زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
سرخط خبرها

طرز تهیه خورش محبوب اردبیلی‌ها (پیچاق قیمه)

  • کد خبر: ۹۲۴۶۴
  • ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰
طرز تهیه خورش محبوب اردبیلی‌ها (پیچاق قیمه)
پیچاق قیمه یا قیمه ترکی یکی از غذا‌های معروف و رسمی اردبیل است. این غذا به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد و برای مهمانی‌ها و نذری‌ها بسیار مناسب است. پیچاق قیمه همانند خورشت قیمه دستور پخت آسانی دارد و اگر با رعایت یکسری ترفند برای خوشمزه‌تر شدن آن پخته شود قطعا مزه اش از یاد نخواهد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، خورش قیمه از غذا‌های محبوب ایرانی‌هاست که درمناطق مختلف کشورمان، دستور‌های پخت متفاوتی دارد. پیچاق قیمه یکی از آن‌هاست که بانوان اردبیلی در پخت آن مهارت خاصی دارند. تخم‌مرغ، خلال بادام و برگ مو از مواد غذایی متفاوتی است که در پخت آن استفاده می‌شود. مطمئنم با یک‌بار امتحان، حتما این قیمه خوشمزه را به فهرست غذا‌های هفتگی‌تان اضافه می‌کنید.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز خلالی‌شده: ۴ عدد متوسط
تخم‌مرغ: ۴ عدد
خلال بادام: نصف پیمانه
زعفران ساییده: یک قاشق چای‌خوری
برگ مو: ۲ عدد
کره محلی: ۱۰۰ گرم
آب‌لیمو یا آب‌غوره: یک قاشق غذاخوری
ادویه خورشتی یا کاری: به میزان لازم
فلفل، زردچوبه، دارچین و هل ساییده، نمک: ‌به میزان لازم

روش تهیه

خلال بادام را ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس و سپس آب‌کش کنید. مقداری کره را درون تابه‌ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم، خلال‌ها را کمی تفت بدهید.

پیاز‌های خلالی را در تابه دیگری همراه با کره تفت بدهید تا به رنگ طلایی دربیاید.

گوشت را نگینی خرد و با برگ مو به پیازداغ اضافه کنید. کمی دیگر آن را تفت بدهید تا آب گوشت کشیده شود. ادویه‌ها و آب‌لیمو را به آن اضافه کنید و سرتفت دیگری بدهید.

کمی آب درون ظرف بریزید تا گوشت با حرارت ملایم به‌آرامی بپزد. گوشت که پخت، خلال بادام تفت‌داده‌شده و زعفران را به آن اضافه کنید.

زمانی که خورش جا افتاد، مزه آن را با آب‌لیمو، نمک و فلفل، بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک روی آن بشکنید و روی زرده‌ها کمی زعفران بپاشید.

در ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها خود را بگیرند. پس از پختن تخم‌مرغ‌ها، پیچاق قیمه را در ظرف بکشید و همراه با برنج زعفرانی و پیاز داغ سرو کنید.

فوت آشپزی

*تخم‌مرغ‌ها را می‌توان جداگانه نیمرو کرد و هنگام سرو غذا روی خورش ریخت.

*برای ترش کردن این قیمه، به جای لیموعمانی، از آب‌لیمو یا آب‌غوره استفاده می‌کنند.

 

طرز تهیه پیچاق قیمه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->