جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام تبریک نخست وزیر ارمنستان به مقام معظم رهبری

  • کد خبر: ۹۸۸۲۱
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
پیام تبریک نخست وزیر ارمنستان به مقام معظم رهبری
نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان، در پیامی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این پیام آمده است:

حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران؛

چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به حضرت عالی صمیمانه تبریک می‌گویم.

سیر عاری از خطر و امن روابط با کشور همسایه و دوست جمهوری اسلامی ایران که در محیطی آکنده از صمیمیت و اعتماد متقابل آبدیده شده است، برای جمهوری ارمنستان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در کمال مسرت باید اشاره نمایم که ما در سال جاری، سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور را که روندی مداوم از توسعه را به ثبت رسانده است، جشن می‌گیریم.

اطمینان دارم که روابط حسن همجواری و گرم میان دو کشور، مبتنی بر احترام و اعتماد متقابل، در راستای توسعه و پیشرفت دو کشور و نیز رفاه دو ملت، موفق به فتح چشم‌اندازهای نوینی خواهد شد.

فرصت را مغتنم شمرده و برای حضرتعالی، سلامتی و برای ملت دوست ایران، صلحی پایدار آرزو می‌نمایم.

عالیجناب، لطفاً احترامات فائقه اینجانب را پذیرا باشید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->