اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

خراسان رضوی رکورددار مرگ موتورسواران

  • کد خبر: ۹۵۲۴۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
پلیس راهور، ۵ استان را با بیشترین تعداد جان باختگان موتورسواری معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعلام آمار ۹ ماهه قربانیان تصادفات رانندگی در کشور، نشان داد که ۷۸ درصد قربانیان حوادث رانندگی در معابر شهری کشور مربوط به موتورسیکلت سواران و عابران پیاده است و خراسان رضوی نیز جزو پنج استانی است که بیشترین تعداد قربانیان در این حوزه را دارد.

این آمار را خبرگزاری ایسنا در گفتگو با سرهنگ محمدباقر سلیمی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور اعلام کرده است که از ۷۸ درصد جان باختگان، ۳۶ درصد مربوط به موتورسواران و ۴۲ درصد دیگر جان باختگان، عابران پیاده بوده اند.
کمترین جان باختگان موتورسیکلت سوار مربوط به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، البرز، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و بیشترین جان باختگان موتورسیکلت سوار مربوط به استان‌های تهران، فارس، اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان بوده اند.

ضربه به سر علت اصلی مرگ موتورسواران

برابر تحلیل‌های سازمان پزشکی قانونی ۷۵درصد موتورسیکلت سواران بر اثر ضربات به قسمت سر و جمجمه و خون ریزی‌های شدید مغزی جان خود را از دست داده اند، این درحالی است که درصورت استفاده از کلاه ایمنی بسیاری از این اتفاق‌های تلخ رقم نمی‌خورد. دومین عامل جان باختن موتورسواران در تصادفات، ناشی از تردد در معابر بزرگراهی، تونل‌های شهری و تردد در زمان‌هایی است که سطح معابر ناشی از بارندگی لغزنده هستند.
همچنین ۸۵ درصد جان باختگان موتورسیکلت مرد هستند و ۱۵ درصد باقی مانده شامل زنان ترک نشین می‌شود. گروه سنی جان باختگان نیز بین ۱۴ تا ۴۴سال است.

استاندارد سرنشین موتورسیکلت‌ها یک نفر است

یکی دیگر از دلایلی که باعث جان باختن موتورسواران می‌شود، استفاده جمعی از آن است، به نحوی که برابر طراحی استاندارد و مقررات که در آیین نامه راهنمایی و رانندگی پیش بینی شده، ظرفیت موتورسیکلت یک نفر است، ولی گاهی این وسیله مورد استفاده جمعی خانوادگی قرار می‌گیرد و یک خانواده با پنج تا هفت سرنشین تردد می‌کنند، تا جایی که همین امسال شاهد دو تصادف جمعی موتورسیکلت هر کدام با پنج نفر سرنشین بودیم که در حادثه اول هر پنج نفر که اعضای یک خانواده بودند جان خود را از دست دادند و در حادثه دوم نیز سه نفر فوت و دو نفر مجروح شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->