همه چیز درباره عرضه اولیه «نان رضوی» در بورس فردا (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت جدید برنج اعلام شد + قیمت‌ها (۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۴۶۵۰
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
قیمت جدید برنج اعلام شد + قیمت‌ها (۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۰)
رییس اتحادیه شالیکوبی داران مازندران خاطر نشان کرد: در سال جاری برنج ۴۰ درصد کاهش تولید را تجربه کرده است. در حال حاضر بخش قابل توجهی از برنج تولید شده از سوی دلال‌ها دپو شده است و آن‌ها با هر نرخی که بخواهند این محصول را عرضه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تقی جعفریان، با اشاره به افزایش قیمت روزانه برنج ایرانی، گفت: دولت می‌تواند بازار برنج را سامان بدهد، اما متاسفانه بنا به دلایلی که هنوز برای ما روشن نیست دولت در زمینه رصد انبار‌ها ورود نمی‌کند.

وی با بیان اینکه برنج در حجم قابل توجهی در انبار‌ها دپو شده است، خاطر نشان کرد: اتحادیه نماینده قانونی دولت نیست و همچنین ابزار قانونی ندارد که بخواهد به کارخانه‌داران و انبارداران حکم کند که بار خود را در انبار‌ها دپو نکنند و در بازار عرضه کنند. همین مسئله باعث شده یک عده دلال، مشخص می‌کنند برنج با چه قیمتی و در چه میزانی در بازار عرضه شود.

این فعال اقتصادی کاهش تولید برنج ایرانی در سال جاری را ۴۰ درصد عنوان کرد و افزود: مرکز آمار کاهش تولید را ۳۰ درصد و وزارت کشاورزی ۲۰ درصد اعلام می‌کند این در حالیست که بنا به آمار اتحادیه برنج ۴۰ درصد کاهش تولید را تجربه کرده است. به نظر می‌رسد آمار ما به واقعیت‌تر باشد چرا که ما کم و کیف این بازار را لمس می‌کنیم و خسارت‌های فعالان این بخش را از نزدیک مشاهده کردیم.

به گفته جعفریان، اگر در سال آینده بارندگی خوبی داشته باشیم و محصول آفتاب شدید نخورد می‌توان پیش‌بینی کرد که تولید برنج به حد نصاب برسد.

وی با اشاره به کاهش کشت دوم برنج، گفت: تولید کشت دوم برنج به ۱۰ درصد سال‌های گذشته هم نرسید. همچنین آفتاب شدید باعث شد که کشت برنج طارم آسیب جدی ببیند و این برنج از کیفیت بیفتد.

رییس اتحادیه شالیکوبی داران مازندران تصریح کرد: اگر دولت می‌خواهد بازار برنج را مدیریت کند باید برنج خارجی با نرخ مناسب در بازار عرضه کند تا قیمت‌ها شکسته شوند. اگر این شرایط ادامه داشته باشد کشاورزان و مصرف‌کنندگان آسیب جدی خواهند دید.

وی فرآیند مکانیزاسیون شالیزار‌های برنج را کند عنوان کرد و افزود: دولت در این زمینه به ما وعده می‌دهد و، اما در عمل ما شاهد هیچ تغییری در نحوه کاشت و برداشت برنج نیستم وهمچنان برنج به‌صورت سنتی کشت و برداشت می‌شود.

جعفریان افزایش دستمزد کارگر شالیزار‌ها را تایید کرد و خاطر نشان کرد: به نظر من افزایش دستمزد کارگران تاثیر چندانی در نرخ برنج ایرانی نگذاشت افزایش قیمت برنج را علاوه بر دپو برنج از سوی دلالان باید در افزایش قیمت نهاده‌های دولتی سم و کود جست‌وجو کرد.

افزایش ۲۰ درصدی قیمت برنج در یک هفته

همچنین در این رابطه حسن تقی‌زاده، رییس اتحادیه برنج فروشان بابل، با اشاره به افزایش قیمت ۱۰ تا ۲۰ درصدی برنج درهفته گذشته، گفت: قیمت برنج طارم هفته پیش ۵۵ هزار تومان بود این در حالیست که در هفته جاری قیمت این برنج به کیلویی ۶۰ هزار تومان رسید.

وی با اشاره به انواع قیمت برنج ایرانی، گفت: برنج هاشمی کیلویی ۶۳ هزار تومان، امراللهی کیلویی ۶۵ هزار تومان، شیرودی کیلویی ۴۲ هزار تومان، فجر کیلویی ۵۰ هزار تومان و برنج ندا کیلویی ۴۰ هزار تومان رسید.

این فعال اقتصادی در پایان بیان کرد: با افزایش قیمت برنج عرضه این محصول نیز کاهش پیدا کرده است. در حال حاضر تولیدکنندگان و کشاورزان تولیدات خود را فروخته‌اند و ۸۰ درصد برنج تولید شده در دست دلال‌ها و فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای است آن‌ها هستند که مانع عرضه به موقع برنج در کشور می‌شوند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->