شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید وزیر علوم بر لزوم تقویت ارتباط روسای دانشگاه‌ها با نمایندگان مجلس شورای اسلامی

  • کد خبر: ۱۰۸۶۰۹
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱
تاکید وزیر علوم بر لزوم تقویت ارتباط روسای دانشگاه‌ها با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت:بهترین نوع سرمایه‌گذاری برای حل مشکلات کشور در سطح ملی، استانی و منطقه‌ای، سرمایه گذاری در دانش و پژوهش است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدعلی زلفی گل در ادامه سفر خود به استان خراسان رضوی، با مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد و با بیان این مطلب افزود: نگاه مثبت نمایندگان به این موضوع شایسته قدردانی است و در عین حال انتظار این است که توجه بیشتری به بحث آموزش عالی در بودجه‌های سالانه و همچنین در برنامه‌های توسعه به ویژه برنامه هفتم شود.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این جلسه بر لزوم تقویت ارتباط روسای دانشگاه‌ها با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای حل مشکلات جامعه تاکید کرد.

در این نشست مسایل آموزش عالی استان خراسان رضوی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و وزیر علوم و نمایندگان حاضر در نشست، دیدگاه‌های خود را در خصوص مسایل و مباحث مرتبط با دانشگاه‌های کشور و منطقه خراسان مطرح کردند.

نمایندگان نیز ضمن قدردانی از رویکرد مدیران وزارت علوم به تقویت مسوولیت اجتماعی دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات کشور اشاره کردند و با اشاره به دستاورد‌های مهم دانشگاه فردوسی مشهد و جایگاه مناسب آن در بین مردم خراسان رضوی از مسوولان وزارت علوم خواستند با حمایت‌های خود زمینه تداوم موفقیت‌های این دانشگاه را فراهم کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه،۲۱ اردیبهشت ماه وارد مشهد شد و حضور در گردهمایی معاونان دانشجویی سراسر کشور، بازدید از دانشگاه فردوسی مشهد، دیدار با مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی، حضور در جمع دانشجویان بین الملل، حضور در آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین آیین معارفه سرپرست پارک علم و و فناوری خراسان رضوی و بازدید از مراکز رشد مستقر در این پارک، شرکت در مراسم بزرگداشت فردوسی و افتتاح طرح‌های دانش‌بنیان در دانشگاه حکیم سبزواری از جمله برنامه‌های محمدعلی زلفی گل در سفر چهار روزه خود به مشهد و خراسان رضوی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->