هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی
سرخط خبرها

انتقال خون به تعهدات خود عمل نکرده است

  • کد خبر: ۹۲۴۹
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۵
انتقال خون به تعهدات خود عمل نکرده است
واکنش مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا(ع) به اظهارات مدیرکل انتقال خون استان
مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) به اظهارات مدیرکل انتقال خون خراسان‌رضوی درباره وضعیت مال‌الاجاره پایگاه انتقال خون ثامن که در حریم بارگاه منور رضوی قرار گرفته است، واکنش نشان داد. آستان قدس رضوی در خبری که عصر روز گذشته به تحریریه روزنامه شهرآرا ارسال کرد، واکنش سیدرضا علوی، مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع)، به اظهارات حمیدرضا اسلامی، مدیرکل انتقال خون استان، را این‌گونه آورده است: سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی باوجود اطلاع کامل از مفاد صورت‌جلسه تحویل پایگاه ثامن و پذیرش آن‌ها در ابتدای امر، تاکنون به هیچ‎یک از تعهدات خود عمل نکرده است.
سیزدهم آبان امسال بود که روزنامه شهرآرا در گزارشی با عنوان «سنگ اختلاف بر شیشه عمر پایگاه انتقال خون ثامن»، اظهارات معاون املاک و اراضی آستان قدس رضوی و مدیرکل انتقال خون استان را درباره تعیین تکلیف وضعیت این پایگاه منتشر کرده بود. حالا مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) به اظهارنظر مدیرکل انتقال خون درباره در نظر گرفتن اجاره‌بهای ماهیانه ۱۲ میلیون تومان واکنش نشان داده است.
به گفته علوی، سال۹۶ در راستای همکاری با سازمان انتقال خون محلی پرتردد که متعلق به آستان قدس رضوی بود و دقیقا در مسیر اجرای پروژه‌های ابلاغی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران قرار داشت، به‌صورت موقت در اختیار این سازمان قرار گرفت و مسئولان این سازمان نیز با اطلاع کامل از این موضوع بر اساس مفاد صورت‌جلسه تحویل، به‌صورت مکتوب متعهد شدند هر زمان به این اراضی نیاز بود، آن را بازگردانند تا مانعی برای اجرای پروژه‌های عمرانی ملی و طرح توسعه حرم مطهر ایجاد نشود. وی با اشاره به مفاد صورت‌جلسه و تعهد مدیران سازمان انتقال خون مبنی بر پرداخت اجاره‌بها، گفت: باوجود همکاری آستان قدس رضوی در اعمال تخفیف در اجاره‌بها و پذیرش مفاد صورت‌جلسه و با وجود اینکه حدود ۲ سال از تحویل این زمین می‌گذرد، هنوز هیچ وجهی از سوی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی پرداخت نشده است. مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) افزود: آستان قدس رضوی خود را به همکاری درباره خدمات عام‌المنفعه مکلف می‌داند. در این راستا هر زمان سازمان انتقال خون درخواستی از این مجموعه داشته است، تلاش کرده‌ایم نهایت همکاری را با این سازمان داشته باشیم که از آن جمله می‌توان به اختصاص فضا برای پایگاه‌های سیار انتقال خون در مناسبت‌های مختلف در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و پایگاه موقت انتقال خون ثامن اشاره کرد.
وی با بیان اینکه آستان قدس رضوی خود را به همکاری برای اجرای پروژه‌های ملی ازجمله طرح ملی نوسازی و بهسازی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر متعهد می‌داند، اظهار کرد: بر اساس دستور ابلاغی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و مقامات وزارت راه‌وشهرسازی، باید پروژه‌هایی را که به تصویب این شورا رسیده است، اجرا کنیم و نمی‌توانیم پروژ‌ه‌ای مصوب ملی را متوقف سازیم.
علوی با بیان اینکه هم‌اکنون تمام فضا‌های متعلق به آستان قدس رضوی در محدوده محل اجرای پروژه جمع‌آوری شده است و فقط این پایگاه هنوز به کار خود ادامه می‌دهد، اظهار کرد: با عنایت به اینکه محل موقت واگذارشده جزئی از پروژه‎های اولویت‌دار اجرایی بوده و پلاک‌های اطراف آن نیز در راستای توسعه فضای زیارتی اماکن متبرکه و رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی با پرداخت هزینه‌های هنگفت از محل نذورات و وقفیات آزادسازی شده و با توجه به ضرورت اجرای طرح‌های در دست اقدام، متأسفانه باوجود مکاتبات فراوان با آن سازمان، تاکنون برای عودت محل اقدامی نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->