اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی! استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد
سرخط خبرها

سازمان لیگ: به استقلال هیچ وعده‌ای ندادیم

  • کد خبر: ۱۰۰۸۶۰
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳
سازمان لیگ: به استقلال هیچ وعده‌ای ندادیم
اعتراض باشگاه استقلال به ساعت برگزاری بازی‌های لیگ برتر با واکنش سازمان لیگ مواجه شده است. سهیل مهدی اعلام کرده هیچ وعده‌ای برای تحقق خواسته‌های استقلال داده نشده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، در فصل جاری بخش رسانه‌ای باشگاه استقلال بیانیه‌های متعددی را منتشر کرده است. این سیاست تا جایی پیش رفته که به تازگی باشگاه استقلال به ساعت برگزاری بازی‌های لیگ برتر اعتراض کرده است. بهانه جدید باشگاه استقلال برای اعتراض به برنامه ریزی لیگ برگزاری بازی‌های استقلال قبل از بازی‌های پرسپولیس است. در این بیانیه این جملات را می‌خوانیم: تیم استقلال ۱۰ بازی از ۱۵ مسابقه نیم‌فصل اول خود را زودتر از تیم پرسپولیس برگزار کرد و سهیل مهدی در تمام هفته‌های نیم‌فصل اول در صحبت‌های مختلف با مسؤولان باشگاه استقلال تاکید داشت که در دور برگشت مسابقات عدالت برای استقلال اجرا می‌شود و مسابقات این تیم هر هفته بعد از مسابقات پرسپولیس انجام می‌شود.»

سهیل مهدی، مسئول برگزاری لیگ برتر در واکنش به این موضوع می‌گوید: «من به استقلال وعده دادم؟ اگر من به استقلال وعده بدهم تیم‌های دیگر اعتراض نمی‌کنند؟ ما به هیچکس قول و وعده‌ای نداده‌ایم و منافع عمه باشگاه‌ها را به یک اندازه در نظر می‌گیریم.»

به این ترتیب اعتراض باشگاه استقلال بعید است که منجر به تغییر ساعت برگزاری بازی‌ها شود؛ هرچند که سازمان لیگ باید در این راستا نیز تعادل را میان تمام تیم‌ها برقرار کند. به هرحال فقط استقلال به این موضوع حساس نیست و بسیاری از تیم‌های دیگر نیز ممکن است نسبت به برگزاری ساعت بازی‌ها اعتراض‌هایی داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->