یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است
سرخط خبرها

انقلاب اسلامی و تحکیم بنیان خانواده

  • کد خبر: ۹۸۳۶۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
انقلاب اسلامی و تحکیم بنیان خانواده
سیدمهدی واعظ‌موسوی - مشاور خانواده

خانواده سلول بنیادین جامعه است. خانواده کانون بی‌بدیلی است که امنیت خاطر اعضای آن را فراهم می‌سازد. امنیت جامعه نیز مرهون کارکرد مثبت خانواده است. خانواده سالم است که جامعه سالم را فراهم می‌آورد. خانواده خشت بنای محکم جامعه است.

خانواده زیرساخت و شالوده استحکام جامعه است. فرزندان ما جامعه‌پذیری را در کانون خانواده فرامی‌گیرند. مهارت‌های اجتماعی در بستر خانواده آموزش داده می‌شود. خانواده بار سنگینی را از دوش جامعه برمی‌دارد. نهاد‌های قانونی جامعه هر چه برای خانواده هزینه کنند، در واقع برای سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کرده‌اند. جامعه وقتی تهدید می‌شود که فرصت‌های خانواده سوخته باشد. خانواده‌گرایی را باید از کودکی به فرزندانمان بیاموزیم.

تمام خوبی‌ها را در نهاد خانواده می‌توان فراگرفت. عشق پاک از هوس را می‌توان در دل خانواده یافت. مادر، مهم‌ترین و مؤثرترین فرد خانواده، استاد دانشگاه عشق است. اگر قرار شد دانشگاهی به‌نام عشق تأسیس کنیم، لزوما باید استادان آن دانشگاه مادران باشند، زیرا عشق را بی‌شائبه و با همه وجود می‌شناسند، زیرا «عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد» و مادران همان رندان بلاکش صبورند.

دست‌های خسته مادر فرزندانش را با مهر و مهرورزی می‌پروراند. چشمه‌های مهر از چشمان مهربانش جاری است. نگاهش و صدایش آرام جان است. آری، در دل خانواده گوهری نایاب به‌نام مادر وجود دارد که با دستی گاهواره و با دستی جهان را می‌چرخاند. خانواده را دست‌کم نباید پنداشت. خانواده پتانسیل بی‌نظیری است که کار دولتمردان را تسهیل می‌کند. اگر خانواده داشته باشیم، دزدی و قتل و غارت و اعتیاد نخواهیم داشت.

انقلاب‌اسلامی ثمره و کارکرد بزرگمردانی است که از مادرانی شایسته برخوردار بوده‌اند. «مرد از دامن زن به‌معراج می‌رود!» تحکیم خانواده باید یکی از شعار‌های مؤکد و پررنگ انقلاب‌اسلامی باشد. دشمن مکار بنیان خانواده را در جنگ نرم هدف گرفته است. قوانین مجلس باید در راستای تحکیم خانواده تقنین شود. به‌بیان روشن‌تر، هر قانونی که از مجلس می‌گذرد، باید از فیلتر تحکیم خانواده عبور کند و سپس به قوه‌مجریه ابلاغ شود. تحکیم خانواده تشریفاتی، دردی بر درد‌های ما خواهد افزود. باید کارشناسان کارآگاه و خداترس فراخوانی شوند و با کارشناسی مبانی تحکیم خانواده، گره‌ها گشوده و موانع برطرف شود.

امید است مشاوره‌های پیش و پس از ازدواج با تربیت مشاوران زبردست رونق بیشتری یابد تا شاهد پیوند‌های گسستنی و سست نباشیم. امید است که فرزندانمان را برای مسئولیت‌پذیری تربیت کنیم تا شاهد استحکام بنای خانواده باشیم. از خداوند یگانه و حکیم مدد می‌گیریم تا نهاد خانواده را از گزند دشمن نابه‌کار محفوظ بدارد.
در پایان، به خوانندگان محترم توصیه می‌کنم که در ازدواج به‌هنگام و آسان جوانان کوشا باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->