درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد
سرخط خبرها

۵۸ کشته و زخمی تنها حوادث رانندگی یک شب

  • کد خبر: ۱۰۷۳۲۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
۵۸ کشته و زخمی تنها حوادث رانندگی یک شب
سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به وقوع ۷ حادثه جاده‌ای در شب گذشته از کشته و زخمی شدن ۵۸ نفر از هموطنان در این حوادث جاده‌ای خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به وقوع حوادث جاده‌ای روز گذشته گفت: در اولین حادثه که در ساعت ۲۲ شب گذشته اتفاق افتاده است. یک مورد تصادف بین دو دستگاه خودروی پراید در جاده تایباد تربت جام -کیلومتر ۱۵ تربت جام به سامانه اورژانس کشور اطلاع داده شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله ۴ دستگاه آمبولانس به محل این حادثه اعزام شد، ادامه داد: در این حادثه متاسفانه ۷ نفر جان خود را از دست داده و دو نفر نیز مصدوم شده اند.

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به وقوع دومین حادثه جاده‌ای در شب گذشته تصریح کرد: یک مورد حادثه واژگونی پارس خودرو در شهرستان میناب-بعدازنوبند بسمت میناب در ساعت ۲۲:۳۱ به سامانه اورژانس کشور اطلاع داده شد.

خالدی ادامه داد: بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام و ۵ مصدوم این حادثه به مراکز درمانی منتقل شده اند.

وی همچنین با اشاره به سومین حادثه جاده‌ای بین یک دستگاه پراید و یک دستگاه تراکتور گفت: این حادثه در ساعت ۲۲:۱۲ در سوسنگرد نرسیده به بستان روستای فنیخی به سامانه اورژانس کشور اطلاع داده شد.

سخنگوی اوژانس کشور با اعزام دو دستگاه آمبولانس ۵ مصدوم این حادثه به مرکز درمانی منتقل شده اند.

خالدی با اشاره به واژگونی یک دستگاه سمند در استان آذربایجان شرقی درباره چهارمین حادثه نیمه شب گذشته گفت: این حادثه در ساعت ۰۱:۱۷ بامداد در جاده ملکان بناب روبروی خلیلوند اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه بلافاصله ۴ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد، ادامه داد: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داده و ۸ نفر دیگر نیز مصدوم شده اند.

به گفته سخنگوی اورژانس کشور پنجمین حادثه شب گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد اتفاق افتاده است.

خالدی با بیان اینکه در ساعت ۰۲:۲۱ بامداد یک مورد حادثه تصادف بین یک دستگاه پژو ۴۰۵ و یک دستگاه پراید به سامانه اورژانس کشور اطلاع داده شد، ادامه داد: این حادثه یاسوج-به طرف سرابتاوه جنب پمپ بنزین منصوری اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: در این حادثه ۵ نفر مصدوم شده‌اند که سه نفر از مصدومان به مرکز درمانی منتقل و دو نفر دیگر نیز در محل درمان شده اند.

سخنگوی اورژانس درباره ششمین حادثه شب گذشته گفت: در ساعت ۰۱:۰۶ بامداد یک مورد حادثه تصادف بین یک دستگاه نیسان و یک دستگاه سمند در امل-جاده هراز-دوکیل. تر بعد از رستوران شاهزاده ماهان به سامانه اورژانس کشور اطلاع داده شد.

خالدی خاطرنشان کرد: در این حادثه ۵ نفرر مصدوم شده که دو نفر از مصدومان به مرکز درمانی منتقل و سه نفر دیگر نیز در محل درمان شده اند.

وی همچنین با اشاره به واژگونی یک دستگاه اتوبوس درباره آخرین حادثه نیمه شب گذشته گفت: یک مورد واژگونی یک دستگاه اتوبوس در شهرستان مه ولات - شهر فیض آباد میدان جهاد در استان خراسان رضوی در ساعت ۰۴:۱۴ به سامانه اورژانس کشور اطلاع داده شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله ۸ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد، ادامه داد: در این حادثه نیز ۱۵ نفر مصدوم شده اند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->