استیلی به دنبال بازگشت به پرسپولیس پروژه حذف پیروانی از پرسپولیس کلید خورد اتهام جاسوسی به مربی پرسپولیس فولاد یحیی صدای جنوبی‌ها را درآورد | دست گل‌محمدی رو شده است نتیجه و ویدئو خلاصه بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | شاگردان مارسکا فاتح دربی بزرگ لندن آخرین جزئیات وضعیت صابر کاظمی از زبان وزیر ورزش حملۀ هوادار متمول به کاپیتان پرسپولیس واکنش سردار آزمون به شایعه حمل کوکائین پای زنان به ورزشگاه امام‌رضا(ع) باز شد+ فیلم اوسمار با پرسپولیس وارد معامله‌ای دو سر برد شد شایعه دستگیری مهاجم تیم ملی با کوکائین تکذیب شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) زمان بازگشت سردار آزمون مشخص شد پخش زنده بازی بایرن‌مونیخ و بایرلورکوزن (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد پخش زنده بازی رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس پخش زنده بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی منچستریونایتد و ناتینگهام فارست (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مربی استقلال راهی تیم ملی می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۰۶۰۴۵
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
مربی استقلال راهی تیم ملی می‌شود؟
مربی تیم فوتبال استقلال با پیشنهاداتی روبرو شده که شاید باعث جدایی‌اش از استقلال شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، گابریله پین مربی ایتالیایی تیم استقلال در این فصل یکی از ارکان اصلی آبی‌پوشان بوده است. خیلی‌ها ساختار دفاعی استقلال را متوجه نقش او در این تیم می‌دانند. پین که سابقه حضور در تیم‌های بزرگ ایتالیا و تیم ملی این کشور را داشته است در این فصل کمتر در رسانه‌ها بود و سعی کرد بیشتر تجربیاتش را در اختیار استقلال قرار دهد.

پین که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا هنوز به تمرینات استقلال اضافه نشده است، از دو تیم داخلی پیشنهاد دریافت کرده است، به طوری آن‌ها قصد دارند با قرارداد خوب این مربی را به کادرفنی خودشان اضافه کنند. موضوعی که قطعا فرهاد مجیدی را به دردسر می‌اندازد و با رفتن دستیار مطرح خود مخالفت خواهد کرد.

پین تنها از لیگ ایران پیشنهاد ندارد و خبر می‌رسد که یک تیم خارجی نیز قصد دارد این مربی را به خدمت بگیرد. از فدراسیون فوتبال هم خبر‌هایی به بیرون درز پیدا کرده است که پین می‌تواند گزینه جدی برای حضور در کادرفنی دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم ملی باشد، هر چند که در این زمینه خبر دقیقی منتشر نشده است.

استقلال از زمان حضور پین در این تیم در بحث دفاعی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته است و با گذشت ۲۴ هفته از لیگ برتر آبی‌پوشان تنها ۸ گل دریافت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->