معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت آیینه تمام‌نمای فاطمی | بررسی برخی ابعاد شخصیتی و ویژگی‌های حضرت زینب کبری(س) تشییع و تدفین پیکر مادر شهیدان عاکفی + فیلم شیخ نعیم قاسم: امام خامنه‌ای در تمامی ابعاد زندگی اسلامی پیش‌گام هستند پرداخت پاداش به مجموعه‌های زیان‌ده بنیاد شهید ممنوع اعلام شد المان شهدای جنگ ۱۲روزه ساخته می‌شود رونمایی از ۳ طرح ملی مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنگره ملی شعر فاطمی میزبان آثار شاعران در ۳ زبان مختلف می‌شود + جزئیات معرفی حافظان و قاریان برتر قرآن کشور در سال ۱۴۰۴ آیا مقام امام‌زمان(عج) در کربلا، سندیت دارد؟ پیام تبریک عباس عراقچی به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) تصویری از تشرف آیت الله خامنه‌ای به حرم حضرت زینب (س) در سال ۶۳ پیام تقدیر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت از عوامل فیلم «مجنون» و سریال «پسران هور» تبیین صبر جمیل زینبی در مکتب رضوی مدیرکل مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری: تئاتر مسجدی، تربیت هنرمندان متعهد و متخصص کشور را تضمین می‌کند خانواده؛ سنگری برای حفظ آرامش و هویت خانواده امن با محبت | خانواده در سایه مهرورزی به امنیت دست می‌یابد هشدار رئیس بنیاد شهید درخصوص انتشار خبرهای کذب صدور کارت‌ برای آزادگان توسط بیگانگان حکمرانان آمریکایی وحشت خود از خیزش‌های عمومی در این کشور را کتمان نکنند
سرخط خبرها

بنیاد کرامت رضوی از زائران محروم سراسر کشور میزبانی می‌کند

  • کد خبر: ۱۱۱۳۴۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
بنیاد کرامت رضوی از زائران محروم سراسر کشور میزبانی می‌کند
همزمان با آغاز دهه کرامت ۵ هزار زیارت اولی، که عمده آن‌ها جزو خانواده‌های محروم هستند، از استان‌های مختلف کشور به مشهدالرضا (ع) دعوت شده‌اند و بنیاد کرامت رضوی میزبانی سه روزه از آن‌ها را عهده‌دار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیاد کرامت رضوی که از ۵ هزار زیارت اولی از سراسر کشور برای حضور در حرم مطهر رضوی دعوت کرده است علاوه بر آن، میزبانی از محرومان استان خراسان رضوی را هم به عنوان یکی از طرح‌های دهه کرامت اجرایی کرده و با مشارکت خیران و تشکل‌های مردمی، این عزیزان را به زیارت امام رئوف دعوت می‌کند.

 همزمان با آغاز دهه کرامت ۵ هزار زیارت اولی، که عمده آن‌ها جزو خانواده‌های محروم هستند، از استان‌های مختلف کشور به مشهدالرضا (ع) دعوت شده‌اند و بنیاد کرامت رضوی میزبانی سه روزه از آن‌ها را عهده‌دار شده. علاوه بر آن، ۵ هزار نفر از محرومان استان خراسان رضوی نیز که به دلایل مختلف، سالهاست توفیق زیارت حضرت رضا (ع) را نداشته‌اند، در دهه کرامت امسال، به مدت یک روز مهمان خادمان حضرت می‌شوند تا شعار «خدمت کریمانه» تجلی بیشتری در این دهه مبارک داشته باشد.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی درباره این طرح گفت: از ابتدای دهه کرامت، ۵ هزار زائراولی اهل روستا‌ها و شهر‌های دور افتاده استان خراسان رضوی در قالب سفر یک روزه زائر صحن و سرای امام ثامن الحجج (ع) می‌شوند.

جعفر رئیسیان زاده ادامه داد: روزانه ۸۰ تا ۱۰۰ اتوبوس از زائران کم برخوردار استان با کمک خیرین و تشکل‌های‌های مردمی به شهر مشهد مشرف می‌شوند و با کمک مواکب مردمی در حسینیه‌های شهر مشهد اسکان پیدا می‌کنند. میزبانی یک روزه از این عزیزان در قالب سه وعده پذیرایی روزانه و وسائط حمل و نقل جهت تشرف به حرم مطهر رضوی بر عهده بنیاد کرامت رضوی است.

وی با اشاره به تدارک ویژه بنیاد کرامت رضوی برای زائرین راه دور استان تاکید کرد: برای زائرانی که از شهر‌ها و روستا‌های دورافتاده استان با طی مسافتی بیش از ۳ ساعت عازم شهر مشهد می‌شوند، اسکان شبانه نیز در نظر گرفته شده و پس از استراحت، می‌توانند یک روز بعد از زیارت به شهر خود بازگردند.

وی همچنین یادآور شد: در کنار پذیرایی از زائرین خراسان رضوی، بنیاد کرامت رضوی در ایام دهه کرامت از ۵ هزار زائر محروم زیارت اولی سراسر کشور هم میزبانی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->