ناوگان اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد
سرخط خبرها

سمبوسه، پیش‌غذایی با اصالت جنوبی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۹۶۲۸
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۲
سمبوسه، پیش‌غذایی با اصالت جنوبی است+ طرز تهیه
سمبوسه یک غذای محبوب بین المللی است که طعم و مزه تند و لذیذی دارد. این غذا را می‌توان به عنوان پیش‌غذا و یا یک میان‌وعده نیز سرو کرد.

مقدم | شهرآرانیوز؛ سمبوسه جزو پیش‌غذا‌ها یا فینگرفود‌های بسیار خوشمزه و پرطرف‌دار ایرانی است که اصالت جنوبی دارد. بسیار ساده و راحت هم پخته می‌شود. این غذا را می‌توان با مایه‌های مختلفی آماده کرد مانند سیب‌زمینی، گوشت و اسفناج. هم‌چنین از هرنوع نان نازک یا خمیر می‌توان برای پیچیدن آن استفاده کرد. تندبودن سمبوسه و صرف آن با سس تند، از ویژگی‌های این پیش‌غذای جنوبی است.

مناسب برای:
۶ نفر
زمان تهیه:
۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه:

نان لواش برش‌خورده: ۱۲ تکه
سیب‌زمینی درشت: سه عدد
جعفری خردشده: نصف‌پیمانه
کره: ۵۰ گرم
سیر: سه حبه
فلفل قرمز: ۱.۸ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز نیم‌کوب: نصف قاشق چای‌خوری‌
زیره سبز: ۱.۸ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

روش تهیه

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره کنید. برای این کار می‌توانید از پوره‌ساز، رنده یا گوشت‌کوب استفاده کنید. جعفری خردشده، سیر له‌شده و کره را همراه نمک و ادویه‌ها به پوره اضافه کنید. نان لواش را از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. اگر نان خشک شده است، قبل از برش‌زدن، کمی آب روی آن اسپری کنید. یک تکه نان را بردارید و روی سطح کار بگذارید. با قاشق مقداری از مایه سمبوسه را در گوشه پایین نان قرار دهید و آن را به شکل سه‌گوش با زاویه ۹۰ درجه بپیچید تا سمبوسه‌ای ظریف و محکم داشته‌باشید.

روغن را در ظرفی گود بریزید تا سمبوسه‌ها هنگام سرخ‌شدن به‌خوبی در روغن غوطه‌ور شوند. روغن که داغ شد، کمی زردچوبه درون روغن بریزید. سمبوسه‌ها را یکی‌یکی داخل روغن بگذارید و تا زمانی که به‌خوبی طلایی نشده‌اند، به سرخ‌کردن ادامه بدهید. سمبوسه‌ها را پس از سرخ‌شدن روی دستمال بچینید و روغن اضافی‌شان را بگیرید. سپس با سس کچاب تند سرو کنید.

فوت آشپزی:

سمبوسه را درون فر هم می‌توانید درست کنید. با این روش، میزان تردی آن کمتر خواهد شد. به جای سرخ‌کردن سمبوسه‌ها باید آن‌ها را درون سینی فر بچینید و ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. قبل از قراردادن سمبوسه‌ها داخل فر، روی نان‌ها کمی روغن بمالید. پس از ۱۰ دقیقه، اگر یک روی سمبوسه‌ها طلایی شده بود، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

* برای درست‌کردن سمبوسه سیب‌زمینی با پنیر، داخل مایه ترکیبی و روی نان‌ها می‌توانید مقداری پنیر پیتزا بریزید.
برای درست‌کردن نان سمبوسه، در روشی دیگر، می‌توانید ابتدا نان را به شکل قیف درآورید، سپس داخل آن را با مایه سمبوسه پر کنید.

طرز تهیه سمبوسه | پیش‌غذا با اصالت جنوبی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->