معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دسیسه‌ای که هوش از سر مال باختگان می‌پراند

  • کد خبر: ۱۱۰۷۲۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
دسیسه‌ای که هوش از سر مال باختگان می‌پراند
پلیس مشهد متهمان ۲ پرونده سرقت با شگرد آب میوه مسموم و فروش طلا‌های تقلبی به طلافروشان را دستگیر کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد جوان با پدر و مادرش از شهری دور آمده بودند. آن‌ها برای سفر به مشهد دو هدف داشتند، هم زیارت و هم درمان. بنا به تشخیص پزشکان باید مدتی در مشهد می‌ماندند، همین شد که در یک مرکز اقامتی ساکن شدند. او باید هر روز یا یک روز در میان، پدر و مادرش را برای انجام امور درمانی به نقاط مختلف مشهد می‌برد. رفت و آمد‌های زیاد آن ها، موجب شد تا با افرادی آشنا شوند.

در این میان ارتباط آن‌ها با مردی میان سال پررنگ‌تر از دیگران بود، این ارتباط تا آنجا پیش رفت که مرد پنجاه ساله گاهی برای کمک و مسیریابی به محل اقامت آن‌ها می‌آمد. اما آنچه مرد جوان و خانواده اش نمی‌دانستند، افکار مسمومی بود که در پس ذهن رفیق جدیدشان وجود داشت تا جایی که پس از صمیمیت بیشتر، این فرد افکار پلیدش را با شگردی مکارانه نشان داد.
با اعلام سرقت در یک مرکز اقامتی در مشهد، از آنجا که مال باختگان مسافر بودند با دستور سرهنگ حسین دهقان پور، رئیس پلیس مشهد، تیم تجسس کلانتری دوازدهم مشهد برای بررسی موضوع راهی محل شدند.

شکایت از شیاد دوست نما

با حضور مأموران در محل، پسر خانواده پس از تشریح آنچه برآن‌ها گذشته بود از وجود فردی ناشناس سخن به میان آورد که از چندی پیش در قامت یک دوست گاهی به اتاق آن‌ها سر می‌زده است.
براساس اظهارات پسر جوان، این فرد مردی پنجاه ساله بوده است. او پس از اینکه ارتباطی صمیمی با این خانواده برقرار کرده است، در یکی از زمان‌هایی که به محل اقامت آن‌ها آمده، با خود آب میوه آورده که همه از آن نوشیده اند. اما پس از نوشیدن، پسر و پدر و مادرش بیهوش شده اند.

شاکی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: وقتی به هوش آمدم، اول متوجه اطرافم نبودم. کمی زمان برد تا متوجه شوم چه بلایی به سرمان آمده است. اول به سراغ پدر و مادرم رفتم و کمی آب به صورتشان پاشیدم که متوجه شدم خوشبختانه حال هر دو خوب است. بلافاصله از اتاق بیرون دویدم و توی کوچه دنبال همان مرد گشتم، اما او را ندیدم. وقتی برگشتم متوجه شد که این فرد پس از بیهوش کردن ما پنج قطعه اسکانس صد دلاری را به همراه یک ادکلن از ما دزدیده است.

پیدا کردن شیاد کمتر از یک ساعت

مأموران بلافاصله تحقیقات خود را آغاز کردند و خیلی زود توانستند چهره متهم را شناسایی کنند. با تأیید هویت متهم از سوی مال باختگان افسران کلانتری امام رضا (ع) توانستند در کمتر از یک ساعت این فرد را در نقطه‌ای از شهر دستگیر کنند.
به گفته فرمانده انتظامی مشهد، با دستور مقام قضایی، تحقیقات از متهم برای کشف دیگر سرقت‌های احتمالی او با روش خوراندن نوشیدنی آلوده به مواد بیهوش کننده ادامه دارد.

فروش طلا‌های تقلبی به یک طلافروش

هم زمان با رسیدگی پلیس مشهد به این پرونده، گزارش فروش طلا‌های قلابی به یک طلافروش، به سامانه پلیسی ۱۱۰ اعلام شد.
اهمیت این موضوع نیز موجب شد تا با دستور سرهنگ حسین دهقان پور، گروهی دیگر از افسران کلانتری دوازدهم مشهد برای پیگیری موضوع به این طلافروشی مراجعه کنند.

براساس اظهارات طلافروش، زن و مردی با طلا‌هایی که ظاهرا فاکتور خرید نیز داشته به او مراجعه می‌کنند و قصد فروش این طلا‌ها را دارند. طلافروش با ورانداز کردن اولیه و از آنجا که طلا‌ها فاکتور داشته است، هیچ شکی به ماجرا نمی‌کند و مبلغ ۲۷ میلیون تومان به این زن و شوهر می‌دهد.
اما کمتر از نیم ساعت از رفتن این افراد، او با بررسی‌های تخصصی متوجه می‌شود که فریب خورده و طلا‌های دریافتی در واقع تنها روکش طلاداشته و تقلبی بودند.

در جست و جوی دو بدل انداز

افسران کلانتری امام رضا (ع) تحقیقات خود برای شناسایی متهمان را با توجه به سرنخ‌های موجود آغاز می‌کنند.
با چهره زنی مرد که سعی کرده بود خود را پشت ماسک بهداشتی پنهان کند، تحقیقات وارد مرحله میدانی شد. پی جویی افسران پلیس در نهایت منجر به شناسایی و دستگیری متهم ۳۸ ساله در مشهد شد.
فرمانده انتظامی مشهد از تحقیقات برای روشن شدن چگونگی ماجرا و شناسایی و دستگیری همدست متهم خبر داد و از طلافروشان خواست تا با خودمراقبتی بیش از گذشته مراقب شگرد‌های متقلبانه سودجویان و شیادان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->