شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

ناگفته‌های خواهر ریحانه عامری/ او از پدرم آتو داشت/ پدرم باید، تکه تکه شود

  • کد خبر: ۳۱۴۱۷
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
ناگفته‌های خواهر ریحانه عامری/ او از پدرم آتو داشت/ پدرم باید، تکه تکه شود
خواهر ریحانه عامری می‌گوید: ریحانه به خاطر اینکه از مشکل اخلاقی پدرم با اطلاع بود کشته شد تا پدرم راحت به کارهایش ادامه دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، شامگاه دوشنبه ۲۶ خرداد ماه امسال دختر جوانی به نام ریحانه عامری همچون رومینا اشرفی در کرمان و با ضربات میله به سرش به قتل رسید.

این جنایت زمانی فاش شد که مادر خانواده و خواهر ریحانه عامری از نبود خواهرشان نگران بودند و زمانیکه مادر به پارکینگ خانه رفت و با پتوی خونین و رد خون روبرو شد با جیغ و فریاد دختر بزرگ خانواده را با خبر کرد.

مادر در اتاق خواب بسته شده دخترش را شکست و وارد اتاق شد و خون زیادی که در اتاق ریحانه عامری بود روبرو شد، پس از این حادثه پلیس سر رسید، اما پدر سکوت کرد تا اینکه ردیابی‌های پلیس نشان از آن داشت که پدر ریحانه عامری به بیابان‌های اطراف کرمان رفته و احتمال می‌رفت که جسد دختر جوان به آنجا منتقل شده است.

اعتراف به قتل ریحانه عامری

سکوت پدر تا ساعت ۱۱ شب دوشنبه ۲۶ خرداد ادامه داشت تا اینکه پدر ریحانه عامری سکوت را شکست و ادعا کرد دخترش را در یک مشاجره به قتل رسانده و جسدش را در بیابان‌های روستای اختیار آباد رها کرده است.

تیم‌های جنایی پلیس کرمان به محل اعزام شدند و با جسد خونین ریحانه عامری که با ضربات جسم سخت به سرش کشته شده بود روبرو شدند و پزشکی قانونی پس از بررسی‌های دقیق پی بردند که ریحانه عامری تا ساعت ۹ شب زنده بوده و پس از آن بخاطر خونریزی زیاد به کام مرگ فرو رفته است.

پدر ریحانه عامری بازداشت و به اداره پلیس کرمان منتقل شد و به قتل دختر ۲۳ ساله اش ریحانه عامری اعتراف کرد.

گفتگو با خواهر ریحانه عامری

خواهر ریحانه عامری روز چهلم شوهرش به داغ از دست دادن خواهرش نشست و خودش با دستان خودش جسد ریحانه عامری را شست و کفن و دفن کرده است:

ریحانه عامری چرا کشته شد؟

خواهرم به ناحق کشته شده و حق ریحانه عامری تباه شد، از خدا می‌خواهم به ما صبر دهد تا بتوانیم واقعیت‌ها را رودررو کنیم.

ریحانه عامری و پدرش با هم اختلاف داشتند؟

ریحانه عامری به خاطر رفتار‌های پدرم کشته شد.

اختلاف پدرت با ریحانه سر عکس‌های اینستاگرامی بود؟

خیر اصلا، خواهرم با یک آتلیه عکاسی قرار داد بسته بود و از او عکس می‌گرفتند، اما تا قبل از اینکه ریحانه کشته شود هیچ عکسی از او در فضای مجازی پخش نشده بود. زنان و دختران زیادی در فضای مجازی و اینستاگرام از خودشان عکس و فیلم‌های خصوصی پخش می‌کنند واقعا حق آن‌ها مرگ است.

شنیدیم که پسر مورد علاقه ریحانه از مغازه پدرتان دزدی کرده است؟

نه، اصلا هیچ دزدی در کار نبوده و خواهرم به کسی علاقه نداشته است. ریحانه از پدرم آتو داشت و پدرم می‌خواهد با این حرف‌ها خودش را تبرئه کند، قتل ریحانه عامری نه بخاطر دزدی بود و نه به خاطر مسائل ناموسی.

ریحانه با تبر به قتل رسید؟

وقتی برای شناسایی جسد ریحانه به پزشکی قانونی رفتم روی سرش جای یک زخم بزرگ بود که گویا با میله ضربات زیادی به سر ریحانه وارد شده بود، تبر نبود اگر با تبر کشته شده بود تیکه تیکه می‌شد و از سرش چیزی نمی‌ماند، ریحانه را خودم در غسالخانه شستم و کفن کردم.

ریحانه سر کار می‌رفت؟

بله، در یک کاشی فروشی در نزدیکی خانه مان کار می‌کرد و پیاده به محل کارش می‌رفت. ریحانه ساعت ۸ صبح به محل کارش می‌رفت و تا ساعت یک و ربع ظهر سرکار بود بعد به خانه می‌آمد و دوباره ساعت چهارو نیم به محل کارش باز می‌گشت و تا ساعت ۱۰ شب در آنجا مشغول بود.

ریحانه عامری برای خانه کمک خرج بود؟

پدرمان هیچ پولی به ریحانه نمی‌داد و خواهرم برای خرجی خودش به سر کار می‌رفت.

