پاسخ رئیس بنیاد شهید به حاشیه‌سازی‌ها درباره سهمیه ایثارگران در دانشگاه‌ها بیش از هزار پرونده پزشکی بنیاد شهید در سال ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شدند اجتماع فعالان جهادی مدارس علمیه کشور در مشهد برگزار می‌شود لقمه جسم و نور جان | بررسی موضوع نان حلال از منظر دین اسلام توانمندسازی بیش از ۷۰۰ مسجد مشهد در حوزه ایمنی به همت شهرداری ۱۷ اثر ادبی تازه‌منتشرشده در حوزه مقاومت، معرفی شد «حبیب آدینه‌پور»، جانباز ۷۰ درصد، به هم‌رزمان شهیدش پیوست اهمیت گفت‌و‌گو میان مسلمانان و پیروان ادیان الهی و غیرالهی برپایی نمایشگاه «مساجد در اسلام» در پاریس لزوم استفاده از ظرفیت مجمع جهانی خادمان فرهنگ رضوی در ترویج سیره امام‌رضا(ع) مفهوم شهید در جنگ‌های جدید باید به لحاظ فقهی بررسی شود رئیس سازمان حج و زیارت منصوب شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) توصیه‌های عملی آیت‌الله تقوایی برای کسب آرامش «آهات» نوحه‌های محرم با موضوع جنگ ۱۲روزه را تحلیل می‌کند افتخارآفرینی قاری ایرانی در مسابقات بین‌المللی قرآن روسیه + فیلم اعضای هیئت انتخاب شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج «سودای عشق» معرفی شدند ثبت‌نام پنجمین دوره کاروان حج تمتع اساتید دانشگاه آغاز شد | شرایط اختصاصی کاروان اساتید اولین جشنواره قرآنی «حفظ و مفاهیم قرآن کریم» برگزار می‌شود عمل نکردن به استخاره چه حکمی دارد؟ تسهیل خرید خانواده‌های شهدا و ایثارگران با اجرای سراسری «دیباکارت»
سرخط خبرها

مروی: رهبر انقلاب نسبت به مشکلات تک‌تک مردم دغدغه‌مند هستند| انقلاب اسلامی ریشه فرهنگ لیبرالی را به چالش کشید

  • کد خبر: ۱۱۰۰۸۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
مروی: رهبر انقلاب نسبت به مشکلات تک‌تک مردم دغدغه‌مند هستند| انقلاب اسلامی ریشه فرهنگ لیبرالی را به چالش کشید
تولیت آستان قدس رضوی گفت: انقلاب اسلامی از طریق اقتصاد و منابع طبیعی، آمریکا و همپیمانانش را به چالش نکشید، بلکه ریشه فرهنگ لیبرالی را نشانه گرفته و در طول این ۴۳ سال در برابر فرهنگ لیبرالی، ایستاده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام احمد مروی در همایش «خرمشهر‌ها در پیش است» در مدرسه علمیه سلیمانه مشهد اظهار داشت: ایران اسلامی بدون عدول از ارزش‌ها و علیرغم همه تحریم‌های دشمن در حوزه‌های مختلف علمی از جمله پزشکی و دانش بنیان، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و با عزت و اقتدار در برابر مستکبران ایستاده است.

وی با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر هم گفت: آزادسازی خرمشهر یکی از نماد‌های نصرت الهی است لذا باید همیشه سالروز این آزادسازی و یاد خرمشهرآفرینان را گرامی داشت.

تولیت آستان قدس طلاب و مبلغان را جهادگران بی‌ادعای عرصه دفاع و تبلیغ دین خواند و با اشاره به تأکیدات اسلام در خصوص کمک به نیازمندان و محرومان و نقل داستان‌هایی از توجه علمای بزرگ اسلام به رفع مشکلات مردم، ابراز کرد: از منظر اسلام نمی‌توان متوجه عرصه‌های معرفتی و عبادی بود، اما از مسائل خدماتی و توجه به درد و نیاز‌های جامعه غافل بود.

وی با اشاره به توجهات رهبر معظم انقلاب به خدمات اجتماعی پیش و پس از انقلاب اسلامی، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب چه در بلایای طبیعی که جمعیتی از مردم را درگیر می‌کند و چه موضوعات موردی، هیچگاه نسبت به زندگی و معیشت مردم بی‌تفاوتی نبوده و مشکلات مردم را مساله خودشان می‌دانند، حتی در مواردی برخی از مشکلات موردی افراد را که ایشان مطلع می‌شوند، شخصا پیگیری می‌کنند.

حجت‌الاسلام مروی با اشاره به سال‎‌ها خدمت خود در دفتر رهبری، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب علاوه بر توجه به مسائل کلان کشور نسبت به گرفتاری‌ها و مشکلات تک تک مردم دغدغه‌مند و پیگیر هستند و این سیره علمای بزرگ اسلام بوده است.

وی در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک حرکت اجتماعی، انقلابی و دینی بی‌نظیر توسط امام خمینی (ره) به عنوان یک عالم دینی شکل گرفته است، افزود: ملت ایران با گذشت ۴ دهه از پیروزی انقلاب اسلامی با نصرت الهی و رهبری حکیمانه امام راحل و هدایت‌های عالمانه رهبر معظم انقلاب، با وجود همه توطئه‌های دشمنان همچنان با قدرت و عزت بر اصول و ارزش‌های انقلابی و اسلامی خویش ایستاده و همچنان با عزت به طی راه نورانی خود ادامه می ‎دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->