تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

موج‌سواری امیکرون در میان کودکان

  • کد خبر: ۹۹۲۹۷
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
موج‌سواری امیکرون در میان کودکان
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش آمار ابتلای کودکان به این ویروس در موج ششم نسبت به موج‌های پیشین خبر داده است و گفته که ظرفیت تخت‌های بستری بیمارستان تخصصی کودکان اکبر افزایش یافته است تا در صورت نیاز به شکل مناسبی به این گروه از بیماران خدمات رسانی شود.

فاطمه رافع | شهرآرانیوز؛ پیش بینی‌های کرونایی این روز‌ها بیش از پیش به واقعیت تبدیل می‌شود و همان طور که چندی پیش‌تر برخی کارشناسان درباره درگیری بیشتر کودکان در موج ششم کرونا هشدار داده بودند، حالا جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش آمار ابتلای کودکان به این ویروس در موج ششم نسبت به موج‌های پیشین خبر داده است و گفته که ظرفیت تخت‌های بستری بیمارستان تخصصی کودکان اکبر افزایش یافته است تا در صورت نیاز به شکل مناسبی به این گروه از بیماران خدمات رسانی شود.

دکتر ایوب توکلیان این را هم گفته که با وجود آنکه تعداد موارد سرپایی و بستری این گروه سنی در موج ششم بحران کرونا بسیار بیشتر از پنج موج قبلی بوده، خوشبختانه تا این لحظه هیچ فوتی‌ای در میان کودکان مبتلا به کرونا ثبت نشده است.

روند افزایشی بستری‌ها

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم با بیان اینکه هزار و ۱۶۷ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری هستند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشترین سهم را در این زمینه دارد.

محمد پهلوان ادامه داد: از مجموع بیماران بستری مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان، ۸۸۲ بیمار متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.

او با بیان اینکه روند بستری بیماران مبتلا به کرونا همچنان افزایشی است، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود این شرایط دست کم تا دو هفته آینده ادامه داشته باشد.

رشد چهل درصدی بدحال‌ها

«شمار بیماران بدحال در ۱۰ روز گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.» رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد این را هم گفت و افزود: ۲۵۳ بیمار بدحال مبتلا یا مشکوک به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه استان بستری هستند.

پهلوان به این نکته هم اشاره کرد که بیشتر بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه افرادی هستند که یا واکسن را دریافت نکرده اند یا اینکه به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستند.

او با تأکید بر اینکه امیکرون قدرت انتشار بسیار بالایی دارد، از همه افرادی که علائم شبیه به سرماخوردگی دارند درخواست کرد برای پیگیری و بررسی لازم به نزدیک‌ترین مرکز سطح یک خدمات درمانی مراجعه و از حضور مستقیم در بیمارستان‌ها اجتناب کنند.

واکسیناسیون به روایت آمار

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اهمیت نقش همکاری مردم در کنترل موج‌های کرونا نیز اشاره و بر لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تأکید کرد.
به گفته پهلوان تاکنون ۹۵.۹۷ درصد از افراد بالای ۱۸ سال در استان نوبت اول واکسن را دریافت کرده اند. میزان دریافت نوبت دوم واکسن در این بازه سنی ۸۴.۱۶ درصد و نوبت سوم ۲۸.۲۶ درصد است. همچنین ۹ درصد گروه سنی ۹ تا ۱۱ سال استان واکسینه شده اند.

چرخش سریع امیکرون

آن طور که وب دا گزارش کرده است مسئول فنی آزمایشگاه مرجع کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم از ارجاع روزانه بیش از هزار تست به آزمایشگاه کرونا خبر داده و گفته که واریانت امیکرون در میان نمونه‌های ارسالی کاملا غالب است که نشان از چرخش سریع بیماری در سطح جامعه دارد.

سعید عامل جامه دار با اشاره به اینکه حدود ٦٠ درصد از نمونه‌ها از نظر ابتلا به کرونا مثبت هستند، این را هم گفت که در دو هفته اخیر موردی از آنفلوانزا وجود نداشته است.
او با بیان اینکه کمبودی از لحاظ کیت‌های آزمایشگاهی وجود ندارد، تأکید کرد: ویروس امیکرون به سرعت در جامعه در حال چرخش است و بهترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون (دریافت هر سه دز) است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->