کسب مدال طلای موی‌تای قهرمانی جوانان جهان توسط دختر ایرانی مصاحبه جنجالی سهرابیان علیه آدان در بازگشت به کشور پوستر جدید و متفاوت تیم چادرملو منتشر شد + عکس استقلال خالق سنگین‌ترین شکست تاریخ فوتبال ایران در آسیا| ۷ گل در یک بازی! نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ شب سیاه مدافعان استقلال در امارات|۱۳ گل خورده در ۵ بازی! بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازیکنان پرسپولیس پشیمان از حمایت صدری

  • کد خبر: ۹۵۵۴۷
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
بازیکنان پرسپولیس پشیمان از حمایت صدری
بازیکنان پرسپولیس به دلیل خلف وعده‌های مکرر مجیدی صدری که به تازگی استعفاء داده، از استوری حمایتی از سرپرست این باشگاه به شدت پشیمانند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از قول مجید صدری برای پرداخت ۲۰ درصد از مطالبات پرسپولیس چیزی حدود ۴۰ روز می‌گذرد. همین باعث شد بازیکنان پرسپولیس بعد از بازی با پدیده تصمیم به اعتصاب و تحریم تمرین بگیرند که کریم باقری آن‌ها را منصرف کرد. پرسپولیسی‌ها تا قبل از هفته هشتم و بازی دربی فقط ۵ درصد قرارداد فصل جدیدشان را گرفته بودند و در آستانه دربی ۱۵ درصد دیگر هم گرفتند، اما حالا که به آخرین هفته نیم فصل رسیده‌ایم انتظار دارند حداقل دریافتی قراردادشان به ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد و البته پاداش بردهای‌شان را هم بگیرند که فعلاً هیچ خبری از این پرداختی‌ها نیست و باشگاه هر روز امروز و فردا می‌کند. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که بازیکنان و اعضای کادر فنی چندی قبل با انتشار یک استوری مشترک از مدیرعاملی صدری حمایت کردند، اما حالا از این کارشان پشیمان شده‌اند چرا که صدری بعد از پرداخت آن ۱۵ درصد یک روز در میان در تمرین و اردوی تیم حاضر می‌شد، اما حالا او را در تلویزیون می‌بینند و خبری از آقای سرپرست باشگاه نیست! با این حال بازیکنان نمی‌توانند از فردی که همین دو هفته پیش از او حمایت کرده بودند به‌صورت صریح و واضح انتقاد کنند و فعلاً آچمز شده‌اند و حتی قادر به تحریم تمرین هم نیستند، اما از وضعیت مالی‌شان فوق‌العاده عصبانی‌اند و این مسأله روی کیفیت تمرین هم تأثیر منفی گذاشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->