یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

برگزاری نشست شورای ملی زیارت با حضور رئیس جمهور در مشهد

  • کد خبر: ۹۴۹۳۸
  • ۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
برگزاری نشست شورای ملی زیارت با حضور رئیس جمهور در مشهد
نشست شورای (کارگروه) ملی زیارت پس از ۲ سال وقفه با حضور رئیس جمهوری، برخی از وزیران، استاندار خراسان رضوی و مسوولان استان در حرم مطهر رضوی برگزار و درباره زمینه‌های تسهیل رفت و آمد و کاهش هزینه‌های تردد زائران تصمیم‌گیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست شورای (کارگروه) ملی زیارت پس از ۲ سال وقفه با حضور رئیس جمهوری، برخی از وزیران، استاندار خراسان رضوی و مسوولان استان در حرم مطهر رضوی برگزار و درباره زمینه‌های تسهیل رفت و آمد و کاهش هزینه‌های تردد زائران تصمیم‌گیری شد.

آیت الله سیدابراهیم رییسی روز جمعه در این نشست با تاکید بر تسهیل تردد زائران از مبدا تا مقصد گفت: لازم است هزینه سفر‌های هوایی و زمینی و اسکان زائران ارزان تمام شود.

رئیس جمهوری با اشاره به ظرفیت عظیم زیارت و نقش مهم آن در ارتقای اخلاق و معرفت و فرهنگ، گفت: اقتصاد زیارت موضوع مهمی است و آنچه که باید سرلوحه کار شورای ملی زیارت قرار گیرد، نحوه ارتباط فرهنگی و اقتصادی با موضوع زیارت است تا وظیفه هر یک از وزارتخانه‌ها در این زمینه مشخص شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به اهمیت نقش رسانه و هنر در ترویج فرهنگ زیارت، اظهار داشت: وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان صدا و سیما لازم است که ارتباط جدی و موثرتری با مساله زیارت پیدا کنند.

استاندار خراسان رضوی نیز درباره مهمترین مصوبات نخستین نشست شورای ملی زیارت گفت: نظر به سفر غیررسمی ریاست جمهوری به مشهد مقدس، پیشنهاد شد که شورای عالی زیارت با حضور آیت الله رییسی همزمان با این سفر برگزار شود که مورد موافقت ایشان قرار گرفت.

یعقوبعلی نظری افزود: امروز نشست شورای ملی زیارت با حضور رییس جمهوری، تولیت آستان قدس رضوی، نماینده، ولی فقیه در استان و تعدادی از وزرای مرتبط با موضوع زیارت، معاونان رییس جمهوری و استانداران سه استان زیارتی خراسان رضوی، قم و فارس و مسوولان محلی برگزار شد.

وی بیان کرد: این نشست مصوبات بسیار خوبی در بخش خدمات دهی به زائران، حمل و نقل و مباحث مربوط به زیرساخت‌های زیارت داشت و در عین حال بر تشکیل کمیته فرهنگی به نحوی که وزارتخانه‌های مرتبط با موضوع فرهنگی و نرم افزاری فعالانه کار خود را دنبال کنند، تاکید شد.
نظری افزود: همچنین مقرر شد نشست این شورا سالی حداقل یک مرتبه با حضور رییس جمهوری یا معاون اول ایشان تشکیل شود.


وی از جمله مصوبات نشست شورای ملی زیارت را تسهیل در زیارت زائران از اقصی نقاط کشور توسط قطار با حداقل زمان و مقرون به صرفه بودن سفر، تسریع در احداث جاده‌های در حال احداث بویژه توسعه خدمات زیرساختی در ارتباط با ریل و راه آهن و حتی حمل و نقل‌های درون شهری این زمینه برای حضور زائران در مشهد، قم و شیراز برشمرد.
گفتنی است؛ نخستین نشست شورای ملی زیارت ۱۲ مصوبه برای آسان شدن زیارت اماکن مقدسه برای شیعیان و مسلمانان داخل و خارج از کشور داشت.

 

منبع: روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->