گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد
سرخط خبرها

مدیریت شهری پشتیبان شرکت‌های دانش‌بنیان است

  • کد خبر: ۱۱۰۳۳۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
مدیریت شهری پشتیبان شرکت‌های دانش‌بنیان است
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به شرکت‌های دانش‎‌بنیان فعال در حوزه مدیریت شهری این اطمینان خاطر را می‌دهیم که شورای ششم و مدیریت شهری پشتیبان آنهاست. بر این باوریم که روش‌های سنتی، کارایی و اثربخشی مطلوب را ندارند و باید به شیوه‌های نو روی آورد.

به گزارش شهرآرانیوز،  حسین حسامی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: ابرسازمانی چون شهرداری‌ها و در مقیاس کل‌تر، بدنه مدیریت‌های شهری با دایره وسیعی از وظایف، مسئولیت‌ها، خدمات و شبکه گسترده‌ای از مسائل و مشکلات ‌روبرو هستند؛ مجموعه‌‎ای که همانگونه از اسم آن برداشت می‌شود، وظیفه و رسالت خطیر و دشوار مدیریت شهر را برعهده دارد. حال به نسبتی که شهر وسعت بیشتری می‌گیرد و جمعیت بیشتری را در خود جای می‌دهد، شرایط متفاوت‌تر و دشوارتر می‌شود.
به گفته وی، پیوسته یادآور شده‌ایم که شهر موجودی زنده است و این زنده‌بودن و پویایی دربرگیرنده ابعاد و جنبه‌های مختلفی می‌شود؛ موجود زنده، هرروز با شرایط متنوعی روبروست و پیوسته خواسته‌ها و نیازهایی دارد که اگر تامین نشود و یا پاسخ مطلوب دریافت نکند، حیاتش به خطر می افتد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد به این موضع اشاره دارد که نظام مدیریتی کارآمد و اثربخش، باید نیازها و مطالبات مجموعه تحت مدیریتی خود را، پس از احصاء و شناسایی مستمر، به شکل روزآمد، مطابق با شرایط زمانی و بنا به اقتضائات حاکم پاسخگویی کند تا بتوان به درستی در مسیر نیل به اهداف و سیاست‌های تبیینی گام برداشت.

حسامی تصریح کرد: در بدنه مدیریت شهری هم همینگونه است و اقدامات، برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های ما نباید صرفا به تلاش برای تداوم حیات این موجود زنده (شهر) خلاصه شود؛ بلکه باید در جهت رشد، اعتلاء و پیشرفت مضاعف آن گام برداریم تا دچار رکود و روزمرگی نشویم.

یکی از روش‌های کارآمد و نوین که در تمام ارکان و بخش‌های مدیریتی و اجرایی، کلید حل مشکلات و تحقق‌بخش سیاست‌های تبیینی است، تکیه به ظرفیت فناوری و بهره‌گیری از پتانسیل شرکت‌های دانش‌بنیان است.

به گفته رئیس کمیسیون برنامه و بودجه،  شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، حسب تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری، عزم و توجه مضاعفی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه خواهد داشت و بهره‌گیری از علم روز و تکنولوژی را ضرورتی برای اداره بهتر شهر می‌داند.

حسامی تاکید کرد: باید توجه داشت که گام برداشتن در این مسیر مستلزم سیاست‌گذاری و ریل‌گذاری دقیق و مدونی است که در وهله نخست، باید به بیان رویکرد حمایتی خود از حوزه‌های علمی و فناوری و دانش‌بنیان بپردازیم و فعالان این عرصه بدانند که مدیریت شهری حامی و در کنار آنهاست.

خوشبختانه، مشهدالرضا(ع)، جهانشهر برکت و کرامت، زیرساختی چون کارخانه نوآوری را دارد و در این حوزه پیشگام سایر شهرهای کشور است؛ زیرساختی فراهم شده و با سیاست‌گذاری عالمانه باید نهایت بهره‌وری را از این سرمایه ارزنده شهری داشته باشیم که متاسفانه تاکنون آنگونه که باید صورت نگرفته است.

وی گفت: به شرکت‌های دانش‎‌بنیان فعال در حوزه مدیریت شهری این اطمینان خاطر را می‌دهیم که شورای ششم و مدیریت شهری پشتیبان آنهاست؛ برای حل مسائل و معضلات کلانشهری چون مشهدالرضا(ع) نیازمند نقش‌آفرینی این عزیزان هستیم و بر این باوریم که روش‌های سنتی، کارایی و اثربخشی مطلوب را ندارند و باید به شیوه‌های نو روی آورد.

محورهای مختلفی می‌تواند زمینه و بستر فعالیت‌های مشترک مدیریت شهری با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد؛ این فعالیت‌ها با محوریت موضوعاتی چون مقابله با آلودگی هوا، تحقق شهر هوشمند و شهرداری الکترونیک، ارتقاء بهره‌وری و ... می‌تواند اجرایی شود.

منبع: روابط عمومی شورا ی اسلامی شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->