سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

آش بادنجان کرمانشاهی را با این روش ساده بپزید

  • کد خبر: ۹۵۰۲۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۰
آش بادنجان کرمانشاهی را با این روش ساده بپزید
آش‌ها در کل جزء غذا‌های سنتی ما ایرانیان می‌باشند. اگرغذای فوق را برای ۶ نفر فرض کنیم، آش بادمجان برای هر فرد حدود ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آش جزو غذا‌های اصیل و خوشمزه ایرانی با تنوع بسیار زیاد است، به طوری که بیش از ۴۰۰ نوع از آن در مناطق مختلف کشورمان تهیه می‌شود. در این بین، یکی از آش‌های بسیار خوشمزه و مقوی که در آن ترکیبی از گوشت و حبوبات با هم به کار رفته است، آش بادنجان است. آشی که به روش‌های مختلف در چند استان کشورمان درست می‌شود. ما هم امروز قصد داریم نوع محلی کرمانشاهی آن را آموزش بدهیم. امیدواریم بپزید و از خوردنش نیز لذت ببرید.

سیر موجود در این غذا طبق مطالعات اخیر،کلسترول تام (TC) و به ویژه نوع LDL را کاهش می‌دهد. سازمان بهداشت جهانی مصرف سیر را برای درمان کمکی هیپرلیپیدمی و پیشگیری از تغییرات عروقی آترواسکلروز و درمان افزایش خفیف فشارخون تایید می‌کند.

البته مصرف سیر برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی مثل التهاب حاد یا مزمن معده دارند، توصیه نمی‌شود. بیشترین مورد استفاده سیر در سال‌های اخیر برای موارد قلبی - عروقی و خاصیت ضد میکروبی آن بوده است. سیر باعث کم کردن چربی خون به خصوص کلسترول می‌شود و پایین‌‌آورنده فشار خون، محرک دستگاه ایمنی بدن و ضدسرطان است.

توجه داشته باشید که این گیاه با داروهای دیابت تداخل دارد و می‌تواند هیپوگلایسمی ناشی از این داروها را بیشتر کند. همچنین بیمارانی که از داروهای ضدانعقاد استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند.

در ضمن اگرتمایل به اضافه کردن پیاز داغ داشتید، بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید، زیرا روغن‌های دیگر با حرارت بالا رادیکال آزاد تولید می‌کنند و رادیکال‌های آزاد سرطانزا هستند.


مناسب برای ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۵۰ دقیقه

موادلازم برای تهیه آش بادنجان کرمانشاهی

گوشت گوسفند: ۲۰۰ گرم
بادنجان: یک کیلوگرم
نخود: یک لیوان
عدس: یک لیوان
کشک: یک لیوان
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نعناداغ: به میزان لازم

روش تهیه

گوشت را همراه با چند لیوان آب و یک‌عدد پیاز خردشده داخل قابلمه‌‎ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزد و نرم شود. سپس گوشت پخته‌شده را ریش‌ریش کنید و دوباره داخل آب گوشت برگردانید.
نخود و عدس را که از شب قبل خیس کرده‌اید، درون ظرف دیگری بپزید.

بادنجان‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید و پس از نمک‌سود کردن که تلخی‌شان گرفته شد، درون روغن سرخ کنید و مقداری فلفل و زردچوبه به آن بزنید.

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. در ثانیه‌های پایانی سیر‌ها را که نگینی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و آن‌ها را هم کمی تفت بدهید.

پیازداغ و سیرداغ، بادنجان‌های سرخ‌شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید و بگذارید آش کمی دیگر بجوشد. در این مرحله کشک را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت بسیار کم، خوب جا بیفتد.

آش که جا افتاد، آن را در ظرفی بکشید و با پیازداغ، سیرداغ و کشک و نعناداغ تزیین کنید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->