نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

بازیکنان پرسپولیس پشیمان از حمایت صدری

  • کد خبر: ۹۵۵۴۷
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
بازیکنان پرسپولیس پشیمان از حمایت صدری
بازیکنان پرسپولیس به دلیل خلف وعده‌های مکرر مجیدی صدری که به تازگی استعفاء داده، از استوری حمایتی از سرپرست این باشگاه به شدت پشیمانند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از قول مجید صدری برای پرداخت ۲۰ درصد از مطالبات پرسپولیس چیزی حدود ۴۰ روز می‌گذرد. همین باعث شد بازیکنان پرسپولیس بعد از بازی با پدیده تصمیم به اعتصاب و تحریم تمرین بگیرند که کریم باقری آن‌ها را منصرف کرد. پرسپولیسی‌ها تا قبل از هفته هشتم و بازی دربی فقط ۵ درصد قرارداد فصل جدیدشان را گرفته بودند و در آستانه دربی ۱۵ درصد دیگر هم گرفتند، اما حالا که به آخرین هفته نیم فصل رسیده‌ایم انتظار دارند حداقل دریافتی قراردادشان به ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد و البته پاداش بردهای‌شان را هم بگیرند که فعلاً هیچ خبری از این پرداختی‌ها نیست و باشگاه هر روز امروز و فردا می‌کند. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که بازیکنان و اعضای کادر فنی چندی قبل با انتشار یک استوری مشترک از مدیرعاملی صدری حمایت کردند، اما حالا از این کارشان پشیمان شده‌اند چرا که صدری بعد از پرداخت آن ۱۵ درصد یک روز در میان در تمرین و اردوی تیم حاضر می‌شد، اما حالا او را در تلویزیون می‌بینند و خبری از آقای سرپرست باشگاه نیست! با این حال بازیکنان نمی‌توانند از فردی که همین دو هفته پیش از او حمایت کرده بودند به‌صورت صریح و واضح انتقاد کنند و فعلاً آچمز شده‌اند و حتی قادر به تحریم تمرین هم نیستند، اما از وضعیت مالی‌شان فوق‌العاده عصبانی‌اند و این مسأله روی کیفیت تمرین هم تأثیر منفی گذاشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->