بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله: اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است

  • کد خبر: ۱۰۱۵۸۵
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۷
سیدحسن نصرالله: اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان یکی از درس‌های جنگ اوکراین را عدم اطمینان و اعتماد به واشنگتن دانست و گفت که اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان هم اکنون از شبکه المنار به مناسبت روز جانباز در حال پخش است.

سید حسن نصرالله در ابتدای سخنان خود با تبریک اعیاد شعبانیه، روز جانباز و میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) را به جانبازان زن و مرد تبریک گفت و افزود که به فداکاری آن ها در راه مقاومت و جهاد افتخار می‌کند.

او جانبازان را «شهدای زنده» خطاب کرد و گفت که شما شاهدانی هستید که  فداکاری‌های مقاومت به فراموش شدگان یادآوری می‌کنید.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه به استانداردهای دو گانه غرب و کشورهای آمریکایی اشاره کرد و گفت که آمریکایی‌ها در خصوص تلفات غیرنظامیان در جنگ اوکراین ابراز نگرانی می‌کنند، اما در خصوص میلیون‌ها کشته و زخمی جنگ‌هایی که آمریکا به راه انداخته سخنی نمی‌گویند.

او تأکید کرد که هنوز آثار حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی مشاهده می‌شود. در افغانستان و عراق چه جنایات و خون‌ریزی‌هایی که در حق غیرنظامیان نشد.
سید حسن نصرالله همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی در حق فلسطینی‌ها ائتلاف سعودی در حق مردم یمن اشاره کرد و گفت که در همه این موارد غرب و همه ساکت بودند.

او گفت که حوادث اوکراین دارای عبرت‌ها و درس‌هایی است که می‌توان از آن استفاده کرد.
سید حسن نصرالله تأکید کرد که باید هزاران جلسه محاکمه برای ارتش‌های امریکا و اروپا به دلیل جنایاتی که در الجزائر و لیبی و دیگر کشورها مرتکب شده‌اند برگزار شود.

او یکی از درس‌های جنگ اوکراین را عدم اطمینان و اعتماد به آمریکا دانست و گفت که اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین به انفجار چندی پیش در پیشاور پاکستان و شهادت ده‌ها تن اشاره کرد و گفت که تکفیری‌های انتحاری که دست به آن جنایت زدند نیز در حال خدمت به طرح و پروژه آمریکا و ساخته‌ی دست این کشور هستند. او گفت که حتی مردم کشورهای غربی نیز آلت دست آمریکا هستند. 
 
سید حسن نصرالله در خصوص جنگ در اوکراین گفت که تعدادی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان نمی‌خواستند تا اوضاع در اوکراین به اینجا برسد، اما آمریکا و انگلیس اوکراین را به این جنگ کشاندند، اما برخی از کشورهای دیگر چنین چیزی نمی‌خواستند.

او افزود: «مقامات اوکراینی می‌گویند که تنها رها شده‌اند و احساس سرخوردگی دارند. آمریکا هر روز تأکید می‌‌کند که هرگز هواپیما و سربازهای آمریکایی را به اوکراین نخواهد فرستاد، علی‌رغم اینکه این آمریکا بود که اوکراین را وارد مخمصه کرد. اگر کسی اکنون بتواند وارد ذهن مقامات اوکراینی شود، می‌بیند که آن‌ها احساس حقارت و ناامیدی دارند، بنابراین از خر شیطان پایین آمده و آماده مذاکره شده‌اند.»

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: «آمریکایی‌ها به اوکراینی‌ها می‌گویند که شما بجنگید، اما ما آماده جنگ نیستیم و بیشترین کاری که می‌توانیم بکنیم، تحریم کردن است، چرا که تحریم بیشتر به نفع آن‌هاست نه اوکراین.»

نصرالله سپس به موضوع آوارگان اوکراینی پرداخت و گفت که نوع برخورد با آوارگان، تبعیض بر اساس دین و نژاد و رنگ پوست را به خوبی نشان داد. او سپس با صدای رسا سؤال کرد: «آیا این همان تمدن غربی است؟»

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه خطاب به مقامات لبنانی گفت که اگر شما به دنبال کسب رضایت آمریکا هستید بدانید که هرگز موفق نخواهید شد، چرا که خواسته‌های آمریکا تمامی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->