گفته شده مادرتان باعث شده تا پدرتان را تحریک به قتل ریحانه کند؟

نه. شب قبل از قتل، ریحانه ساعت ۱۱ شب به خانه می‌آید او کلید خانه را نداشت و همیشه پدر و مادرم در را برای او باز می‌کردند، وقتی ریحانه وارد خانه می‌شود مادرم از او می‌پرسد که چرا دیر آمدی و ریحانه به مادرم می‌گوید که اعصابم خورده است و با من کل کل نکنید به کسی مربوط نیست و سپس به اتاق خوابش می‌رود.

همان شب مادرم به پدرم می‌گوید اگر آن کار را نکرده بودی می‌توانستی غیرت خودت را نشان دهی و به دیر آمدن ریحانه اعتراض کنی که پدرم در آن صحنه به مادرم می‌گوید می‌خواهی ریحانه را بکشم؟! مادرم می‌گوید نه! شما پدر و دختر آخر سر مرا سکته می‌دهید.

مادرتان در صحنه قتل حضور داشت؟

نه، مادرم ساعت ۴ صبح برای تعویض پلاک از خانه خارج شده بود.

می‌دانید ریحانه چه ساعتی به قتل رسیده است؟

دوستان ریحانه می‌گویند ریحانه تا ساعت ۷:۴۵ صبح جواب پیام‌های آن‌ها را داده و گویا ساعت ۸ صبح زمانیکه ریحانه عامری قصد داشته به محل کارش برود از سوی پدرم به قتل رسیده است او لباس بیرون به تن داشت.

اولین نفر شما متوجه قتل خواهرتان ریحانه عامری شدید؟

چهلم همسرم بود و با دخترم سرخاک شوهرم رفتیم و بعد از آن به خانه پدرم رفتیم، وقتی وارد خانه شدم پدرم در حال پوشیدن لباس برای رفتن به سر کار بود روی مبل نشستم دخترم به پدربزرگش می‌گفت که امروز چهلم پدرم بود چرا نیامدی که در این صحنه پدرم سراسیمه از اتاق بیرون آمد و یک لنگه جوراب پایش که از خانه خارج شد و خداحافظی کرد.

شنیدیم شما متوجه به هم ریختگی خانه شدید؟

روی مبل نشسته بودم و دیدم که قالی‌های کف اتاق جابه جا شده است، در اتاق ریحانه قفل بود و ظهر بود که مادرم به خانه بازگشت و به پدرم زنگ زد که برای ناهار غذا بخرد که پدرم به خانه آمد.

پدرم به خانه آمد و همگی با هم ناهار خوردیم، پدرم چایی هم خورد بعد به اتاقش رفت و خوابید و من هم در سالن خواب بودم که ناگهان با جیغ و فریاد‌های مادرم از خواب بیدار شدم. پدرم همیشه در پارکینگ را قفل می‌کرد و هیچ کس نمی‌توانست از آنجا وارد یا خارج شود، اما آن روز پدرم فراموش کرده بود در را قفل کند و مادرم وقتی به پارکینگ می‌رود با پتوی خونی و رد خونی که روی زمین و در زیر صندوق عقب خودرو بود روبرو می‌شود، پدرم با ریختن خاک سعی کرده بود آثار خون را پاک کند، اما مادرم رد خون را دیده بود.

مادرتان وارد اتاق خواب شد؟

بله، مادرم با دیدن خون زیاد در پارکینگ به سمت اتاق خواب ریحانه عامری رفت، در اتاق بسته بود، ولی قفل در را شکست و وارد اتاق خواب شد وقتی لباس‌ها را کنار زدیم اتاق غرق خون بود.

گفتند قتل ناموسی بوده؟

نه، پدرم جسد را در بیابان‌ها برده بود تا برچسب به خواهرم بزند وگرنه می‌توانست پس از ضربات محکم به سر خواهرم با اورژانس و پلیس تماس بگیرد.

پدرتان خشن بود؟

بله، پدرمان از بچگی رفتار خشن داشت. سال ۹۷ من در شرف جدایی از همسرم بودم و همراه دخترم به خانه پدرم رفتیم، اما پدرمان برای اینکه دورش خلوت باشد و کار‌های پنهان خودش را راحت انجام بدهد ما را به خانه اش راه نداد.

پدرتان مشکل اخلاقی داشت؟

بله. ریحانه به خاطر اینکه از مشکل اخلاقی پدرم با اطلاع بود کشته شد تا پدرم راحت به کارهایش ادامه دهد.

شنیدم سال ۹۶ هم پدرتان ریحانه را به باد کتک گرفته است؟

بله، پدرم با لوله بزرگ آب ریحانه را کتک می‌زد و اگر من در خانه نبودم خواهرم آن زمان کشته شده بود که توانستم او را نجات دهم و فقط دستش در این کتک کاری شکسته شد.

از دادگاه چه درخواستی داری؟

پدرم باید اعدام شود، پدرم باید. تکه تکه شود و نباید زنده بماند، چون خواهرم بی گناه بود و کشته شد.

ریحانه قصد ازدواج داشت؟

۲ ماه با شاگرد پدرم و با اصرار‌های پدرم نامزد کرد، اما، چون راضی به این ازدواج نبود نامزدی شان به هم خورد.

به نظرتان علت قتل ریحانه عامری چه بود؟

ریحانه تباه شد، چون از پدرم آتو داشت همین!

بنا به این گزارش، پدر ریحانه عامری برای تحقیقات بیشتر در بازداشت پلیس قرار داد.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->