عربستان سعودی، گل محمدی ایران را به نام خود ثبت جهانی کرد قصه نان و غصه زندگی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار خودرو آرام گرفت هزینه نصب پمپ و منبع آب چقدر خرج برمی‌دارد؟ قیمت امروز گل زعفران چند است؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴)‌ تعداد معاملات بازار مسکن افزایش یافت | قیمت مسکن هم بیشتر شد؟ قیمت برنج امروز چقدر است؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) سرنوشت ارز ترجیحی چه خواهد شد؟ قیمت امروز مرغ، تخم مرغ، گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد به کانال بالاتر صعود کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) کف‌سازی شاخص پشت سقف تاریخی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ آبان ۱۴۰۴) طرح ملی تبدیل رایگان خودرو‌های شخصی مدل ۱۳۹۴ و بالاتر آغاز شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) فروش طلای آب شده توسط پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا ممنوع شد هر ماینر، برق چند خانوار را استفاده می‌کند؟ حداقل بودجه خرید آپارتمان ریزمتراژ و نقلی در تهران رشد رمزارز‌ها از بین رفت (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز اونس جهانی طلا اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | طلا از افت دلار سود برد همه معافیت‌های مالیاتی از ابتدای دی‌ماه حذف می‌شود | میانگین پرداختی مالیات‌دهندگان خراسان رضوی حدوداً ۱۳ میلیون تومان است احتمال سه‌نرخی‌شدن بنزین قوت گرفت؟! | برنامه دولت تغییر قیمت «بنزین سهمیه‌ای» نیست! قیمت دینار عراق، افغانی افغانستان و لیر ترکیه امروز در بازار مشهد چند؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت نان در مشهد تا پرداخت کمک هزینه جبرانی از سوی دولت، ۱۵ درصد افزایش یافت | پرداخت طلب نانوایان از جیب مردم اتمام ارز دولت برای واردات بنزین | احتمالاً نرخ کارت آزاد جایگاه‌های سوخت تغییر کند قیمت میوه نسبت‌به یک هفته گذشته چه تغییری کرد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نصب بنر قیمت جدید نان از امروز در نانوایی‌های سطح شهر مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) جلسات کمیته دستمزد ۱۴۰۵ برگزار نشده است فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد
سرخط خبرها
رئیس کانون صرافان اعلام کرد:

نوسان دلار طبیعی است

  • کد خبر: ۱۰۸۰۱
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
نوسان دلار طبیعی است
رئیس کانون صرافان گفت: مردم نباید وارد سرمایه‌گذاری خطرپذیر در بازار ارز شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کامران سلطانی زاده صبح امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران، با بیان اینکه نوسانات بازار ارز جدی نیست، گفت: این نوسانات به دلیل ورود تقاضای طبیعی به بازار به خصوص در ایام ژانویه و تأمین ارز برخی سفرها است.

رئیس کانون صرافان افزود: در عین حال افزایش اخیر قیمت ارز را در بخش دیگر می توان ناشی از هیجانات روانی و مقاومت برخی از افراد در نگهداری ارزهای خانگی به دلیل شکسته شدن ثبات قیمت در یک مقطع کوتاه دانست؛ اما با برنامه ای که بانک مرکزی در این حوزه تدارک دیده و روند طبیعی که صرافی ها بیان می کنند، این ارزها به بازار باز خواهد گشت.

وی تصریح کرد: تمامی نیازهای واقعی واردکنندگان پس از تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه نیما تأمین می شود و نگرانی از این بابت وجود ندارد؛ این در حالی است که برخی کالاهای لوکس و غیرضروری که در گذشته تأمین ارز می شدند، اکنون به دلیل ممنوعیت واردات، اجازه ورود و تأمین ارز ندارند؛ پس ارز کشور در حوزه تأمین نیازهای ضروری و واقعی، هزینه می شود.

به گفته سلطانی زاده طی روزهای گذشته، مایحتاج عمومی مردم با افزایش قیمت مواجه بوده و قیمت ارز نیز بین ۴ تا ۵ درصد افزایش یافته که بیشتر ناشی از جنبه روانی، تغییر قیمت بنزین است؛ در حالی که پس از گذشت، مدتی قیمت ارز به نرخ های قبلی باز خواهد گشت و چشم اندازی افزایشی برای آن متصور نیست.

رئیس کانون صرافان تصریح کرد: تجربه نشان داده زمان هایی که ارز در نوسان است؛ اگر برخی از افراد به قصد سرمایه گذاری وارد خرید شده و تقاضای دریافت بدون نیاز واقعی ارز را داشته باشد، متضرر خواهند شد.

سلطانی زاده، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ظرف یک سال گذشته بانک مرکزی توانسته منابع ارزی را به خوبی مدیریت نماید، خاطرنشان کرد: عرضه ارز در سامانه نیما و صرافی‌ها بدون مشکل در حال انجام بوده و این در شرایطی است که اگرچه صرافی ها در پیش بینی نرخ ارز دخالتی نمی کنند؛ اما مجموعه شرایط حاکم بر بازار حکایت از آن دارد که افزایش نرخ به صورت جهشی در کار نیست.

وی افزود: نوسانات بازار ارز به هیچ عنوان نگران کننده به نظر نمی رسد و تغییرات قیمت در دامنه دو تا سه درصدی کاملاً طبیعی بوده؛ این در شرایطی است که رسوب ارز در سامانه نیما سبب شده، مدیریت بازار به شکل بهتری صورت گیرد و حتی این نوسانات نیز بعد از گذشت دوره هایی، کاملاً مدیریت خواهد شد.

این فعال بازار ارز، ادامه داد: ارز ۴۲۰۰ تومانی براساس نیازهای کشور برای کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مورد نیاز مردم از سوی دولت تأمین خواهد شد؛ اما اگر مدیریت صحیحی در این رابطه صورت گیرد و ارز ارزان به دست مصرف کننده واقعی و در قیمت کالاهای اساسی نمود پیدا کند؛ این سیاست می تواند ادامه دار باشد.

سلطانی زاده همچنین در ادامه، از رونمایی زیرساخت ارتباطی کانون صرافان در قالب یک سامانه در تاریخ ۲۱ دی ۹۸ خبر داد و گفت: راه اندازی این سامانه، حرکت جدیدی در جهت خدمت‌رسانی به صرافان بوده و یک پل ارتباطی میان آنها با کانون به شمار می‌رود که بر این اساس، از رئیس کل بانک مرکزی و مدیران این بانک هم جهت رونمایی از آن دعوت به عمل آمده است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->