ایلان ماسک مدعی شد: کارکردن در کل جهان به پایان می‌رسد اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرکت «ادوبی» قصد دارد نسخه وب «فتوشاپ» را برای همه رایگان کند + ویدئو

  • کد خبر: ۱۱۲۶۶۵
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
شرکت «ادوبی» قصد دارد نسخه وب «فتوشاپ» را برای همه رایگان کند + ویدئو
شرکت «ادوبی» (Adobe) آزمایش نسخه رایگان فتوشاپ وب را آغاز کرده و قصد دارد با این سرویس راهی برای آشنایی کاربران با این برنامه باز کند.

شهرآرانیوز - آزمایش نسخه نسخه رایگان این برنامه اکنون در کانادا شروع شده و کاربران می‌توانند با یک حساب کاربری رایگان ادوبی به فتوشاپ وب دسترسی داشته باشند. ادوبی این سرویس را freemium توصیف کرده و در نهایت قصد دارد برخی از ویژگی‌هایی را که منحصر به مشترکین پولی هستند حذف کند. در این نسخه ابزارهای کافی برای انجام کارهایی که در فوتوشاپ اصلی (Photoshop) وجود دارد، در دسترس خواهند بود.

ماریا یاپ، معاون تصاویر دیجیتالی ادوبی، می‌گوید: «ما می‌خواهیم [فتوشاپ] را در دسترس‌تر و آسان‌تر کنیم تا افراد بیشتری آن را تجربه کنند.

ادوبی برای اولین‌بار نسخه وب فتوشاپ را در ماه اکتبر منتشر کرد. با این یک نسخه ساده می‌توان ویرایش‌های اولیه انجام داد. هرچند لایه‌ها و ابزارهای ویرایش به نسخه وب اضافه شدند، اما این سرویس هنوز به وسعت ویژگی‌های برنامه اصلی نبود. 

ادوبی در ماه‌های اول فوتوشاپ وب، به‌روزرسانی‌های انگشت‌شماری برای آن منتشر می‌کرد. پیش از این کاربران مجبور بودند یک سند را از طریق برنامه دسکتاپ در وب به اشتراک بگذارند، اما اکنون، هر کاربر فتوشاپ می‌تواند وارد فوتوشاپ وب شود و یک سند جدید را مستقیما از وب شروع کند.

طبق گزارش سایت فناوری «ورج» هدف ادوبی از انتشار نسخه وب فتوشاپ این است که این برنامه در دسترس‌تر باشد و به این شکل کاربرانی که می‌خواهند هزینه نسخه کامل را پرداخت کنند، جذب شوند.

ادوبی یک فیلتر جدید مبتنی بر هوش مصنوعی را هم معرفی کرده است. فیلتر جدید «بازیابی عکس» می‌تواند یک عکس قدیمی زرد شده و ترک‌خورده را اصلاح کند و مقداری از رنگ آن را بازیابی کند. هنگامی که این فیلتر با فیلتر رنگی موجود Adobe برای افزودن رنگ به عکس‌های سیاه و سفید ترکیب شوند، این دو فیلتر می‌توانند به سرعت به یک عکس قدیمی جان ببخشند، حتی اگر نتیجه نهایی کمی کارتونی به نظر برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->