واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ممنوعیت فعالیت آلاینده ها در تمام شهرهای خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۰۷۹
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
ممنوعیت فعالیت آلاینده ها در تمام شهرهای خراسان رضوی
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: هیچ واحد صنفی آلاینده و مزاحمی در سطح شهر مجاز به فعالیت نیست.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پنجاه و هشتمین کمیته ساماندهی فاضلاب استان صبح امروز در محل اتاق اصناف مشهد و با حضور مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، رئیس اتاق اصناف، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، رئیس و اعضای اتحادیه صنف آبکاران و با موضوع انتقال واحد‌های آبکاری عضو اتحادیه آبکاران به شهرک صنعتی مشهد (محور کلات) برگزار شد.

تورج همتی در این جلسه ضمن اشاره به اینکه از ۶۹ واحد صنفی موجود در مشهد بیش از ۲۵ صنف در لیست صنوف آلاینده و مزاحم طبقه بندی می‌شوند، اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان سازمانی نظارتی و حاکمیتی، ساماندهی صنوف مزاحم را به عنوان یک تهدید برای سلامت مردم مطالبه می‌کند و بر تسریع انتقال آن‌ها به فضا‌های پیش بینی شده و مصوب تأکید دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ادامه فاضلاب‌های حاصل از فعالیت صنوف آبکاری را به لحاظ وجود فلزات سنگین و میزان تأثیرگذاری بالا بر حوزه‌های آبی بسیار خطرناک و تهدیدی جدی برای سلامت محیط زیست دانست و تصریح کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته و مصوبات نشست‌های تخصصی اعضای کمیته ساماندهی فاضلاب استان، مقدمات انتقال این واحد‌ها انجام شده است و لازم است با تعیین فضا‌های مورد نیاز واحد‌ها از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی و اتاق اصناف، بر اساس وضعیت موجود کارگاه‌ها و تعداد نیرو‌های شاغل در هر واحد، موضوع انتقال آن‌ها سرعت بخشیده شود.

وی با تاکید بر اینکه هیچ واحد صنفی آلاینده و مزاحمی در سطح شهر مجاز به فعالیت نیست و با واحد‌هایی که غیر مجاز درحال فعالیت هستند برخورد قضایی صورت خواهد گرفت، گفت: در این نشست مقرر شد تعیین تعرفه واحد‌های مستقر در شهرک صنعتی مشهد (محور کلات) با نظر دادستانی، اداره کل حفاظت محیط زیست و شرکت شهرک‌های صنعتی با لحاظ شرایط اقتصادی و بازگشت به مصوبات کمیته ساماندهی فاضلاب خراسان رضوی، در ستاد تسهیل استان به منظور ترغیب و تشویق مسؤولان واحد‌ها و با هدف رفع بخشی از آلودگی‌های حوزه رودخانه حفاظت شده کشف رود مطرح شود.

همتی همچنین به تصویب واگذاری قطعات آماده در شهرک صنعتی با اولویت متراژ کمتر از ۵۰۰ متر درهفته جاری به عنوان دومین مصوبه این نشست اشاره کرد و افزود: اولویت واگذاری با تائیدیه اتحادیه و اتاق اصناف انجام می‌شود و هفته آتی نیز قطعات با متراژ بیش از ۵۰۰ واگذار می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->