قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

اشتیاق ژاپنی ها برای سرمایه گذاری در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۱۷۴۱
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
اشتیاق ژاپنی ها برای سرمایه گذاری در مشهد
معاون سفیر ژاپن در ایران، با مدیران ارشد شهری مشهد دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به نگاه جهان شهری دوره ششم مدیریت شهری شاهد جلسات و دیدار‌های متعدد مقامات بین المللی و نمایندگان کشور‌های مختلف با مدیران شهری و بررسی ظرفیت‌های این کلان شهر برای اقدامات مشترک با سایر کشور‌ها هستیم.

در همین راستا دیداری با هدف بررسی ظرفیت‌های همکاری مشترک میان مدیران ارشد شهری کلان شهر مشهد و معاون سفیر و وزیرمختار سفارت ژاپن در ایران برگزار شد. در این نشست صمیمانه راه‌های توسعه و تعمیق همکاری‌ها در بخش مدیریت پسماند و استفاده از فناوری‌های روز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، علی نجفی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در این دیدار با اشاره به سابقه همکاری‌های مدیریت شهری در مشهد با سازمان همکاری‌های بین المللی ژاپن از سال ۲۰۰۹ تاکنون، گفت: در سال‌های اخیر با توسعه همکاری‌ها در زمینه مدیریت پسماند و انتخاب سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد به عنوان مرکز آموزش در زمینه پسماند با همکاری جایکا ژاپن، مدیریت شهری این کلان شهر از جایگاه بسیار خوبی در غرب آسیا برخوردار شده و دوره‌های تخصصی و متنوعی برای متخصصان حوزه پسماند در کشور‌های همسایه برگزار کرده است.

وی افزود: ساخت لندفیل مهندسی بهداشتی در مشهد، اجرای طرح تصفیه شیرابه با روش باز چرخانی برای اولین بار در منطقه با هدایت کارشناسان ژاپنی و برگزاری دوره‌های آموزشی کشور‌های همسایه زیر نظر جایکا ژاپن و به وسیله کارشناسان شهرداری در مشهد نمونه دیگری از همکاری‌های دو کشور در زمینه مدیریت پسماند است که به الگویی برای سایر کلان شهر‌ها تبدیل شده است.

وی ساخت اولین نیروگاه زباله سوز در مشهد با همکاری متخصصان ژاپنی را یکی از ظرفیت‌های مناسب برای افزایش همکاری‌های مشترک بین دو کشور دانست و ادامه داد: بی شک سرمایه گذاری در این حوزه با بازدهی مناسبی همراه خواهد بود.

آمادگی مشهد برای توسعه سرمایه گذاری خارجی

محمود عیدی، معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد، نیز در این جلسه با اشاره به آمادگی شهرداری مشهد برای همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور گفت: زیرساخت‌های لازم برای توسعه سرمایه گذاری‌های خارجی در کلان شهر مشهد فراهم شده است و با استفاده از ظرفیت‌های گوناگونی که در این کلان شهر وجود دارد، می‌توان در حوزه‌های مدیریت پسماند و نیز ساخت مسکن ارزان قیمت و ضدزلزله همکاری‌های گسترده‌ای را با کشور ژاپن برقرار کرد.

همکاری برای توسعه فناوری و انتقال دانش

معاون سفیر و وزیر مختار سفارت ژاپن در ایران نیز با اشاره به پیشرفت‌های شایان توجه ایران در زمینه‌های مختلف و به ویژه مدیریت این شهر در کلان شهر مشهد، گفت: مشهد به عنوان دومین کلان شهر ایران با حضور گسترده گردشگران از سراسر دنیا، می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مقاصد سرمایه گذاری و همکاری‌های مشترک میان ایران و ژاپن بدل شود.

ماتسوئو هیروتاکا اظهار کرد: با توجه به سابقه همکاری‌های مشترک در حوزه پسماند، امیدواریم بتوانیم با همراهی شهرداری مشهد در زمینه توسعه فناوری و انتقال دانش روز دنیا به متخصصان شهری در مشهد زمینه‌های همکاری مشترک را دو چندان کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->