بازی بارسلونا و اوساسونا لغو شد النصر، ۶ بازی یک برد! | استقلال هم از پس یاران رونالدو برمی‌آید؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام‌فارست (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شکستی دیگر برای پپ! دعوت از گلر النصر به تیم ملی برزیل در آستانه بازی با استقلال نارضایتی قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی لیگ برتر در هفته‌های پایانی کمیته داوران: در بازی‌های هفته بیست و دوم اشتباهی نداشتیم جانشین اونانا در منچستریونایتد انتخاب شد مهدی لیموچی فصل را از دست داد کارتال به سرخ‌ها استراحت داد علیپور مهارشدنی نیست فروش تمام بلیت‌های النصر - استقلال حسینی در جمع برترین‌های لیگ نخبگان تعطیلی لیگ برتر فوتبال به‌خاطر تیم ملی آزادی با مصدومیت به عربستان می‌رود تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | تئاتر رؤیا‌ها چشم‌انتظار یورش توپچی‌ها عقاب آبی بلای جان رونالدوی زرد مخالفت استقلال با تعویق مسابقه با ذوب آهن طارمی در انتظار تصمیم اینزاگی تیر النصری‌ها به سنگ خورد
سرخط خبرها

دفاع سازمان لیگ از صدورکارت بازی یزدانی و مرادمند برای استقلال

  • کد خبر: ۹۴۷۰۳
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۰
دفاع سازمان لیگ از صدورکارت بازی یزدانی و مرادمند برای استقلال
سازمان لیگ برتر فوتبال از صدور کارت بازی سیاوش یزدانی و محمد حسین مرادمند دفاع کرده است. این سازمان حوزه نظام وظیفه را مسئول تایید بازیکنان می‌داند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه فولاد خوزستان شکایتی را مبنی برغیرمجاز بودن سیاوش یزدانی و محمد حسین مرادمند، دو مدافع استقلال مطرح کرده که فریبرز محمود زاده، مدیرنقل وانتقالات سازمان لیگ پیرامون این شکایت توضیحاتی ارائه کرده است: «تا لحظه اعزام بازیکن مجاز است بازی کند، چون سرباز نشده است. حوزه نظام وظیفه به عنوان منشأ صدور این گواهی برای ما ملاک عمل است. سوال من این است که مگر سازمان لیگ باید دنبال کار‌های سربازی برود و آن را تأیید کند؟ هر نهادی منشأ صدور یک موضوعی است. در خصوص سیستم خدمت سربازی، ملاک ما حوزه نظام وظیفه و پلیس +۱۰ است که این مجوز‌ها را صادر می‌کند. در خصوص سیاوش یزدانی و حسین مرادمند نیز صراحتا اعلام می‌کنیم که سازمان لیگ برای برگ اعزام آن‌ها مستندات دارد و براساس آن‌ها کارت بازی را صادر کرده است که تا یک روز قبل از تاریخ اعزام اعتبار دارد و تاریخ اعزام دو بازیکن استقلال نیز اول اسفند ۱۴۰ است.»

محمود زاده تاکید کرده: «برگ اعزام به خدمت مانند گواهی تحصیلی یکی از مجوزهااست که پلیس + ۱۰ آن را تأیید می‌کند و مانند کارت پایان خدمت است. بازیکن تا لحظه اعزام مجوز بازی دارد و حتی روی کارت بازی نیز تأکید ددلاین می‌گذاریم که آن بازیکن تا این تاریخ مجوز بازی دارد و برای سیاوش یزدانی و حسین مرادمند ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ آخرین روز مجوز آنهاست مگر اینکه تاریخ اعزام آن‌ها توسط منشأ صدور گواهی حوزه نظام وظیفه تمدید شود. ما در سازمان لیگ براساس بخش نامه‌ها و آیین نامه‌ها عمل می‌کنیم. نکته اصلی که باید روی آن تأکید کنیم این است که منشأ صدور یک مجوز در حوزه سربازی نه سازمان لیگ است، نه فدراسیون و نه باشگاه بلکه حوزه نظام وظیفه منشأ صدور است و ما براساس آن بازیکن را رجیستر کرده و کارت بازی او را صادر می‌کنیم.»

محمود زاده درباره شکایت باشگاه فولاد متذکر شد: «در مکاتبه باشگاه فولاد با سازمان لیگ، آن‌ها نوعی اطلاع از روند مستندات را از ما خواسته اند. من بر مبانی حقوقی پاسخ می‌دهم، ما نمی‌توانیم مستندات و اطلاعات یک باشگاه را در اختیار باشگاه دیگری قرار دهیم و باشگاه فولاد باید لایحه دفاعیه را ارسال کند. باید تأکید کنم که حوزه نظام وظیفه قانون ۲۸ سال برای بازیکنان لیگ برتر و قانون ۳۰ سال را برای بازیکنان ملی پوش اعمال کرد. الان چه نهادی مجوز بازی (مرادمند و یزدانی) را تا تاریخ اول اسفند صادر کرد؟ همان حوزه نظام وظیفه. پس ما دخالتی در جزئیات آن‌ها نداریم، چون حوزه نظام وظیفه زیر نظر فدراسیون یا سازمان لیگ نیست. پس ما منشأ صدور را حوزه نظام وظیفه می‌دانیم و آن‌ها مجوز (دو بازیکن استقلال) تا تاریخ اول اسفند را به ما داده اند و این یک مسئله کاملا مشخص است و کار سازمان لیگ درست بوده و مستندات با لایحه دفاعیه‌ای که فولاد ارائه کند، به نهاد‌های قضایی ارسال می‌شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->