آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

برگزاری نشست شورای ملی زیارت با حضور رئیس جمهور در مشهد

  • کد خبر: ۹۴۹۳۸
  • ۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
برگزاری نشست شورای ملی زیارت با حضور رئیس جمهور در مشهد
نشست شورای (کارگروه) ملی زیارت پس از ۲ سال وقفه با حضور رئیس جمهوری، برخی از وزیران، استاندار خراسان رضوی و مسوولان استان در حرم مطهر رضوی برگزار و درباره زمینه‌های تسهیل رفت و آمد و کاهش هزینه‌های تردد زائران تصمیم‌گیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست شورای (کارگروه) ملی زیارت پس از ۲ سال وقفه با حضور رئیس جمهوری، برخی از وزیران، استاندار خراسان رضوی و مسوولان استان در حرم مطهر رضوی برگزار و درباره زمینه‌های تسهیل رفت و آمد و کاهش هزینه‌های تردد زائران تصمیم‌گیری شد.

آیت الله سیدابراهیم رییسی روز جمعه در این نشست با تاکید بر تسهیل تردد زائران از مبدا تا مقصد گفت: لازم است هزینه سفر‌های هوایی و زمینی و اسکان زائران ارزان تمام شود.

رئیس جمهوری با اشاره به ظرفیت عظیم زیارت و نقش مهم آن در ارتقای اخلاق و معرفت و فرهنگ، گفت: اقتصاد زیارت موضوع مهمی است و آنچه که باید سرلوحه کار شورای ملی زیارت قرار گیرد، نحوه ارتباط فرهنگی و اقتصادی با موضوع زیارت است تا وظیفه هر یک از وزارتخانه‌ها در این زمینه مشخص شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به اهمیت نقش رسانه و هنر در ترویج فرهنگ زیارت، اظهار داشت: وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان صدا و سیما لازم است که ارتباط جدی و موثرتری با مساله زیارت پیدا کنند.

استاندار خراسان رضوی نیز درباره مهمترین مصوبات نخستین نشست شورای ملی زیارت گفت: نظر به سفر غیررسمی ریاست جمهوری به مشهد مقدس، پیشنهاد شد که شورای عالی زیارت با حضور آیت الله رییسی همزمان با این سفر برگزار شود که مورد موافقت ایشان قرار گرفت.

یعقوبعلی نظری افزود: امروز نشست شورای ملی زیارت با حضور رییس جمهوری، تولیت آستان قدس رضوی، نماینده، ولی فقیه در استان و تعدادی از وزرای مرتبط با موضوع زیارت، معاونان رییس جمهوری و استانداران سه استان زیارتی خراسان رضوی، قم و فارس و مسوولان محلی برگزار شد.

وی بیان کرد: این نشست مصوبات بسیار خوبی در بخش خدمات دهی به زائران، حمل و نقل و مباحث مربوط به زیرساخت‌های زیارت داشت و در عین حال بر تشکیل کمیته فرهنگی به نحوی که وزارتخانه‌های مرتبط با موضوع فرهنگی و نرم افزاری فعالانه کار خود را دنبال کنند، تاکید شد.
نظری افزود: همچنین مقرر شد نشست این شورا سالی حداقل یک مرتبه با حضور رییس جمهوری یا معاون اول ایشان تشکیل شود.


وی از جمله مصوبات نشست شورای ملی زیارت را تسهیل در زیارت زائران از اقصی نقاط کشور توسط قطار با حداقل زمان و مقرون به صرفه بودن سفر، تسریع در احداث جاده‌های در حال احداث بویژه توسعه خدمات زیرساختی در ارتباط با ریل و راه آهن و حتی حمل و نقل‌های درون شهری این زمینه برای حضور زائران در مشهد، قم و شیراز برشمرد.
گفتنی است؛ نخستین نشست شورای ملی زیارت ۱۲ مصوبه برای آسان شدن زیارت اماکن مقدسه برای شیعیان و مسلمانان داخل و خارج از کشور داشت.

 

منبع: روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->