رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | نمایی از روستای معدن فیروزه سفلی - نیشابور شهروند خبرنگار | درخواست افزایش ساعت فعالیت جمعه بازار کتاب مشهد + پاسخ درباره تاریخ ساختمان بوستان کوهسنگی مشهد | عمارتی که اعتبار شهر بود ضرورت توجه به پدیده فرونشست زمین در کلانشهرها
سرخط خبرها

شفافیت را اقدام ساختاری برای بهبود عملکرد می‌دانیم

  • کد خبر: ۱۰۵۲۷۸
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
شفافیت را اقدام ساختاری برای بهبود عملکرد می‌دانیم
حجت‌الاسلام منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی مشهد با اشاره به بحث شفافیت در تبصره‌های بودجه ۱۴۰۱ گفت: این مسئله در صحن علنی شورا پیشنهاد شد و رأی آورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه روز ولادت امام حسن مجتبی (ع) را روز اکرام و تکریم خیران نام‌گذاری کرده‌اند، افزود: برای این ایام باید از ظرفیت و توان هنرمندان بومی استفاده شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهدحجت‌الاسلام حسن منصوریان اظهار کرد: باید مرکزی ایجاد شود که فقرا بدانند اگر زندگی به آن‌ها تنگ آمد، درگاه و خان کرمی وجود دارد.

وی گفت: باید به این نتیجه برسیم که خیریه‌ها برای رفع مشکلات معیشتی نیازمندان فعالیت داشته باشند.

شورا موافق شفافیت است

منصوریان با اشاره به بحث شفافیت در تبصره‌های بودجه ۱۴۰۱ گفت: این مسئله در صحن علنی شورا پیشنهاد شد و رأی آورد. البته مرحله لازم‌الاجرا شدن این مصوبه هنوز طی نشده است و اقدام عملی پس از اعلام نظر هیئت تطبیق صورت می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه هیچ یک از اعضا مخالف شفافیت نیستند، تصریح کرد: این اقدام را ساختاری برای بهبود عملکرد می‌دانیم. در راستای رفع ابهام از مصوبه شفافیت، چهار پیشنهاد از جانب اعضای شورا ارائه شد و در نهایت با اعلام نظر اعضا، موارد به نمایندگان مردم در شورای شهر و دستگاه‌های نظارتی مسئول ارجاع می‌شود تا در فضای تخصصی و نخبگانی صحت و سقم موارد بررسی شود.

وی تصریح کرد: حذف تبصره در دستور‌کار نبوده و تنها رفع ابهام صورت گرفت تا اقدامات به صورت کارشناسی انجام شود. این در حالی است که هیچ سد و تهدیدی برای اداره‌کار و ادامه این مسیر وجود ندارد.

منصوریان همچنین درباره طرح پیشنهادی نمایش آیینی برای دهه کرامت اظهار کرد: براساس برآوردها، باید کار فاخری با حضور هنرمندان مشهدی انجام شود و طرح پیشنهادی قابلیت بلیت‌فروشی دارد. سهم مداخله مردم باید احصا و هزینه‌های انجام طرح اعلام شود تا بتوانیم این اقدام فرهنگی را انجام دهیم.

مهدی ناصحی، عضو کمیسیون فرهنگی شورا، نیز بیان کرد: اگر بناست این اقدام در دهه کرامت انجام شود، شرح خدمات اطلاع‌رسانی شود و زمانی گذاشته شود تا ظرف ۲۰ روز برنامه‌ای با شرح خدمات ارائه شود.

مجید طهوریان عسکری، دیگر عضو کمیسیون نیز گفت: هفته گذشته طرح فیلم سینمایی در حاشیه شهر و اکنون طرح نمایش آیینی در کمیسیون، فرهنگی مطرح شده است، اما در معاونت فرهنگی شهرداری، جمع نخبگانی تحت عنوان شورای فیلم و تئاتر نداریم.

حسین حسامی، عضو دیگر کمیسیون فرهنگی شورا، هم گفت: کار رسانه‌ای دقیق خوب و پیوست پژوهشی از عملکرد کمیسیون فرهنگی باید صورت پذیرد. ما خیلی از طرح‌ها و لوایح را انجام می‌دهیم و باید در حوزه اجرا خروجی داشته باشد. خیلی از طرح‌ها و لوایح مهم تغییر و به روزرسانی می‌شود و به شهرداری ارجاع می‌شود. تشکیل قرارگاه اجتماعی، رویداد مشهد و طرح‌ها و لوایح پیشنهادی اعضای شورای شهر از جمله مواردی است که به‌صورت شاخص مورد نظر بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->