هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند
سرخط خبرها

امیکرون وارد مشهد شده است

  • کد خبر: ۹۳۰۶۶
  • ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۱
امیکرون وارد مشهد شده است
مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آماده‌باش تمام بیمارستان‌های مشهد گفت: هم‌اکنون برای تمام مبتلایان کرونا آزمایش سکوئنس ژن یا توالی‌یابی انجام نمی‌شود اما موارد مشکوک که با تست‌های عادی جواب نمی‌دهد، به آزمایشگاه مرکزی تهران ارسال می‌شود. مورد مشکوک شناسایی شده در مشهد نیز مربوط به چند روز گذشته است که امروز در تهران تایید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد پهلوان در خصوص شناسایی یک مورد ابتلا به امیکرون در مشهد اظهار کرد: وزارت بهداشت بخش‌نامه و تایید کرده تا تمام مطالب پیرامون امیکرون از سوی تهران اعلام و اطلاع‌رسانی شود. در حال حاضر تمام بیماران مشکوک به کرونا تست می‌شوند. در این تست‌ها اگر با یک مورد مشکوک امیکرون مواجه شویم که با تست‌های معمولی جواب ندهد، آن را به آزمایشگاه مجهز مشهد و آزمایشگاه مرکزی تهران ارسال خواهیم کرد.

وی افزود: کیت‌هایی داریم که توانایی شناسایی سویه‌های جهش یافته کرونا را دارد. در حال حاضر کیت‌های مشکوک به امیکرون را به تهران هم ارسال می‌کنیم.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: از زمانی که اولین مورد امیکرون در کشور شناسایی شد، تمام بیمارستان‌های مشهد در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفت تا در صورت آغاز موج جدید کرونا با آمادگی کامل با این بیماری مقابله کنند.

پهلوان تاکید کرد: کسی که دارای علائم شدید کرونایی است، در واقع به امیکرون مبتلا شده است. کسی که سرفه می‌کند و در کنار آن سردرد نیز به آن اضافه شده، ممکن است به کرونا مبتلا شده باشد. مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از علائم سرماخوردگی به راحتی گذر نمی‌کند. هر کسی که علائم سرماخوردگی را در خود مشاهده می‌کند نیز به راحتی از کنار آن عبور نکرده و نسبت به قرنطینه خود اقدام کند تا این سویه به دیگران انتقال پیدا نکند.

کسانی که سرماخورده‌اند از حضور در اجتماعات پرهیز کنند

وی گفت: این سویه نسبت به دلتا سرعت سرایت بالایی دارد و از این جهت چند برابر دلتاست. هر مبتلا به امیکرون می‌تواند نسبت به دلتا افراد بیشتری را آلوده کند. بسیاری از افراد مبتلا به امیکرون‌ علائم خفیفی دارند اما تصور می‌کنند که به یک سرماخوردگی ساده مبتلا شده و به راحتی از کنار آن عبور کرده و در اجتماعات شرکت می‌کنند. قرنطینه و مراقبت فردی بیماران مشکوک به کرونا و امیکرون یک تکلیف اجتماعی است و همه باید مراقب این موضوع باشند.

پهلوان تاکید کرد: از همین رو افراد با اولین علائم سرماخوردگی حضور در اجتماعات را لغو کرده و به مراکز ۱۶ ساعته تست کرونای دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.

امکان مشاهده نوع واکسن‌های مراکز واکسیناسیون در اپلیکیشن نشان

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کسانی که نوبت دوز سوم واکسن آنان فرا رسیده، می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن نشان نزدیکترین مرکز واکسیناسیون به منزل خود را پیدا کرده و به آن مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: حتی از طریق این نرم‌افزار می‌توان نوع واکسن تزریقی در مراکز واکسیناسیون را مشاهده کرد. در حال حاضر تمام مراکز واکسیناسیون در مشهد فعال است و نیازی نیست مردم حتما به مراکز تجمیعی مراجعه کنند تا با صف‌های طولانی و ازدحام جمعیت روبه‌رو شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->