معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟ شرایط برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی ۴ عملیات انفجاری داعش در ۴ استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان
سرخط خبرها

پلیس باند دزدان پژوسوار را دستگیر کرد

  • کد خبر: ۱۰۱۵۴۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
پلیس باند دزدان پژوسوار را دستگیر کرد
دو عضو باند زورگیران چاقوکش که در سیاهی شب اموال عابران را می‌ربودند درحالی پس از مجروح کردن یک جوان ۲۵ ساله به دام افتادند که تلاش برای دستگیری دیگر اعضای این باند مخوف ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نیمه شب هفتم اسفند، تلفن پلیس ۱۱۰، به صدا درآمد و خبر یک زورگیری وحشتناک در بولوار پیروزی مشهد به نیرو‌های انتظامی گزارش شد.

بررسی‌های اولیه حاکی از آن بود که جوان ۲۵ ساله‌ای با ضربه چاقوی زورگیران مجروح و به بیمارستان منتقل شده است. با توجه به اهمیت ماجرا و با صدور دستوری ویژه، از سوی سرهنگ حسین دهقان‌پور (فرمانده انتظامی مشهد) گروهی از نیرو‌های تجسس کلانتری شهرک ناجای مشهد تحقیقات گسترده پلیسی را در این باره آغاز کردند.

در همین اثنا مشخص شد یکی از شهروندان وظیفه شناس با مشاهده صحنه زورگیری خشن، به طور نامحسوس به تعقیب دزدانی پرداخته که با یک دستگاه پژو ۴۰۵ سفیدرنگ از محل متواری شده بودند، اما شماره پلاک خودروی زورگیران مخدوش بود.

به همین دلیل روند تحقیقات تغییر کرد و نیرو‌های انتظامی به بازبینی دوربین‌های ترافیکی پرداختند. چندین ساعت تلاش افسران تجسس نشان داد که زورگیران چاقوکش، قبل از ورود به بولوار وکیل آباد، شماره پلاک خودرو را به شماره اصلی تغییر داده و به سوی شمال شهر حرکت کرده اند.

گزارش خراسان حاکی است این در حالی بود که جوان مصدوم مشخصاتی از زورگیران خشن را به پلیس ارائه داد و گفت: در تاریکی شب از یکی از خیابان‌های بولوار پیروزی تردد می‌کردم که ناگهان دو جوان که یکی از آن‌ها قوی هیکل بود، مقابلم سبز شدند و با تهدید کاردی که در دست داشتند از من خواستند گوشی تلفنم را به آن‌ها بدهم، من هم که نمی‌خواستم به همین راحتی طعمه زورگیران شوم در برابر آن‌ها مقاومت کردم، ولی دزدان بی رحم در یک لحظه با چاقو به سرم کوبیدند و بعد از آن که مجروح شدم، گوشی تلفنم را گرفتند و درون کوچه‌های اطراف گریختند.

پس از این حادثه رهگذران مرا به بیمارستان رساندند و تحت درمان قرار گرفتم. بنابر گزارش خراسان، تجزیه و تحلیل کارشناسی در محل وقوع جرم با توجه به اظهارات مال باخته بیانگر آن بود که زورگیران چاقوکش بعد از فرار به کوچه‌های تاریک، سوار خودروی همدست شان شده اند که در همان اطراف منتظر آنان ایستاده بود و سپس به سمت شمال شهر گریخته اند.

با این سرنخ مهم، بررسی‌های کارآگاهان روی شماره پلاک پژو ۴۰۵ سفیدرنگ متمرکز شد و آنان موفق شدند به نشانی مالک خودرو که یک زن جوان بود، دست یابند. طولی نکشید که منزل مالک پژو ۴۰۵ در بولوار هدایت مشهد شناسایی شد، اما تحقیقات بیشتر نشان داد که شب حادثه، خودروی مذکور در اختیار برادر شوهر این زن قرار داشته است.

ساعتی بعد با لو رفتن هویت متهم ۱۸ ساله که «علی – ف» نام دارد، نیرو‌های تجسس منزل پدری وی را به محاصره درآوردند و او را در یک عملیات ضربتی و هماهنگ به دام انداختند. این زورگیر جوان که به دایره تجسس کلانتری شهرک ناجا هدایت شده بود، وقتی مورد بازجویی‌های تخصصی قرار گرفت دو همدست دیگر خود در زورگیری‌های شبانه را نیز به پلیس معرفی کرد و گفت: در زورگیری بولوار پیروزی مشهد، نوجوان ۱۷ ساله‌ای به نام «امید- م» و یک تبعه خارجی دیگر که به «امید افغان» معروف است نقش داشتند، اما من فقط رانندگی خودرو را به عهده داشتم!

در پی اعترافات عضو باند «زورگیری در سیاهی شب!» بی درنگ افسران تجسس با راهنمایی‌های ارزنده قاضی «خدابنده» (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) و کسب مجوز‌های قضایی، عملیات دستگیری اعضای دیگر این باند مخوف را در دستور کار قرار دادند و پس از چندین ساعت رصد‌های اطلاعاتی، نوجوان ۱۷ ساله را در منطقه کال زرکش بولوار توس شناسایی و در یک قرار صوری دستگیر کردند.

از این نوجوان که توسط مال باخته نیز شناسایی شد، گوشی سرقتی به دست آمد، اما متهم دیگر معروف به «امید افغان» از مخفیگاهش گریخته بود. به همین دلیل ردزنی‌های اطلاعاتی پلیس برای دستگیری آخرین عضو این باند مخوف در حالی ادامه یافت که احتمال می‌رود آنان زورگیری‌های بیشتری در نقاط دیگر شهر انجام داده باشند. بررسی‌های بیشتر نیرو‌های تجسس با نظارت سرهنگ فیاضی (رئیس کلانتری شهرک ناجا) وارد مرحله جدیدی شده است تا دیگر عوامل مرتبط با این باند زورگیری نیز شناسایی شوند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->