ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انقلاب اسلامی و تحکیم بنیان خانواده

  • کد خبر: ۹۸۳۶۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
انقلاب اسلامی و تحکیم بنیان خانواده
سیدمهدی واعظ‌موسوی - مشاور خانواده

خانواده سلول بنیادین جامعه است. خانواده کانون بی‌بدیلی است که امنیت خاطر اعضای آن را فراهم می‌سازد. امنیت جامعه نیز مرهون کارکرد مثبت خانواده است. خانواده سالم است که جامعه سالم را فراهم می‌آورد. خانواده خشت بنای محکم جامعه است.

خانواده زیرساخت و شالوده استحکام جامعه است. فرزندان ما جامعه‌پذیری را در کانون خانواده فرامی‌گیرند. مهارت‌های اجتماعی در بستر خانواده آموزش داده می‌شود. خانواده بار سنگینی را از دوش جامعه برمی‌دارد. نهاد‌های قانونی جامعه هر چه برای خانواده هزینه کنند، در واقع برای سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کرده‌اند. جامعه وقتی تهدید می‌شود که فرصت‌های خانواده سوخته باشد. خانواده‌گرایی را باید از کودکی به فرزندانمان بیاموزیم.

تمام خوبی‌ها را در نهاد خانواده می‌توان فراگرفت. عشق پاک از هوس را می‌توان در دل خانواده یافت. مادر، مهم‌ترین و مؤثرترین فرد خانواده، استاد دانشگاه عشق است. اگر قرار شد دانشگاهی به‌نام عشق تأسیس کنیم، لزوما باید استادان آن دانشگاه مادران باشند، زیرا عشق را بی‌شائبه و با همه وجود می‌شناسند، زیرا «عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد» و مادران همان رندان بلاکش صبورند.

دست‌های خسته مادر فرزندانش را با مهر و مهرورزی می‌پروراند. چشمه‌های مهر از چشمان مهربانش جاری است. نگاهش و صدایش آرام جان است. آری، در دل خانواده گوهری نایاب به‌نام مادر وجود دارد که با دستی گاهواره و با دستی جهان را می‌چرخاند. خانواده را دست‌کم نباید پنداشت. خانواده پتانسیل بی‌نظیری است که کار دولتمردان را تسهیل می‌کند. اگر خانواده داشته باشیم، دزدی و قتل و غارت و اعتیاد نخواهیم داشت.

انقلاب‌اسلامی ثمره و کارکرد بزرگمردانی است که از مادرانی شایسته برخوردار بوده‌اند. «مرد از دامن زن به‌معراج می‌رود!» تحکیم خانواده باید یکی از شعار‌های مؤکد و پررنگ انقلاب‌اسلامی باشد. دشمن مکار بنیان خانواده را در جنگ نرم هدف گرفته است. قوانین مجلس باید در راستای تحکیم خانواده تقنین شود. به‌بیان روشن‌تر، هر قانونی که از مجلس می‌گذرد، باید از فیلتر تحکیم خانواده عبور کند و سپس به قوه‌مجریه ابلاغ شود. تحکیم خانواده تشریفاتی، دردی بر درد‌های ما خواهد افزود. باید کارشناسان کارآگاه و خداترس فراخوانی شوند و با کارشناسی مبانی تحکیم خانواده، گره‌ها گشوده و موانع برطرف شود.

امید است مشاوره‌های پیش و پس از ازدواج با تربیت مشاوران زبردست رونق بیشتری یابد تا شاهد پیوند‌های گسستنی و سست نباشیم. امید است که فرزندانمان را برای مسئولیت‌پذیری تربیت کنیم تا شاهد استحکام بنای خانواده باشیم. از خداوند یگانه و حکیم مدد می‌گیریم تا نهاد خانواده را از گزند دشمن نابه‌کار محفوظ بدارد.
در پایان، به خوانندگان محترم توصیه می‌کنم که در ازدواج به‌هنگام و آسان جوانان کوشا باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->