای عرضه آجیل باکیفیت و با قیمت مناسب به مصرف‌کنندگان معرفی کند که با بنر‌های یکدست شناخته می‌شوند و بیشتر در حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار فعال‌اند.
دلداری با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در عرضه نداریم و کالا به اندازه کافی موجود است و نگرانی‌مان فقط از گرانی است، تصریح کرد: با تخلف گران‌فروشی به‌شکل جدی برخورد می‌کنیم. در زمینه محصولات کشاورزی، نظارت قبل از عرضه به سازمان جهاد سپرده شده و نظارت بر عرضه هم به بخش ما مربوط است.

تنظیم ۸۷۲۷ فقره فرم گزارش تخلف در ۸ ماه اول سال

وی درباره آمار نظارت‌ها در ۸ ماه ابتدای سال اظهار کرد: در ۸ ماه اول امسال ۱۲۶ هزار و ۳۴۰ بازرسی از واحد‌های صنفی شهر انجام دادیم که منجر به تنظیم ۸۷۲۷ فقره فرم گزارش تخلف به ارزش ۲۲۶ میلیارد ریال شد که گزارش‌ها را به تعزیرات حکومتی فرستادیم.

گران‌فروشی در صدر تخلفات

مدیر نظارت بر اصناف مشهد گفت: بیشترین تخلفات در گران‌فروشی با ۳۹۵۰ مورد، درج‌نکردن قیمت و نصب‌نکردن نرخ‌نامه با ۲۴۸۰ مورد، تخلف کم‌فروشی با ۷۱۶ مورد و تقلب با ۶۱۴ مورد گزارش شده است.
امیر دلداری یادآور شد: در ۸ ماه اول سال ۱۶۰۰ بازرسی از نانوایی‌های شهر انجام دادیم که ۱۷۳۰ فقره فرم تخلف به ارزش ۳۲ میلیارد برای نانوایی‌ها بوده است. گران‌فروشی در رأس تخلفات در نانوایی‌ها با ۹۸۰ مورد، کم‌فروشی با ۵۴۴ مورد و عرضه خارج از شبکه هم با ۱۲۶ مورد بوده است.
به‌گفته این مقام مسئول، در بازار مرغ هم حدود ۵۶۰۰ مورد بازرسی انجام دادیم که ۵۵۰ فقره فرم تخلف به ارزش ۲۱ میلیارد ریال صادر کردیم. گران‌فروشی با ۳۸۴ مورد در رأس بوده است، تقلب با ۱۱ مورد، عرضه خارج از شبکه هم ۳۰ مورد بوده است.
وی با تأکید بر اینکه برای تأمین کالا مشکلی نداریم، یادآور شد: در صورت نیاز، کالای تنظیم بازار برای متعادل‌سازی بازار عرضه می‌شود. همچنان تمهیدات و نظارت‌های کرونایی را در بازار داریم و تمرکزمان را روی واکسیناسیون عوامل واحد‌های صنفی گذاشته‌ایم که حتما باید ۲ دز را دریافت کرده باشند، در غیر این صورت برایشان پرونده تشکیل و به تعزیرات ارسال می‌شود.
به‌گفته دلداری، پیش‌بینی می‌شود امسال زائران مشهد در نوروز ۱۴۰۱ بیشتر از سال‌های قبل باشند. در نتیجه وظیفه داریم هم در تأمین کالا و هم در نظارت، پیش‌بینی‌های لازم را برای سال جدید در استان انجام دهیم.
وی با بیان اینکه تلاش شده است روزانه ۴۰ گروه بازرسی با همکاری اتحادیه صنفی در شهر داشته باشیم، گفت: پوشاک هم زیر نظارت ما قرار گرفته است و در طرح عفاف و حجاب، با فروش لباس‌های نامتعارف برخورد می‌کنیم. ما بعد از شهر تهران در زمینه آماری و تخلف‌یابی، استان دوم هستیم؛ باتوجه‌به اینکه تهران که اولین کلان‌شهر ایران است، ۳۰۰ بازرس دارد و ما حدود ۴۰ بازرس نظارتی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->