آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت احوال: فرزندان نامشروع هم شناسنامه دریافت می‌کنند

  • کد خبر: ۴۳۲۴۵
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
ثبت احوال: فرزندان نامشروع هم شناسنامه دریافت می‌کنند
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور: سازمان ثبت احوال در شناسنامه فرزندان حاصل از روابط نامشروع، تنها نام و نام خانوادگی مادر را ثبت می‌کند و در مقابل نام پدر یک اسم فرضی می‌نویسد.
به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با تاکید بر صدور شناسنامه برای همه ایرانی‌های داخل و خارج از کشور گفت: سازمان ثبت احوال در داخل کشور با بیش از ۱۱۰۰ اداره و نمایندگی و در خارج کشور در تمام نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران برای افرادی که ایرانی باشند، شناسنامه صادر می‌کند.

او در خصوص صدور شناسنامه برای فرزندان مادران ایرانی به دنبال تصویب این قانون افزود: فرزندانی که حاصل ازدواج زنان ایرانی با مردان اتباع خارجی هستند، طبق قانونی که اخیرا تصویب شده‌ می‌توانند برای فرزندشان شناسنامه دریافت کنند به این صورت که باید ابتدا به استانداری مراجعه کرده و پس از طی کردن مراحل قانونی، سازمان ثبت احوال ظرف سه روز برای آن‌ها شناسنامه ایرانی صادر کند

ابوترابی تصریح کرد: البته هنوز هیچ شناسنامه‌ای صادر نشده چراکه پس از ابلاغ اجرای این قانون ۳ ماه فرصت لازم است تا بگذرد و دستگاه‌های مربوطه اعلام نظر کنند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از روابط نامشروع گفت: فرزندانی که پدر مشخص ندارند و حاصل رابطه نامشروع هستند، مادر آن‌ها باید به دادگاه مراجعه کرده تا پس از صدور حکم توسط دادستان، سازمان ثبت احوال شناسنامه صادر کند.

او افزود: سازمان ثبت احوال در شناسنامه این فرزندان، تنها نام و نام خانوادگی مادر را ثبت می‌کند و در مقابل نام پدر یک اسم فرضی می‌نویسد چراکه این فرزندان هم باید هویت داشته باشند تا در مدرسه و مراحل دیگر زندگی دچار مشکل نشوند.

ابوترابی درباره نحوه صدور شناسنامه برای بچه‌هایی که پدر  و مادر مشخصی ندارند، گفت: درمورد بچه‌هایی که نه پدر دارند و نه مادر و در شیرخوارگاه بهزیستی زندگی می‌کنند، خودِ سازمان بهزیستی به عنوان نماینده به سازمان ثبت احوال مراجعه می‌کند و به عنوان قیم برای این بچه‌ها شناسنامه دریافت می‌کند.

او اظهار کرد: طبیعی است که در مقابل نام مادر و پدر این بچه‌ها اسم‌های فرضی نوشته می‌شود البته تا وقتی که به فرزندخواندگی گرفته نشوند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور افزود: اگر این کودکان به فرزندخواندگی گرفته شوند، بهزیستی مراحل لازم را طی می‌کند تا شناسنامه جدید با نام پدر و مادر جدید برای این بچه‌ها صادر شود.
 
منبع: برنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->