وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است وقتی چهارستون بدن فرو می‌ریزد | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با شیوع پوکی استخوان باند سرقت پراید در مشهد متلاشی شد فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان!
سرخط خبرها

نوشیدن چای داغ منجر به بروز سرطان می‌شود

  • کد خبر: ۹۵۰۰۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
نوشیدن چای داغ منجر به بروز سرطان می‌شود
یک پزشک متخصص هشدار می‌داد که نوشیدن چای داغ ممکن است باعث بیماری جدی در بدن شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد اسلامی محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا (ACS) گفت: با وجود اینکه چای فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما نوشیدن داغ آن می‌تواند باعث بروز یک نوع سرطان خطرناک شود.

اسلامی می‌گوید که نوشیدن چای به مقدار بیش از ۷۰۰ میلی‌لیتر و حرارت بیش از ۶۰ درجه در روز؛ خطر ابتلا به سرطان سلول سنگفرشی مری را حدود ۹۰ درصد افزایش می‌دهد.

محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا تاکید کرد، می‌توان نتیجه گرفت که مصرف هر نوع نوشیدنی گرم - نه فقط چای - می‌تواند منجر به چنین عواقبی شود؛ از این رو به کسانی که چای بسیار داغ می‌نوشند، توصیه می‌شود عادت کنند تا کمی صبر کنند اندکی خنک شده بعد میل کنند.

منبع: همشهری آنلاین 


این پزشک متخصص می‌گوید: این خطر در کسانی رخ می‌دهد که علاقه مفرط به چای دارند و بیش از ده فنجان در روز می‌نوشند، زیرا این نوشیدنی حاوی تانن‌هایی است که می‌تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند که ممکن است منجر به کمبود آهن در بدن شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->