جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق شد + بیوگرافی

  • کد خبر: ۹۵۲۲۴
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۰
محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق شد + بیوگرافی
بعد از پاپان شمارش آراء نمایندگان عراق برای تعیین رئیس پارلمان این کشور، محمد الحلبوسی، رئیس سابق پارلمان با ۲۰۰ رأی، دومین بار به عنوان رئیس قوه مقننه عراق انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رأی گیری برای تعیین رئیس پارلمان عراق در اولین جلسه آن امروز یکشنبه به پایان رسید و محمد الحلبوسی برای دومین بار رئیس پارلمان این کشور انتخاب شد.

رسانه‌های عراقی گزارش دادند که در جریان رأی گیری برای تعیین رئیس پارلمان که رقابت بین «محمد الحلوبسی»، رئیس سابق پارلمان و «محمود المشهدانی»، رئیس سِنی پارلمان بود، ۲۲۸ نفر از ۳۲۹ نفر شرکت کردند.

حلبوسی به توجه به حمایت‌های کردها، سنی‌ها و ائتلاف جریان الصدر به رهبری مقتدی الصدر بیشترین اقبال را برای ریاست پارلمان داشت.

نتایج شمارش دستی آراء بدین شرح است:

محمد ریکان الحلبوسی:۲۰۰

محمود المشهدانی: ۱۲

آراء باطله: ۱۶

اولین جلسه پنجمین دور از پارلمان عراق قرار بود امروز ساعت یازده به وقت بغداد شروع شود که بعد از سه بار به تعویق افتادند، نهایتا ساعت چهار بعد از ظهر آغاز شد.

در ابتدا محمود المشهدانی به عنوان مسن‌ترین نماینده، رئیس سنی پارلمان انتخاب شد ولی به دلیل یورش به وی و مصدومیتش، به بیمارستان منتقل شد و نهایتا بعد از امتناع دومین رئیس سنی پارلمان، «خالد الدراجی»، جلسه را از سر گرفت.

ائتلاف دولت القانون به ریاست نوری المالکی گفته که به این اقدام پارلمان نزد دادگاه فدرال شکایت خواهد کرد. خود مشهدانی نیز از تخت بیمارستان گفته که «من رئیس سنی پارلمان هستم و بدون اجازه من جلسه نمی‌تواند از سر گرفته شود.»

حلبوسی کیست؟

«محمد ریکان حلبوسی» متولد چهارم ژانویه ۱۹۸۱ در استان الانبار در غرب عراق است. وی فارغ التحصیل دانشگاه المستنصریه است که فارغ التحصیلی وی همزمان با شروع اشغال عراق از سوی آمریکا بود. وی با تیم مهندسی ارتش آمریکا درباره ساختن زیر ساخت‌های فلوجه پس از سال ۲۰۰۵ قرار داد بست و آرام آرام در الانبار معروف شد.

وی متاهل و دارای مدرک لیسانس مهندسی شهرسازی از دانشگاه المستنصریه ۲۰۰۲/ ۲۰۰۱ و فوق لیسانس مهندسی از همین دانشگاه در سال ۲۰۰۶ است. او عضویت کمیته حقوق بشر پارلمان عراق در سال ۲۰۱۵/۲۰۱۴ عضو کمیته دارایی در پارلمان ۲۰۱۶/۲۰۱۵، رئیس کمیته مالی مجلس ۲۰۱۷/۲۰۱۶ را تجربه کرده است و سال ۲۰۱۸/۲۰۱۷ به عنوان استاندار الانبار انتخاب شد.

 وی از روابط خود با خانواده «الکربولی» یکی از خانواده‌های مشهور در زمینه سیاسی و تجارت از سال ۲۰۰۳ بهره برد و پروژه‌هایی در شهرک‌های صنعتی به دست آورد به ویژه کمیته بازسازی فلوجه که بخشی از وزارت صنایع و معادن و پُست «احمد الکربولی» بود.

 پس از آن الحلبوسی به عنوان نماینده شورای‌های شهرداری و محلی در الانبار انتخاب شد و سپس به کار‌های سیاسی روی آورد و به ائتلاف «متحدون» ملحق شد. در جولای ۲۰۱۶ کمیسیون مالی پارلمان عراق الحلبوسی را به عنوان رئیس جدید خود انتخاب کرد.

 پس از آن از سوی شورای محلی استان الانبار به عنوان استاندار الانبار انتخاب شد و این به دنبال برکناری «صهیب اسماعیل الراوی» به خاطر دست داشتن در موضوعات مربوط به فساد مالی و سوء مدیریت بود.

در سال ۲۰۱۸ با ۱۶۹ رای به عنوان رئیس پارلمان عراق انتخاب شد و «خالد العبیدی» که ۸۹ رای به دست آورد را پشت سرگذاشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->