نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

اعزام بانوان آلیش کار با هدایت سرمربی مشهدی به مسابقات قهرمانی آسیا

  • کد خبر: ۱۰۳۷۳۶
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶
اعزام بانوان آلیش کار با هدایت سرمربی مشهدی به مسابقات قهرمانی آسیا
پس از ۲ سال تعطیلی، مسابقات قهرمانی آسیا برگزار می‌شود.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ دختران آلیش کار ملی پوش تا چهل روز دیگر باید خودشان را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا آماده کنند؛ تیمی که باید زیرنظر سرمربی مشهدی اش، آنا براتی، در این مسابقات مهم شرکت کند.
مسابقات کشتی آلیش قهرمانی آسیا روز‌های ۲۹اردیبهشت تا ۴ خرداد در کشور قرقیزستان پیگیری می‌شود. اهمیت این رویداد از آنجایی چندبرابر شده است که در دو سال گذشته باتوجه به اوج گیری کرونا مسابقات آسیایی و جهانی برگزار نشد.

تنها مسابقه آلیش که برگزار شد، جایزه بزرگ ارکینبایف قرقیزستان بود که دختران ایران نتایج خوبی در این رقابت‌ها کسب و بیشترین مدال طلا را از آن خودشان کردند. در این رقابت‌ها براتی، سرمربی مشهدی تیم ملی، در کنار تیم بود و محدثه حسینی، تنها ورزشکار خراسانی تیم ملی، نیز موفق به کسب مدال شد. در پایان تیم ملی کشتی آلیش زنان کشورمان صاحب سه مدال طلا از سوی سپیده بابایی در وزن ۵۵کیلوگرم، محدثه حسینی در وزن ۶۵کیلوگرم و ریحانه گیلانی در وزن ۷۰کیلوگرم و سه مدال نقره به وسیله فاطمه فتاحی در وزن ۶۰کیلوگرم، مریم احمدی در وزن ۷۵کیلوگرم و هانیه عاشوری در وزن ۷۵+کیلوگرم شد.

هفته آینده انتخاب اعزامی‌ها

فاطمه درخشانی، نایب رئیس زنان فدراسیون کشتی، درباره تصمیم فدراسیون کشتی برای اعزام بانوان ایران گفت: تیم ملی کشتی آلیش زنان در پیکار‌های قهرمانی آسیا حضور خواهد یافت و به همین دلیل، مسابقات انتخابی درون اردویی برای شش کشتی گیر هفته آینده برگزار خواهد شد. او افزود: در اواخر اسفند۱۴۰۰ اتحادیه جهانی کشتی تاریخ برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا را اعلام کرد و از آنجایی که به عید نوروز و بعد ماه رمضان برخوردیم، نتوانستیم مسابقات قهرمانی کشوری را برگزار کنیم. به همین دلیل انتخابی درون اردویی روز‌های ۲۲ تا ۲۴فروردین برای شش کشتی گیر برگزار خواهد شد.

نایب رئیس زنان فدراسیون کشتی ادامه داد: بعد از انتخابی هم سه مرحله اردو برای ملی پوشان در آخر فروردین، اوایل اردیبهشت و اواسط اردیبهشت برپا خواهیم کرد. مسابقات قهرمانی آسیا قرار بود خرداد برگزار شود، اما تاریخ آن به ۲۹اردیبهشت تا ۴ خرداد موکول شد. او یادآور شد: در نظر داریم بعد از مسابقات قهرمانی آسیا، رقابت‌های قهرمانی کشور را امسال برگزار کنیم تا با ترکیب جدید در مسابقات جهانی و تورنمنت‌های بین المللی حاضر شویم، هرچند هنوز زمان مسابقات جهانی اعلام نشده است و فقط یک تورنمنت بین المللی در تابستان و در کشور قرقیزستان در پیش داریم.

تاریخچه شش ساله آلیش بانوان

تیم ملی کشتی آلیش زنان از ۴ دی۱۳۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا و لغو مسابقات داخلی و بین المللی در هیچ مسابقه دیگری شرکت نکرد. آلیش کاران آخرین بار در مسابقات جهانی کشتی آلیش قزاقستان عنوان قهرمانی جهان را با یک طلا، نقره و برنز از آن خود کردند. تنها طلای آن مسابقات از آن «هانیه عاشوری» دختری شد که در فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی فعالیت می‌کرد و با اعزام به سومین بازی‌های عشایری جهان در قرقیزستان در وزن ۹۰کیلوگرم موفق شد مدال برنز را کسب کند.

ملی پوشان در نخستین سال تشکیل تیم ملی کشتی طعم قهرمانی را با کسب یک طلا، دو نقره و دو برنز در تورنمنت بین المللی آلیش در «مینسک» بلاروس در سال ۱۳۹۴  چشیدند و در سال ۱۳۹۵ در مسابقات جهانی آلیش در قرقیزستان با یک طلا، دو نقره و یک برنز به عنوان نایب قهرمانی رسیدند. آن‌ها در بازی‌های داخل سالن آسیا در ترکمنستان در سال ۱۳۹۶ فقط به دو مدال برنز بسنده کردند و نیز در همان سال در رقابت‌های جایزه بزرگ آلیش قرقیزستان یک مدال نقره و یک برنز به دست آوردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->